N

NIEUWE TATTOO OP DE PLANNING? CHECK DEZE 10 x TOFFE FEMALE ARTISTS

tattoo artiesten - vrouwelijke tattoo artiest - nederlandse tattoo artiesten

Goed nieuws! Er komen steeds meer getalenteerde vrouwelijke tattoo artiesten bij. Voor ons een goed ‘excuus’ om eens de girlbosses van deze industrie te ontdekken. Op zoek naar de perfecte kunstenaar die jouw permanentje zet? Wij hebben enkele toffe tattoo artiesten van eigen bodem op een rijtje gezet!

Er kan een diepere betekenis achter zitten, of je zet hem simpelweg omdat je het mooi vindt – bij steeds meer mensen kun je een werkje spotten. Op zoek naar een tattoo artieste die jouw backpiece kan zetten? Of liever een klein maar fijne tattoo? These ladies got you covered!

Check ook 12 x vrouwelijke kunstenaars van eigen bodem >

Aida Saz

Als je haar Instagram-account checkt, denk je meteen: zij kan alles. Aida is echter gespecialiseerd in blackart en fineline. Groot of klein maakt bij haar ook niks uit, geen uitdaging is te wild. Ze werkt ook nog bij twee shops: The Tattoo Garden in Den Haag en Ink District in Amsterdam, whichever is closest!

Eva van Overbeeke

Eva van Overbeeke is één van de breinen achter Ink District Amsterdam. Naast de meer traditionele (dot)werk, is ze ook strak met haar lijnwerk, zoals banden om de arm heen. Wij zijn vooral verliefd op haar dieren tatoeages!

Hanne Smit

Bloempje? Check dan zeker Hannes account! Hanne is co-owner van Blackbear Ink in Eindhoven, met sinds kort een studio in Utrecht – een echte girlboss dus. Ze zet de meest dromerige werken, zeker de moeite waard.

5 x Inspirerende TED Talks over female empowerment >

Sara Koning

Sara heeft alles van, aan, rondom kunst gestudeerd. Deze echte kenner wijkt niet uit voor het grotere werk. Het is over het algemeen vooral traditioneel en realistisch, maar een tof contrast tussen modern en old school is ook zeker in haar straatje.

Anouk Alers

In haar eigen studio werkt Anouk met liefde aan jouw tatoeage. Haar kunsten liggen vooral in botanische tattoos, kleine plaatjes en woordjes – machinaal of handpoked. Daarnaast zet ze ook subtiele faux freckles, mocht je ook sproetjes in de winter willen.

Liza van Olden-Sie

Misschien wel dé botanical tattoo artieste van Nederland. Op het moment is Liza met zwangerschapsverlof, maar we kunnen ondertussen wel wegzwijmelen bij haar werk. Of het nou klein subtiel mag zijn, of een groter werk – Liza zet alles in.

https://www.instagram.com/p/CCkiIQxJifY/

Wietske de Blauw

Eigenaresse van en artieste bij The Ink Society in Utrecht is Wietske de Blauw. Wat betreft tatoeages hebben wij niet eerder zulke speelse en kleurrijke werkjes gezien! Zet haar zeker op je lijstje voor een regenboog van een tattoo!

Dit zijn de beste tattoo shops van Amsterdam >

Sivanski

Mandela tatoeages zijn haar ding: Sivanski is al jaren in business. Toffe patronen, hele ruggen vol – haar Instagram maakt dat je het allemaal wilt. Naast tattoo’s tovert Sivanski ook waanzinnige muurschilderingen. Hiervoor heeft ze al meerdere projecten op haar naam staan, waaronder de Zwarte Cross.

Debbie

Debbie specialiseert in micro en spirituele tatoeages op alle manieren mogelijk. Bovendien is ze een inspiratie – ze gebruikt haar Instagram ook voor haar poëzie. Debbie tattoeëert bij Filler&Ink in Amsterdam, de shop van tattoo artieste Sarah – check ook zeker haar werk hieronder!

https://www.instagram.com/p/CDRQkcRlzPL/

Sarah Bargestani

Last, but definitely not the least! Ook Sarah zet waan-zinnige tatoeages. Samen met haar vriendin Lana runt ze Filler&Ink. Zelf specialiseert ze in fine-line en minimalistische tattoo’s. Zeker een tripje naar Amsterdam waard!

Welke female tattoo artiesten moeten wij nog meer op ons lijstje zetten?

CategoriesChill