8

8 x MOSSELEN ETEN IN AMSTERDAM

visrestaurants amsterdam - mosselen amsterdam - mosselen eten amsterdam - mosselen eten in amsterdam - vis restaurant amsterdam - mosselen eten - restaurants amsterdam - mossel en gin - mossel gin - mosselen recepten

Ben jij een grote mossel fan en heb je geen zin om zelf te koken? Dan hebben wij precies wat je zoekt! Hieronder vind je 8 gezellige restaurants om mosselen te eten in Amsterdam.

Vind hier de restaurants om mosselen te eten in Amsterdam >

Karavaan 

Alles-in-één zaak Karavaan is een ware aanwinst in Amsterdam West. Op het gebied van flexwerken, lunchen, dineren en borrelen. De sfeer is er eigenlijk altijd levendig, het personeel is vriendelijk en de (dranken)kaart lekker uitgebreid. Bestel hier het spicy mosselpannetje met gin, specerijen en friet met mayo!
Karavaan >

Mossel & Gin

Je kunt waarschijnlijk wel raden wat er op de kaart staat bij dit restaurant. Het concept draait al jaren goed en de chef kreeg het zelfs voor elkaar om hun beroemde Gin Mayonaise in de schappen te krijgen van de Albert Heijn. Maar voor de full experience moet je natuurlijk wel echt naar Mossel & Gin in het Westerpark.
Mossel & Gin > 

Ook leuk! Vind hier 5 gezellige visrestaurants in Amsterdam >

’t Zwaantje

’T Zwaantje opende in 1973 haar deuren in een kleine zijstraat (Berenstraat) in de Negen Straatjes. Het begon als een typisch ‘bruin café’ en in de loop der tijd is het veranderd in een typisch Hollands restaurant in oude stijl. Geniet hier van de klassieke mosselen met sausjes, brood, friet en salade.
’t Zwaantje > 

Brut de Mer

Wat wij hier zo leuk vinden is 1: de locatie – Brut de Mer bevindt zich namelijk middenin de pijp op het Gerard Douplein en 2: de naam zegt het al… bij Brut de Mer serveren ze niets anders dan verse vis en dus ook heerlijke mosselen! Als je binnenstapt komt de verse visgeur je al tegemoet…
Brut de Mer > 

Ook lekker! Oesters voor een prikkie in Amsterdam, vind hier waar je moet zijn >

Bistro Baret

Dit verstopte eetcafe in Amsterdam Oost is een pareltje. Zowel het menu, met heerlijke Franse toppers, als het interieur zorgen ervoor dat je je echt even in een bistro in Parijs voelt. Je kunt hier kiezen uit de klassieke of de oosterse versie van de mosselen!
Google Maps: Korte Amstelstraat 18 , Amsterdam
Bistro Baret > 

Lolita 

Lolita is elke dag open: van s’ochtend tot s’avonds laat. Iedereen is hier welkom om te genieten van de lekkerste Franse gerechten! Van steak tartare tot escargots, confit de canard en natuurijk: een heerlijk pannetje mosselen. Een avondje vertoeven in Franse sferen? Dit is de place to be!
Lolita > 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

??? Openingstijden feestdagen: 24 dec 08.30 – 01.00 25 dec gesloten 26 dec 18.00 – 01.00 31 dec 08.30 – 23.00 1 jan 13.00 – 23.00

Een bericht gedeeld door Lolita (@brasserielolita) op

Karavaan 

Alles-in-één zaak Karavaan is een ware aanwinst in Amsterdam West. Op het gebied van flexwerken, lunchen, dineren en borrelen. De sfeer is er eigenlijk altijd levendig, het personeel is vriendelijk en de (dranken)kaart lekker uitgebreid. Bestel hier het spicy mosselpannetje met gin, specerijen en friet met mayo!
Karavaan >

The Seafood Bar

In 2012 opende de familie Visscher (goede naam ook) hun eerste filiaal van The Seafood Bar in Amsterdam. Bij één locatie hebben ze het zeker niet gelaten! Dat de familie een enorme passie voor vis en mooie wijnen heeft is wel duidelijk. Geniet hier van mosselen op Franse of Aziatische wijze!
The Seafood Bar >
En, bij welke van deze 8 leuke restaurants ga jij binnenkort mosselen eten in Amsterdam?

CategoriesFijne Foodspots