G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 7, 8 & 9 AUGUSTUS

weekend tips amsterdam - weekend amsterdam - wat te doen dit weekend amsterdam - amsterdam dit weekend - weekend tips - weekend tips augustus - augustus in amsterdam - event augustus - evenementen amsterdam augustus

Levensgenieters! Benieuwd naar wat te doen in Amsterdam dit weekend? Ook voor dit weekend hebben we een selectie gemaakt van tips die je niet wilt missen. Dit is de Girls Who Weekend Guide voor Amsterdam van 7, 8 & 9 augustus.

Wat te doen in Amsterdam dit weekend? Dit is onze selectie van leukste Weekend Tips Amsterdam voor 7, 8 en 9 augustus > 
Escobar’s Boozy Birthday Brunch – zaterdag 8 augustus, ESCOBAR

Om hun derde jubileum en de start van hun nieuwe wekelijkse brunch weekends te vieren, trappen ze af met een boozy brunchfiësta. Ontdek het ​​nieuwe brunchmenu, samen met een boozy sidekick. Geniet hier bijvoorbeeld van heerlijke mimosa’s, oesters en tropical pancakes! Voor €22,50 smul je van al het lekkers terwijl je ontspant met een dj en saxofonist op de achtergrond.
Tijden: 12.00 – 17.00
Reserveren >

Het Kleine Sangriafeestje – zaterdag 8 augustus, De Vergulden Eenhoorn

Het kleine zusje van het Grote Sangriafeest viert haar eerste feestje en trakteert op onbeperkt Sangria in de gezelligste tuin van Amsterdam Oost. Geniet van deze heerlijke dag met onder andere: onbeperkt Sangria, je eigen spot in hun tuin, zomerse tunes en verschillende heerlijke hapjes en andere drankjes (niet bij de prijs inbegrepen). De eerste shift is van 13:00 tot 17:00 en tweede shift is van 18:00 – 22:00 uur. Wat kost dat? Een ticket voor dit feestje is €35!
Tickets > 

Ook leuk! Dit bowling restaurant is net geopend in Amsterdam en wil je zeker heen >

La La Lancering: LAB 111 & La La IJs – 8 & 9 augustus, Strangelove Amsterdam

Het wordt zoals je weet fantastisch weer en LAB 111 heeft vanaf nu heerlijk ambachtelijk ijs dat ze jullie graag willen laten proeven. Perfecte ingrediënten voor een lekkere chillsessie in de tuin. Tijdens het La La Lanceringsweekend kun je alle smaken proeven én serveren ze jouw keuze daarna voor €1 per bolletje. Wil je de bloemetjes nóg wat meer buiten zetten? Probeer dan zeker de citroen- of mango scroppino’s voor €5!
Tijden: 11:00 – 20:00

R&B Oldskool Terras – zondag 9 augustus, Atelier Schinkel

Vanaf 17:00 uur is iedereen van harte welkom en staat jouw aperitiefje en drankje voor je klaar. Terwijl de zon gedurende de avond langzaam ondergaat geniet jij van de beste R&B Oldskool muziek met een lekker wijntje, cocktail, aperitief of diner. De ideale zetting om jouw weekend gezellig af te sluiten. Zij zorgen voor de beste dj’s zodat jij als bezoeker qua muziek niks te kort komt. Het is alleen mogelijk om aanwezig te zijn door middel van het reserveren van jouw tafel voor €5 per persoon!
Tijden: 17:00 – 00:00
Tickets >

Zin in een duik? Vind hier 8 chille stadsstranden in Amsterdam >

Meer tips voor in Amsterdam dit weekend vind je hier >

Frida’s Frozen Friday – vrijdag 7 augustus Frida Mexican Cantina
IJ-Hallen – vrijdag 8 & zaterdag 9 augustus, IJ-Hallen Amsterdam
Opening “Brunch Edition” – zaterdag 8 augustus, Five Brothers Fat

Zuidermrkt – zaterdag 8 augustus, Amsterdam Zuid
Grote Terras Disco Bingo – zondag 9 augustus, Sammie Sangria
Sunday Roast in de binnentuin – zondag 9 augustus, Hermitage
BBQ & Cocktails – zondag 9 augutus, Limon
Pure Markt – zondag 9 augustus, Amstelpark
Girls, dit was de Weekend Guide Amsterdam van 7, 8 en 9 augustus. Welke van deze weekend tips zet jij op je planning voor de komende dagen?

CategoriesWeekend tips