B

BUITEN DANSEN IN AMSTERDAM: HIER KAN HET DEZE ZOMER

Dansen in de buitenlucht amsterdam

De temperaturen stijgen and we love it! Je kunt weer heerlijk op het terrasje zitten, gezellig de bbq aanzetten en naar je favoriete park om daar vervolgens daar de hele dag te hangen. Nu hebben we nog een hele leuke activiteit voor deze zomer: dansen in de buitenlucht in Amsterdam. Zo worden heel wat leuke danslessen georganiseerd. Van de cha cha cha tot aan de tango. Ben je op zoek naar waar je kunt buiten dansen in Amsterdam? GIRLS WHO zet de leukste locaties voor je op een rij.

Buiten dansen in Amsterdam, hier kan het deze zomer >

Salsa dansen in het Westerpark

In het Westerpark is het elke donderdagavond feest! Op het Klönneplein wordt er vrij gedanst en kun je de salsa, zouk, bachata en de kizomba beoefenen (1 juni – 31 augustus). Veel latinliefhebbers komen vanuit het hele land! Good to know: om 23:00 uur stopt de muziek en kun je tot in de vroege uurtjes binnen dansen. Tickets scoor je hier vanaf €8,00.

Volg een workshop in de Tolhuistuin

Working on your dance skills? Dan kun je deze zomer terecht bij de Tolhuistuin! Hier worden verschillende workshops zoals salsa dansen gegeven. Een workshop in de tuin kost €10,00 en aansluitend kun je vrij dansen. Elke derde zondag van de maanden juni, juli en augustus kun je tijdens een fiësta laten zien wat je in huis hebt. Je vindt meer info hier >

Hieronder lees je verder over buiten dansen in Amsterdam >

tango dansen amsterdam

Dans de tango in het Oosterpark

Elke tweede zondag van de maand wordt er de Argentijnse tango gedanst in de muziekkoepel in het Oosterpark. Van 15:00 – 18:00 kun je gratis dansen (een kleine bijdrage is welkom) en ontmoet je veel tango dansliefhebbers. Meer informatie vind je hier >

Slecht weer? Dit zijn (volgens jullie) de beste clubs van Amsterdam >

Meld je aan voor de Summer Breeze 2023 Latin Nights

Deze zomer is het alweer de 17e editie van de Summer Breeze Latin Nights. Elke donderdag (1 juni – 31 augustus) worden er verschillende dansworkshops georganiseerd rondom de Westergasfabriek. Daarnaast vindt je er ook heerlijke cocktails… Enjoy! Een ticket scoor je hier vanaf €10,00.

Moderne dans voor de 50 & 60 plussers

In het Oeverpark, Westerpark, Flevopark en Mandelapark worden danslessen voor vijftig- en zestigplussers georganiseerd. Een 5-lessenkaart kost €65,00 en met een Stadspas krijg je zelfs korting. Meer informatie vind je op we website van Dance Connects.

En? Ga jij deze zomer buiten dansen in Amsterdam?

CategoriesWeekend tips