thuis kantoor - kantoor thuis inrichten - thuis werken - kantoor aan huis inrichten - werkruimte in eigen woning
6

6 TIPS VOOR EEN INSPIREREND THUISKANTOOR

Working hard of hardly working? Die vraag stellen we onszelf allemaal weleens. En wanneer je vanuit huis werkt, kan het nog lastiger zijn om gemotiveerd te blijven. Wat je nodig hebt is een thuiskantoor die je motiveert en creativiteit stimuleert. Hoe precies? Wij geven 5 tips.

Heb jij een werkruimte in eigen woning? Da kun je deze tips gebruiken voor het inrichten van je thuiskantoor >

Houd je rommel onder controle

Hou je bureau áltijd opgeruimd en schoon, zodat je georganiseerd blijft. Met planken en opbergitems hou je de rommel onder controle. Wanneer alles een eigen plek heeft, is het namelijk veel makkelijker om dingen als je laptop of een inspirerend boek (terug) te vinden. Een opgeruimde kamer = een opgeruimde geest.

Kantoor en school

Goede verlichting

Voor goede ideeën is goede verlichting een must. Het helpt je beter te concentreren, maakt je ogen minder snel moe en geeft je ruimte een inspirerende update. Ga voor een staande lamp die deels boven je hoofd hangt en zet een kleinere tafellamp op je bureau, zodat je al je kleine items duidelijk kunt zien.

Werk je toch liever buiten de deur? Dit zijn de fijnste flexwerk plekken >

Zo comfortabel mogelijk

Je werkruimte zou zowel comfortabel als uitnodigend moeten zijn. Leg een knus kussen op je stoel en ga niet te ver van de bank af zitten. Wanneer je even niet meer aan je bureau wil zitten, is de bank een ideaal incidenteel kantoor.

Voeg karakter toe

Style de ruimte af met kleurrijke kunst en posters aan de muur. Ze voegen persoonlijkheid en karakter toe, en kunnen je zelfs inspireren tijdens het werken. Planten creëren een gevoel van kalmte, maken je geest leeg en geven je frisse motivatie. Precies wat je nodig hebt dus

Gepersonaliseerde kantooritems

Komen er regelmatig (toekomstige) klanten langs op jouw thuiskantoor, dan is het slim om jouw kantoor een beetje te professionaliseren. Dit kun je al heel makkelijk doen door kantoorartikelen te bedrukken met jouw logo en deze in het zicht te leggen.

Zo kun je bijvoorbeeld enveloppen bedrukken met jouw logo of een branded koffiemok bestellen om jouw koffie afspraak naar een professioneler niveau te tillen. Tip: wat het ook altijd goed doet als je brieven uitstuurt: opvallende, gekleurde enveloppen. Zo weet je bijna zeker dat jouw belangrijke post de aandacht trekt niet in de prullenbak beland.

Dit is het belang van bloemen op je werkplek >

Een persoonlijke touch

Naast een professionele touch is ook een persoonlijke touch cruciaal. Maak het je eigen. Een persoonlijke touch maakt van je huis een thuis, en helpt je bij het relaxen. Ook tijdens werkuren. Van inspirerende vazen tot retro objecten of tijdschriften in de buurt. En natuurlijk een grote mok voor onze geliefde ochtendkoffie. Van deze koffie gadgets wordt iedere koffie drinker blij >

En, met welke styling tips ga jij aan de slag in jouw thuiskantoor?

CategoriesNiet gecategoriseerd