all you can eat sushi amsterdam - onbeperkt sushi amsterdam - sushi amsterdam - sushi restaurants amsterdam - all you can eat amsterdam
V

VOLPROPPEN: 6 x ALL YOU CAN EAT SUSHI IN AMSTERDAM

Zin in onbeperkt sushi? Gelukkig zijn er talloze all you can eat sushi restaurants in Amsterdam waar jij voor een lekker prijsje onbeperkt kunt bestellen. Want zeg nou zelf, soms heb je daar gewoon zin in!

6 x goede all you can eat sushi in Amsterdam >

Ps. Ook een keer leuk: zelf sushi leren maken en je thuis volproppen met eigen creaties. Leuk om te doen en met een bevredigend resultaat! Hier volg je en online kookcursus sushi maken >

Genki Garden

Midden in de stad, vlakbij het Leidseplein op de Reguliersdwarsstraat zit Genki Garden. De naam verklapt al een hoop, deze all you can eat spot heeft namelijk een hele fijne binnentuin. Vooral in de zomer is het hier dus prima vertoeven.

De sushi is vers, lekker en er is veel keuze. En omdat een lunch bij Genki Garden maar €20,95 per persoon kost, schuiven wij hier graag rond middagtijd aan. Dineren kost €30,95 per persoon en is dan weer een ideale treat na een lang dagje winkelen.

Houd je van karaoke? Ook dan kun je hier terecht! Nodig al jouw vrienden uit voor een all you can eat & sing party. Reserveer wel eventjes van tevoren.

Tip: op Social Deal staan regelmatig topdeals voor 2,5 uur onbeperkt sushi eten bij Genki Garden.

Google maps: Reguliersdwarsstraat 26
Genki Garden >

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Restaurant GENKI (@restaurantgenki) op

Hier bestel je de beste sushi van Amsterdam >

MIU

Hoewel dit lijstje in willekeurige volgorde is geschreven, zijn we toch wel erg groot fan van all you can eat restaurant MIU. Deze sushizaak vind je tegenover Magna Plaza, vlakbij de Dam in Amsterdam.
In dit pand hebben al verschillende all you can eat concepten gezeten. Zo was Genki de voorganger van MIU.

Wat MIU bijzonder maakt, is de aandacht voor de smaak van ieder stukje sushi. Zo verfijnd en vers!

Kosten

Diner: Maandag t/m zondag €31,95

Google maps: Nieuwezijds Voorburgwal 161
MIU >

Sushi in Amsterdam // All you can eat sushi Amsterdam // Onbeperkt sushi Amsterdam

Genroku

Wat Genroku onderscheidt van de andere onbeperkte sushi restaurants, is dat bij hen echt alles all-in is. Je kunt namelijk naast all you can eat, ook kiezen voor het all you can drink pakket. Deze optie is natuurlijk perfect voor een birthday borrel, of als je daarna meteen door wilt gaan naar de kroeg. Zet de flessen wijn maar vast op tafel dus!

De kaart is erg groot, en ook een fijn voordeel is dat er onbeperkt sashimi bij hun arrangement inbegrepen zit. Iets waar je normaal gesproken veel extra voor betaalt.

Kosten

Lunch: Maandag t/m zondag €19,95 p.p.
Diner: Maandag t/m woensdag €28,95 p.p.
Donderdag t/m zondag €21,95 p.p.
All you can eat & drink menu : Maandag t/m woensdag €36,45 p.p.

Google maps: Reguliersdwarsstraat 18
Genroku >

Sushi bestellen? Zoveel stukjes eet je gemiddeld per persoon >

Kyoto Sushi & Grill CS

Wij waren altijd al fan van de sushi bij Kyoto Café dat op het Damrak zit.
Tegenwoordig heeft Kyoto een mooie nieuwe locatie geopend op Amsterdam Centraal. Aan de achterzijde van het station kun je deze nieuwe locatie vinden, heel handig dus als je met het ov reist.

De kwaliteit van de rolls en andere gerechten is hier erg hoog. En ook hier kun je sashimi bestellen. Hier betaal je wel €1 per portie.

Als je naar Kyoto gaat, bestel dan echt hun signature Kyoto Roll – zeker een aanrader. Heb je even genoeg sushi gehad, bestel dan ramen of een poké bowl, dit hebben zij namelijk ook op de kaart staan.

Kosten

Lunch: Maandag t/t zondag €19,80 p.p.
Diner: Maandag t/m donderdag €28,80 p,p.
Vrijdag t/m zondag €29,80 p.p.

Google Maps: De Ruijterkade 42b
Kyoto Sushi & Grill CS >

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door kyoto_sushigrill_cs (@kyoto_sushigrill_cs) op

Onbeperkt sushi amsterdam

Mo-Jo Japanese Kitchen

Mo-Jo is qua locatie zeker een van onze favorieten all you can eat sushi in Amsterdam. Zeker voor ‘dagjesmensen’ is de locatie perfect: Mo-Jo ligt namelijk op loopafstand van Amsterdam Centraal, naast de Openbare Bibliotheek.

Vraag tijdens het reserveren naar een tafel aan het raam, want het uitzicht is hier super mooi en een beetje te vergelijken met het Hilton Double Tree Sky Lounge, dat hier naast zit.

Geen papieren menu bij MoJo: je krijgt er een Ipad waarop je al je bestellingen heel snel en makkelijk kunt invoeren. De grote variatie aan sushi wordt daarom ook heel snel naar je tafel gebracht, fijn voor de hongerige Girls Who Eat.

Kosten

Lunch: €24,50 p.p.
Diner: Maandag t/m woensdag €29.95
Donderdag t/m zondag €31,95 p.p.

Google maps: Oosterdokskade 133
Mo-Jo >

MOJO - Sushi - Amsterdam - CentrumSushi in Amsterdam // All you can eat sushi Amsterdam // Onbeperkt sushi Amsterdam

Sumo Amsterdam

Die zijn we natuurlijk niet vergeten! Hier lees je meer over onbeperkt sushi bij Sumo >

VOLG ONS OP INSTAGRAM VOOR MEER INSPIRATIE!

CategoriesFijne Foodspots