DRINK / Drankje doen

11 x GROTE TERRASSEN IN AMSTERDAM MET (BIJNA) ALTIJD PLEK

grote terrassen amsterdam - terrassen amsterdam - borrelen amsterdam - terras amsterdam - lunch - diner - borrel - hotspots amsterdam

Een gezellige plek, de zon op je bol en een wijntje in de hand. Wat wil een mens nou eigenlijk nog meer? Als de temperatuur stijgt gaan we massaal op zoek naar de leukste terrassen, hopend dat er nog een plekje vrij is. Wij helpen jullie een handje: hieronder vind je 11 grote terrassen in Amsterdam met veel ruimte en daarom (bijna) altijd plek.

Vind hier de leuke en grote terrassen in Amsterdam voor de perfecte dag of avond >
De Vondeltuin

De Vondeltuin is een (net vernieuwd) gezellig en groot terras gelegen in het meest zuidelijke puntje van het Vondelpark. Net als in je eigen tuin mag je hier gewoon doen waar je zin in hebt! De keuken is hier de hele dag open voor een broodje of een good old uitsmijter en ‘s avonds kan je hier ook een plekje uitzoeken voor een lekker (avond)maaltje!
De Vondeltuin > 

Hannekes Boom

Geniet hier buiten op het heerlijke ruime terras. Deze locatie dichtbij het centraal station is perfect voor een lowkey lunch, diner en borrel. Je kunt altijd gewoon gezellig langskomen en een plekje uitzoeken aan de kade of op het dakterras. Hier eet je origineel en duurzaam, en dat proef je! Tijdens het avondmenu geniet je iedere dag van een ander seizoen.
Hannekes Boom > 

grote terrassen amsterdam - terrassen amsterdam - borrelen amsterdam - terras amsterdam - lunch - diner - borrel - hotspots amsterdamGrote terrassen in Amsterdam // Terrassen met veel zon Amsterdam

Ook leuk! Vind hier 16 terrassen aan het water in Amsterdam >

Hotel Buiten 

Hotel Buiten is een creatieve plek, bijna helemaal opgebouwd uit hergebruikte materialen. Deze spot is aan drie kanten omringd door water en op het terras boven of beneden heb je prachtig uitzicht over Sloterplas, strand en park. Geniet hier van Amsterdamse kruidenthee, vers gebrande koffie, home made lemonade of iced-tea, biologisch schepijs en lokale biertjes.
Hotel Buiten > 

’t Blauwe Theehuis

Deze zaak van Brouwerij ’t IJ is gewikkeld in een blauw jasje, heeft een strak nieuw interieur en vrolijk passende parasols. Iedereen is hier welkom op hun prachtige terras midden in het Vondelpark. Je kan komen jeu de boulen of een potje tafeltennissen maar het draait hier vooral om lekkere biertjes! Proeflokaal ’t Blauwe Theehuis is een heerlijke plek om uren te blijven hangen.
’t Blauwe Theehuis >

Karavaan

Deze altijd gezellige hotspot bij de Bilderdijkstraat is een echte aanrader. Sinds 1 juni kun je hier van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat genieten op het grote terras. Karavaan is de perfecte plek voor een middagje flexwerken, uitgebreide lunch/diner en ook een super gezellige borrellocatie! Een echte aanwinst voor Amsterdam West!
Karavaan > 

13 x Leuke plekken om te borrelen in Amsterdam >

Ijver

Midden op de prachtige NDSM-Werf, in de 100 jaar oude Scheepsbouwloods, zit IJver.
Een restaurant waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Je vind hier 34 tapkranen, taptafels, ontelbaar veel soorten bieren, heerlijk eten en de vetste feestjes. Neem maar snel plaats op het 250m2 buiten-terras dus!
Ijver > 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goodnight everybody and thanks for all your support! we ❤️ you. . . . . #sunset #ndsm #ndsm #ijveramsterdam #beeryardsale

Een bericht gedeeld door IJver (@ijveramsterdam) op

verborgen terrassen Amsterdam // terrassen met veel zon Amsterdam // grote terrassen Amsterdam

Sjas

Een super gezellige hotspot in de bruisende De Baarsjes waar je kunt genieten van verschillende vlees-, vis-, en groentegerechten. Voor ontbijt, borrel en diner kun je hier altijd terecht op het grote terras (op het zuiden). Geniet hier van toegankelijke gerechten en een knusse sfeer!
Sjas > 

Kop van Oost

Op dit terras aan het water heb je de hele dag zon met prachtig uitzicht op molen De Gooyer. De Kop van Oost heeft niet alleen in de keuken, maar ook daarbuiten alle ingrediënten voor het grotere genieten in huis! Ontspan hier lekker aan het water en bestel bijvoorbeeld een van de lekkere cocktails!
Kop van Oost > 

terras Amsterdam Corona

Edel by Dennis

Genieten met uitzicht op de Kostverlorenkade, bij het vernieuwde terras van Edel by Dennis zit je op de juiste plek. Er is flink in geïnvesteerd om dit populaire plekje aan het water in Amsterdam-West nóg unieker te maken. Niet alleen met de gerechten van Dennis Huwaë en zijn team, maar ook met de Bohemian inrichting en uitstraling van de buitenruimte.
Edel by Dennis >

 

Bar Kantoor 

Op deze locatie zat vroeger het kantoor van de Westergasfabriek. De sfeer is ideaal voor onder andere vrijmibo’s met goede cocktails. Je kunt hier aanschuiven voor een goed biologisch ontbijt, maar ook zeker voor lunch en diner. Deze spot met zonnig botanisch terras is dus eigenlik altijd een goed idee!
Bar Kantoor > 

grote terrassen amsterdam - terrassen amsterdam - borrelen amsterdam - terras amsterdam - lunch - diner - borrel - hotspots amsterdam

PARK

PARK is het café-restaurant van Hotel Arena en heeft een prachtig uitzicht op het Oosterpark. Het is dé plek waar je de dag begint, nog een uurtje doorwerkt in de middagzon, bij vrienden aanschuift en steeds weer terugkomt. Het grote, zonnige terras ligt praktisch in het Oosterpark en laat je de drukke stad even vergeten!
PARK > 
En, bij welke van deze grote terrassen in Amsterdam zien wij jou binnenkort genieten?Gerelateerde artikelen