1

14 x GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 15, 16 EN 17 NOVEMBER

weekend tips, weekendje weg, uitgaan, eten, drinken, boat&co, pop-up

Levensgenieters! Iedere week vind je op Girls Who Magazine de leukste weekend tips voor activiteiten en events in Amsterdam. Ook deze week hebben we een selectie gemaakt van tips die je zeker niet wilt missen. Brunchen, dansen, eten en borrelen. Dit is de Girls Who Weekend Guide Amsterdam van 15, 16 en 17 november!

Pop-up Launch BOAT&CO – zaterdag 16 november, Revaleiland

Het gloednieuwe hotel BOAT&CO opende onlangs haar deuren als nieuwe buur in de Houthaven. Van woensdag 13 t/m zaterdag 16 november viert BOAT&CO haar opening met heel Amsterdam. In samenwerking met curator Yo-Kaw Pat transformeert het hotel vier dagen lang in één grote pop-up expositie/bioscoop/workshop/mini-restaurant en meer.

BOAT&CO nodigt op deze manier niet alleen de buurt uit voor een housewarming, ook geeft zij lokale ondernemers het podium dat zij verdienen. Struinen door de hotelkamers maakt hongerig. Daarom stelde de curator samen met chef-kok Ricardo van Ede (Vessel) een tijdelijk menu samen dat exclusief verkrijgbaar is tijdens de Pop-up Rooms.

Uitbrakken bij NENI – zondag 17 november, NENI AMSTERDAM

De twee dingen waar ze in Tel Aviv het allerbeste in zijn: feesten en eten. Breng deze twee activiteiten samen bij NENI Amsterdam en wat krijg je dan? Juist, een gigantisch zondags brunchfestijn. Want wat is er na een zaterdagnacht vol feest nou fijner dan uitgebreid tafelen met vrienden (én een glas mimosa tegen de kater)? Elke zondag vanaf 11:00 pruttelen de verse shakshuka’s op ’t fornuis, vullen de tafels zich met kleurrijke mezze en eet je zoete, traditionele desserts. Een heerlijke Sunday Brunch dus!

Leuk uit eten dit weekend? Vind hier onze restauranttips!

Sunday Roast bij Vermeer – zondag 17 november, Vermeer Amsterdam

A bloody perfect Sunday Roast! Vermeer Amsterdam gaat speciaal een zondag open om een waanzinnige Sunday roast te serveren. Een Sunday roast op sterrenniveau, dat wil toch iedereen?  Op zondag 17 november schuif je om 12.00 uur aan bij restaurant Vermeer voor een uitgebreide, maar casual, roast met ‘all things pork’ zoals toad in the hole, pigs in blanket en porchetta. Ze overgieten alles met gravy, veel bloody mary’s en cider om te eindigen met een waanzinnige triffle.

 

Meer dingen om te doen in Amsterdam dit weekend >

Vegan Sushi dinner – vrijdag 15 november, Plant Based Sushi
Stout Fest 2019 – zaterdag 16 november, Brouwerij Poesiat & Kater
3 Year Anniversary X The Aiscream Karaoke Show – zaterdag 16 november, Bo Nam
Lekker fred – de culinary experience– 15 & 16 november, TEN Amsterdam

Whiskey Tasting – vrijdag 15 november, Renaissance Amsterdam Hotel
Energy cookbook launch – zondag 17 november, Meatless District

Satchmo’s Sunday Brunch – zondag 17 november, Satchmo
Truffle Season at 5&33 – vrijdag 15 november, 5&33

Bezoek de Kaasfondue pop-up op Westergas >
Onze Netflix Thriller Tips voor een bankavondje >

Girls, dit waren weer de Weekend Tips Amsterdam van 15, 16 en 17 november. Welke dingen om te doen in Amsterdam zet jij op je planning voor de komende dagen?

CategoriesWeekend tips