B

BULLEIT BOURBON & DE EEUWIGE JEUGD LANCEREN NIEUW VLOEIBAAR GOUD: GEINPONEM

geinponem - eeuwige jeugd - bulleit bourbon - amsterdams biertje - speciaalbier

Girls Who Drink Beer! Leuk nieuws voor jullie. Ter ere van de samenwerking tussen Bulleit Bourbon & De Eeuwige jeugd is ‘Het Bulleit biertje’ gebrouwen. Dit Amsterdamse biertje is voor degene met de ‘ouder worden kan altijd nog’ mentaliteit. De echte Geinponem tovert een brede lach op je gezicht en neemt het leven niet te serieus.

Thomas, Jules & Almer zijn eigenaren van De Eeuwige Jeugd in Amsterdam en vertellen: “Dat je ouder wordt is een gegeven. Hoe jong je blijft, dat is een keuze. Ouder worden kan altijd nog”. De gedachte hierachter is dat jong blijven van binnen zit en dat we allemaal het meest uit het leven moeten halen. Er is geen gezelliger drankje om met samen met je vriendinnen te drinken. Ontdek dit nieuwe biertje dus snel!

Amsterdamse brutaliteiten

Bulleit Bourbon & De Eeuwige Jeugd houden van alle Amsterdamse brutaliteiten. Geinponem (Amsterdams voor grappenmaker) is de nieuwste aanwinst in de geweldige reeks Amsterdamse biertjes van De Eeuwige Jeugd: Lellebel, Bullebak, Nitwit, Gladjanus, Belhamel & Bokkelul met allemaal hun eigen unieke karakter. Dit biertje zal zorgen voor een geweldige sfeer en kan van een ongemakkelijke situatie een grote grap maken. Omdat Bulleit Bourbon & De Eeuwige Jeugd vooral de pleziermakers willen bereiken is het een perfecte combinatie.

Met deze tips geniet je nog meer van je biertje >

Hoofdredactrice Kiki tijdens de lancering van het biertje Geinponem bij De Eeuwige Jeugd

Wat zit erin?

Geinponem is een met Bulleit Bourbon gemengd biertje en doet je bijna denken aan een whiskey sour. Om Geinponem te maken hebben ze gekozen voor een lager bier, omdat dit de beste combinatie is met Bulleit Bourbon. Het is makkelijk te drinken, heeft een frisse citroensmaak en vanille- en houttonen.

Waar kan je ‘m halen?

De ideale plek om dit nieuwe biertje te proeven is in de gloednieuwe brouwerij van De Eeuwige Jeugd, hier komen pleziermakers samen die zich jong willen blijven voelen. Deze nieuwe hotspot is zowel een cocktailbar, spelletjescafé, proeflokaal en snackbar in één waar alles mogelijk is en altijd een lekkere Amsterdamse sfeer hangt.

Volg voor meer informatie over Bulleit Bourbon de @BulleitWhiskey Instagram-pagina en check de hashtag #FrontierWorks over Bulleit Frontier Whiskey!

Wie neem jij mee naar deze nieuwe bar om dit nieuwe biertje proberen?

CategoriesDrankje doen