la cerveceria amsterdam - hotspots in amsterdam - 3wo hotspots - uit eten in amsterdam
N

NIEUW IN AMSTERDAM: SPAANS ETEN & DRINKEN BIJ LA CERVECERÍA

Girls Who Eat zijn altijd op zoek naar de nieuwste, gezelligste en lekkerste restaurants. En Olé, we hebben er weer een gevonden. La Cervecería heet het nieuwe zaakje. Een nieuwe hotspot op het Amsterdamse Beukenplein waar alles draait om de Spaanse manier van eten en drinken. Wij zijn fan.

De Spaanse, Bourgondische manier van genieten is er een die wij maar al te graag een beetje overnemen. Maar om dat nou iedere keer voor naar Barcelona te vliegen is ook weer zo wat. Gelukkig hebben we al een aantal Spaanse tapastoppers in Amsterdam, en met de komst van La Cervecería hebben we nog meer reden om in het landje te blijven.

Spaanse klassiekers met een moderne twist

Niet alleen omdat het hippe zaakje een hartstikke gezellige is (bijzijn is meemaken), maar ook omdat de Catalaanse chef Georg zorgvuldig een menu heeft samengesteld. Daarop vind je heerlijke klassiekers met een moderne twist.

Ook leuk: 15 x restaurants in de Amsterdamse grachtengordel >

Dit staat er (zoal) op het menu

Je vult hier je tafel dus met tapas, variërend van een klassieke pan con tomate & jamón de pata negra tot paella en verschillende vlees- en vistapas. Daarnaast drink je een typisch Spaanse Sangria. Klassiek of met cava, beide goed. Een grote caña om te delen doet het ook altijd goed. En vergeet niet te eindigen met een  Limoncello.

la cerveceria amsterdam - hotspots in amsterdam - 3wo hotspots - uit eten in amsterdam

Hier moet je zijn

Ook met de locatie zit het helemaal goed. La Cervecería is geopend om een van de gezelligste pleinen van Amsterdam. Ook als je niet in Oost woont is het reizen meer dan de moeite waard. Met groot terras, gezellig bargedeelte en duplex verhoging waar je net iets rustiger zit dan op de benedenverdieping. Voor ieder wat wils in dit gezellige pand. Wij zeggen: Vamos, naar het Beukenplein. Natafelen gegarandeerd.

La Cervecería
Beukenplein 22
1091KH Amsterdam Centrum, Noord-Holland, Netherlands
T: 020 39 33 555

CategoriesFijne Foodspots