bar rouge amsterdam - dinner show amsterdam - sushi amsterdam - thijs bouma
E

EEN COMPLETE AVOND UIT BIJ BAR ROUGE AMSTERDAM

Op zoek naar een bijzondere plek voor een complete avond uit in Amsterdam? Bar Rouge, gevestigd in hetzelfde pand als de Supperclub is the place to be. Dansen, dineren en flaneren: het kan allemaal aan het Singel in onze hoofdstad.

Van cocktails aan de bar en een compleet diner met Asian fusion gerechten in het restaurant tot shows met een sensuele vibe en nachtvlinders die een dansje wagen in de club: Bar Rouge biedt een compleet avondje uit.

Parijse nachten

De mannen achter de zaak – Joeri Salet, Desmond Ben-Smith en Thijs Bouma – haalden ter inspiratie voor Bar Rouge herinneringen op aan een geslaagde avond in Parijs en in één klap werd het voor hen duidelijk wat Amsterdam mist. Eén plek die alle ingrediënten bevat die nodig zijn voor een complete avond uit.

Daar waar de avond begint en ook, heel wat uren later, kan eindigen. Bar Rouge, de bar die je trouwens ook vindt in metropolen zoals LA, London en Singapore, is een wereldwijd begrip. Want sexy, internationaal en high-end; dat kan niet anders dan een aanwinst zijn van de stad.

Meer leuke restauranttips vind je hier >

Asian Fusion favorieten

De menukaart van Bar Rouge bestaat uit verschillende Aziatische favorieten zoals heerlijke sushi rolls, oesters en dim sum, maar ook uit bijzondere combinaties die samenkomen op shared dining planken. Wij zeggen: bestel de Asian Platter en laat je vooral verrassen door al het lekkers dat je aan zult treffen.

bar rouge amsterdam - dinner show amsterdam - sushi amsterdam - thijs bouma

Intieme setting

De cocktails en het lekkere eten wordt geserveerd in de bel-etage van de Supperclub, die is omgetoverd tot een intieme Parijse bar en nachtclub. Het rode interieur verwijst naar die typische, zwoele Franse bohemian sfeer uit vervlogen tijden.

Wat een avond bij Bar Rouge extra leuk is, is dat naar mate de avond vordert, deze vibe ruimte maakt voor die van een nachtclub sfeer waar de rest van de avond – en nacht – kan beginnen. Denk aan een club lounge gevoel DJ en prikkelende shows die zorgen voor een zwoel sfeertje: nu het nog moet uiteraard op gepaste afstand van elkaar.

Wanneer reserveer jij een tafeltje bij deze toffe dinner show in Amsterdam?

CategoriesFijne Foodspots