1

10 x PROFESSIONELE TATTOO SHOPS IN AMSTERDAM

Tattoo shop. Tattoo's zijn van alle tijden, maar toch wordt het steeds normaler om ze te laten zetten. Maar aangezien je levenslangs aan het kunstwerk op je lichaam vastzit, is het een beslissing waar je goed over na moet denken. Én waar je je goed over moet laten adviseren. Dus, ben jij van plan om binnenkort je eerste (of je volgende) tattoo te laten zetten, dan gaat dit artikel goed van pas komen. Hierbij 8 betrouwbare tattoo shops in Amsterdam. Tattoo shops Amsterdam.

Tattoo’s zijn van alle tijden, maar toch wordt het steeds normaler om ze te laten zetten. Maar aangezien je levenslangs aan het kunstwerk op je lichaam vastzit, is het een beslissing waar je goed over na moet denken. Én waar je je goed over moet laten adviseren. Dus, ben jij van plan om binnenkort je eerste (of je volgende) tattoo te laten zetten, dan gaat dit artikel goed van pas komen. Hierbij 10 betrouwbare tattoo shops in Amsterdam.

10 x tattoo shops in Amsterdam voor jouw volgende inkt-kunstwerk vind je hier >

Mr. Mokum Tattoo Shop

Voor een goede tattoo shop in Amsterdam en leuke winkel in één moet je zijn bij Mr. Mokum op de Haarlemmerstraat. In hartje centrum werken hier vier tattoo artiesten die allemaal hun eigen style en achtergrond hebben, dus je kunt een plek bij je eigen favoriet inplannen. Het leuke aan Mr. Mokum is dat je hier ook terecht kunt voor street food, gifts en streetwear. Meer info vind je hier >

Schiffmacher & Veldhoen

Een van de bekendste tattoo shops in Nederland, kunnen we wel zeggen. Dé tattoo shop van Henk Schiffmacher! Menig (on)bekend Nederlander is hier langs geweest voor een kunstwerkje op zijn of haar lichaam. Houd wel rekening met een wachtlijst, want door de ontzettende bekendheid wordt de zaak platgelopen!

Joey de Boer

Wil je een dunne en minimalistische tattoo laten zetten? Dan zit je goed bij Joey de Boer in Amsterdam. Zijn tattoo shop is gespecialiseerd in het zetten van dunne lijnen en schetsen. Zie hieronder! Een afspraak kun je maken via info@joeydeboer.com.

Dit bericht bekijken op Instagram

Forever old english

Een bericht gedeeld door Joey de Boer (@joeydeboer) op 2 Jun 2019 om 11:33 (PDT)

Ink district

Dit is de jongste tattoo shop van dit rijtje! Maar wát een fijne, schone en frisse zaak is dit. Modern en toch met een rauw randje. Deze tattoo shop is van een jong stel die samen een passie hebben voor tattoos. Wat wel grappig is om te weten: ze hebben geen van beiden ook maar één tattoo op hun lichaam staan. Waar je trouwens wel rekening mee moet houden bij Ink District zijn we lange wachttijden, vooral voor grotere tattoos.
Google Maps: Nieuwezijds Voorburgwal 138

Order Collective

Het woord collective in de naam van deze tattoo shop in Amsterdam zegt het eigenlijk al: hier vind je een verzameling van verschillende tattoo artists die allemaal hun eigen stijl hebben. Via hun IG page kun je inspiratie op doen >
Google Maps: Dollebegijnensteeg 7, 1012 HD Amsterdam

Tattoo shop Friendship

Een kleine maar fijne tattoo shop, gevestigd in het hartje van de gezellige Pijp. Iedere ervaren artiest heeft hier een eigen stijl, wat het makkelijk maakt om te kiezen bij wie je je tattoo gezet wilt laten hebben.
Google Maps: Gerard Doustraat 101

45 x leuke dingen om te doen in Amsterdam >

Tattoo Peter

Deze tattoo shop is geopend dinds 1955 en dat maakt het de oudste tattoo shop van Nederland. Ze zetten tattoo’s in verschillende stijlen, en iedere artiest heeft een unieke stijl. Dus ben je op zoek naar een old skool designs of heb je liever een mooi Japans stuk? Dan ben je bij Peter Tattoo aan het juiste adres!
Google Maps: Nieuwebrugsteeg 28


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

8 x Professionele Tattoo Shops in Rotterdam >

Hanky Panky

Deze tattoo shop is wereldwijd bekend, gelokaliseerd en de Wallen en trekt dan ook heel veel toeristen. Logisch als je het ons vraagt, als trekpleister in hartje centrum. Het zal hier dan ook een stuk drukker zijn dan in andere shops, maar met de jarenlange ervaring (sinds 1979) hebben ze dit werk méér dan goed onder de knie.
Google Maps: Oudezijds Voorburgwal 141

Haarbarbaar Tattoo shop Amsterdam

In 2012 openden broers Nick en Donny Eimers de allereerste authentieke barbershop in de Negen Straatjes in het drukke centrum van Amsterdam; Haarbarbaar Wolvenstraat. Een barbershop for men only die alleen zonder afspraak werkt. Beter dan de maandenlange wachttijden die soms gebruikelijk zijn..
Google Maps: Rosmarijnsteeg 4

Tattoo's zijn van alle tijden, maar toch wordt het steeds normaler om ze te laten zetten. Maar aangezien je levenslangs aan het kunstwerk op je lichaam vastzit, is het een beslissing waar je goed over na moet denken. Én waar je je goed over moet laten adviseren. Dus, ben jij van plan om binnenkort je eerste (of je volgende) tattoo te laten zetten, dan gaat dit artikel goed van pas komen. Hierbij 8 betrouwbare tattoo shops in Amsterdam.Tattoo Shops in Amsterdam // tattoo amsterdam // tattoo shop amsterdam

Walls and Skin

Deze shop kun je in zowel Amsterdam als Rotterdam vinden. Walls and Skin is gespecialiseerd in het zetten van tatoeages, maar bieden daarnaast verschillende graffiti benodigdheden. Tevens is Walls en Skin de enige tattoo shop in de wereld die de mogelijkheid aanbiedt om je tattoo te behouden nadat je sterft. Bizaaaar!
Google Maps: Kalkmarkt 1

Doe hier je tattoo inspiratie op >

Hollywood Mark Tattoo

Hollywood Mark Tattoo vestigde zichzelf in 2007 op de Elandsgracht, nadat eigenaar Mark alle uithoeken van de wereld had bezocht, en zijn sporen verdiende als leerling tatoeëerder. Zijn leven veranderde geheel toen hij legende Henk Schiffmacher ontmoette in Hollywood en de jonge Mark, net afgestuurd van de kunstacademie in Los Angeles, uitnodigde om voor hem te komen werken. Nu heeft hij zelf sinds 2007 een betrouwbare tattoo shop in Amsterdam!
Google Maps: Elandsgracht 65

FYI!

Met dit artikel willen wij je absoluut niet stimuleren tot het nemen van een tatoeage, zeker niet als je onder de 18 bent of er misschien nog niet heel goed over na hebt gedacht. Laat je goed adviseren over voorzorgsmaatregelen en verzorging. Weet je het écht zeker? Dan raden wij een van de bovenstaande tattoo shops in Amsterdam zeker aan!

Heb jij ook een (culinaire) tattoo? En waar op je lichaam, en ik welke tattoo shop heb jij deze laten zetten?

PIN IT!

Wil je een tattoo laten zetten in Amsterdam? Wij hebben een lijst voor je gemaakt met de beste tattoo shops in Amsterdam voor het laten zetten van een kleine tattooTattoo shops Amsterdam // best tattoo shop Amsterdam // beste tattooshops van Amsterdam
Geïnspireerd op de tekst van The Daily Dutchy
CategoriesWalk & Visit

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Menu