L

LEUK! 8 x POMPOENEN RAPEN IN NEDERLAND

pompoenen rapen nederland - pompoenen plukken nederland - pompoenen nederland - pompoenerie nederland - pompoenen kopen - pompoenerie - pompoen kopen - halloween pompoen

Denken wij aan de herfst, dan denken we aan vallende bladeren, Halloween en natuurlijk: pompoenen! Met een pompoen kun je onwijs veel doen en hoe leuk is het om deze zelf uit te zoeken? Hieronder vind je daarom 8 plekken voor pompoen rapen in Nederland.

Vind hier waar je pompoenen kunt rapen in Nederland. We beginnen met pompoenen rapen ni Noord-Holland! > 

Pompoenboerderij Bos (Noord-Holland)

Deze pompoenboerderij is een van de meest bekende pompoenboerderijen in Noord-Holland. Deze familieboerderij kweekt al meer dan 30 jaar pompoenen en in het winkeltje bij de boerderij verkopen ze ook andere producten van eigen land. De pompoenen liggen handig uitgestald voor de boerenschuur en koop je voor een prikkie!
Pompoenboerderij Bos >

Pompoenerie Best (Noord-Brabant)

Bij deze pompoenerie koop je naast pompoenen ook pompoenenjam, pompoenencake, pompoenchutney en bloemstukjes met pompoen. In de herfst kun je er allerlei workshops volgen. Vanaf begin september tot begin november kun je hier terecht voor pompoen in verschillende jasjes!
Pompoenerie Best >

De Pompoenwinkel (Zeeland)

Bij de Pompoenwinkel draait alles – zoals je kunt vermoeden – om de pompoen. Je kunt hier terecht voor rondleidingen, workshops en boerenlunches. Allemaal in het teken van pompoenen!
De Pompoenwinkel >

Pompoen gescoord? Vind hier 10 heerlijke recepten met pompen (zoet en hartig ) >

De Pompoenerie Lopik (Utrecht)

Bij de Pompoenerie in Lopik vind je allerlei pompoenen en kalebassen. Je vind ze tegenover recreatieterrein “Salmsteke”, ongeveer 1 km vanaf Jaarsveld vanaf de A2. Rond half augustus gaan ze open en heb je hier tot en met 31 oktober plezier.
Pompoenerie Lopik >

De Marlequi (Noord-Holland)

De Marlequi is een van de grootste pompoenenkwekerijen in Noord-Holland. Ze hebben eetbare pompoenen en pompoenen voor de sier. En de keuze is enorm: naast de bekende grote, oranje pompoenen hebben ze ook Turkse mutsen, Butternut, Patissons, flespompoenen.
Marlequi >

Ook handig! Vind hier 8 Halloween recepten >

De Leropper Tuin (Limburg)

Op zoek naar een leuke pompoenboerderij in Limburg? Bij de Leropper tuin kweken ze van alles: pompoenen, kalebassen, cucumissen en pepertakken. Veel pompoenen zijn geschikt voor de sier, maar ze verkopen ook eetbare pompoenen en ze worden aan huis verkocht.
Leropper Tuin > 

Meer pompoenboerderijen in Nederland onder de foto >

pompoenen halen amsterdam - van makers naar mokum - pompoenen rapen - pompoenen

Pompoenen Drenthe (Drenthe)

Pompoenen Drenthe teelt en verkoopt elk jaar honderden pompoenen op hun boerderij in Erica. Je kunt bij ze terecht voor sierpompoenen, Halloween pompoenen en eetbare pompoenen. Ze hebben onder andere flespompoen, oranje Hokkaido, Spaghettipompoen, Kabocha en de ‘gewone’ pompoen.
Pompoenen Drenthe >

Gerbens pompoenenschuur (Overijssel)

Gerben is pas 17 jaar oud, maar hij kweekt al pompoenen sinds hij 9 jaar is. Zijn pompoenenschuur is echt een begrip in Bornerbroek en omgeving. Dit najaar kun je terecht in zijn schuur voor een groot aanbod aan prachtige pompoenen. Vanaf augustus t/m november kun je hier terecht!
Gerbens pompoenenschuur >

En, waar ga jij binnenkort pompoenen rapen in Nederland?

CategoriesWeekend tips