7

7 x POMPOENEN RAPEN IN NEDERLAND

pompoenen rapen nederland - pompoenen plukken nederland - pompoenen nederland - pompoenerie nederland - pompoenen kopen - pompoenerie - pompoen kopen - halloween pompoen

Denken wij aan de herfst, dan denken we aan vallende bladeren, Halloween en natuurlijk: pompoenen! Met een pompoen kun je onwijs veel doen en hoe leuk is het om deze zelf uit te zoeken? Hieronder vind je daarom 7 plekken voor pompoen rapen in Nederland.

Vind hier waar je pompoenen kunt rapen in Nederland > 

Pompoenerie Best (Noord-Brabant)

Bij deze pompoenerie koop je naast pompoenen ook pompoenenjam, pompoenencake, pompoenchutney en bloemstukjes met pompoen. In de herfst kun je er allerlei workshops volgen. Vanaf 1 september tot 8 november kun je hier terecht voor pompoen in verschillende jasjes!
Pompoenerie Best >

De Pompoenwinkel (Zeeland)

Naast veel verschillende pompoenen hechten ze bij de Pompoenwinkel veel waarde aan de houdbaarheid en kleur van de pompoenen en kalebassen. Van augustus tot en met december kun je ze zelf komen uitkiezen! Hier organiseren ze ook allerlei workshops en evenementen.
De Pompoenwinkel >

Pompoen gescoord? Vind hier 10 heerlijke recepten met pompen (zoet en hartig ) >

De Pompoenerie Lopik (Utrecht)

Bij de Pompoenerie in Lopik vind je allerlei pompoenen en kalebassen. Je vind ze tegenover recreatieterrein “Salmsteke”, ongeveer 1 km vanaf Jaarsveld vanaf de A2. Rond half augustus gaan ze open en heb je hier tot en met 31 oktober plezier.
Pompoenerie Lopik >

De Marlequi (Noord-Holland)

De Marlequi is een van de grootste pompoenenkwekerijen in Noord-Holland. Ze hebben eetbare pompoenen en pompoenen voor de sier. En de keuze is enorm: naast de bekende grote, oranje pompoenen hebben ze ook Turkse mutsen, Butternut, Patissons, flespompoenen.
Marlequi >

pompoenen rapen nederland - pompoen rapen nederland - pompoenerie nederland - pompoenerie - pompoen plukken nederland - pompoen recpepten

Ook lekker! Vind hier 8 angstaanjagend lekkere Halloween recepten >

De Leropper Tuin (Limburg)

In de volle grond kweken ze hier verschillende pompoenen, kalebassen, cucumissen en pepertakken. Veel pompoenen zijn geschikt voor de sier maar ze verkopen ook eetbare pompoenen en ze worden aan huis verkocht. Vanaf 18 augustus starten ze met de verkoop van de pompoenen en daarna komen er elke week nieuwe soorten bij.
Leropper Tuin > 

Pompoenen Drenthe

Pompoenen Drenthe teelt en verkoopt elk jaar honderden pompoenen op hun boerderij in Erica. Je kunt bij ze terecht voor sierpompoenen, Halloween pompoenen en eetbare pompoenen. Ze hebben onder andere flespompoen, oranje Hokkaido, Spaghettipompoen, Kabocha en de ‘gewone’ pompoen.
Pompoenen Drenthe >

Gerbens pompoenenschuur (Overijssel)

Gerben is pas 17 jaar oud, maar hij kweekt al pompoenen sinds hij 9 jaar is. Zijn pompoenenschuur is echt een begrip in Bornerbroek en omgeving. Dit najaar kun je terecht in zijn schuur voor een groot aanbod aan prachtige pompoenen. Vanaf augustus t/m november kun je hier terecht!
Gerbens pompoenenschuur >
En, waar ga jij binnenkort pompoenen rapen in Nederland?

CategoriesWeekend tips