EAT / Fijne Foodspots

VOLPROPPEN: 5 x ALL YOU CAN EAT SUSHI IN AMSTERDAM

MOJO - Sushi - Amsterdam - Centrum

Van lekker eten houden wij natuurlijk bij Girls Who allemaal. Van lekker veel eten vooral – tja, daar heb je soms gewoon heel erg zin in. Hoe fijn is het dan ook als je gewoon zoveel kunt bestellen als je wilt, voor een vaste prijs? Editor Sabrina, ook wel bekend als Horecameisje ging voor ons op schranstour. Dus trek je stretch broek maar vast aan voor onze All You Can Eat Sushi tips!

Genki Garden

Midden in de stad, vlakbij het Leidseplein op de Reguliersdwarsstraat zit Genki Garden. De naam verklapt al een hoop, deze all you can eat spot heeft namelijk een hele fijne binnentuin. Vooral in de zomer is het hier dus prima vertoeven.

De sushi is vers, lekker en er is veel keuze. En omdat een lunch bij Genki Garden maar €20,95 per persoon kost, schuiven wij hier graag rond middagtijd aan. Dineren kost €30,95 per persoon en is dan weer een ideale treat na een lang dagje winkelen.

Houd je van karaoke? Ook dan kun je hier terecht! Nodig al jouw vrienden uit voor een all you can eat & sing party. Reserveer wel eventjes van tevoren.

Google maps: Reguliersdwarsstraat 26

Meer karaokekroegen in Amsterdam vind je hier >

MoJo

MoJo is qua locatie zeker een van onze favorieten. Zeker voor ‘dagjesmensen’ is de locatie perfect: MoJo ligt namelijk op loopafstand van Amsterdam Centraal, naast de Openbare Bibliotheek.

Vraag tijdens het reserveren naar een tafel aan het raam, want het uitzicht is hier super mooi en een beetje te vergelijken met het Hilton Double Tree Sky Lounge, dat hier naast zit.

Geen papieren menu bij MoJo: je krijgt er een Ipad waarop je al je bestellingen heel snel en makkelijk kunt invoeren. De grote variatie aan sushi wordt daarom ook heel snel naar je tafel gebracht, fijn voor de hongerige Girls Who Eat.

Lunch: €24,50 p.p.
Diner: Maandag t/m woensdag €24,50 p.p.
Donderdag t/m zondag €30,95 p.p.

Google maps: Oosterdokskade 133

MIU

Hoewel dit lijstje in willekeurige volgorde is geschreven, zijn we toch wel erg groot fan van all you can eat restaurant MIU. Deze sushizaak vind je tegenover Magna Plaza, vlakbij de Dam in Amsterdam.
In dit pand hebben al verschillende all you can eat concepten gezeten. Zo was Genki de voorganger van MIU.

Wat MIU bijzonder maakt, is de aandacht voor de smaak van ieder stukje sushi. Zo verfijnd en vers!

Lunch: Vrijdag t/m zondag €22,95
Diner: Maandag t/m woensdag €28,95
Donderdag t/m zondag €30,95

Google maps: Nieuwezijds Voorburgwal 161

Sushi in Amsterdam // All you can eat sushi Amsterdam // Onbeperkt sushi Amsterdam

Genroku

Genroku is qua interieur misschien niet meteen de meest aantrekkelijke spot, maar hé – Insta spots zien we al genoeg. Wel ligt hun locatie heel centraal: op de Reguliersdwarsstraat, net als Genki Garden.

Wat Genroku onderscheidt van de andere onbeperkte sushi restaurants, is dat bij hen echt alles all-in is. Je kunt namelijk naast all you can eat, ook kiezen voor het all you can drink pakket. Deze optie is natuurlijk perfect voor een birthday borrel, of als je daarna meteen door wilt gaan naar de kroeg. Zet de flessen wijn maar vast op tafel dus!

De kaart is erg groot, en ook een fijn voordeel is dat er onbeperkt sashimi bij hun arrangement inbegrepen zit. Iets waar je normaal gesproken veel extra voor betaalt.

Lunch: Maandag t/m zondag €19,95 p.p.
Diner: Maandag t/m woensdag €26,95 p.p.
Donderdag t/m zondag €28,95 p.p.
All you can eat & drink menu : Maandag t/m woensdag €36,45 p.p.

Google maps: Reguliersdwarsstraat 18

11 x dit wist je nog niet over sushi >

Kyoto Sushi & Grill CS

Wij waren altijd al fan van de sushi bij Kyoto Café dat op het Damrak zit.
Tegenwoordig heeft Kyoto een mooie nieuwe locatie geopend op Amsterdam Centraal. Aan de achterzijde van het station kun je deze nieuwe locatie vinden, heel handig dus als je met het ov reist.

De kwaliteit van de rolls en andere gerechten is hier erg hoog. En ook hier kun je sashimi bestellen. Hier betaal je wel €1 per portie.

Als je naar Kyoto gaat, bestel dan echt hun signature Kyoto Roll – zeker een aanrader. Heb je even genoeg sushi gehad, bestel dan ramen of een poké bowl, dit hebben zij namelijk ook op de kaart staan.

Lunch: Maandag t/t zondag €19,80 p.p.
Diner: Maandag t/m donderdag €28,80 p,p.
Vrijdag t/m zondag €29,80 p.p.

Google Maps: De Ruijterkade 42b

Onze favoriete ramen spots in Amsterdam >
10 x poké bowl recepten om thuis te maken >

Wij denken dat je met dit lijstje de komende maanden wel weer de all you can eat hort op kunt. Zijn er nou nog plekjes die niet in deze lijst staan maar wel écht benoemd moeten worden? Laat het onze Girls dan weten!

VOLG ONS OP INSTAGRAM VOOR MEER INSPIRATIE!

[instagram-feed]Gerelateerde artikelen