V

VIN VOYEUR: HÉT SPEL OM AL DRINKEN MEER OVER WIJN TE LEREN

wijnspel - vin voyeur - wijnkennis - wijnkenner - wijnkenners - spel - drankspel wijn

Bijna niemand lijkt vies te zijn van een glaasje wijn, maar of we echt weten wat we nou precies drinken, is nog maar de vraag. Wil jij je wijnkennis bijspijkeren en hou je wel van een spelletje? Dan is Vin Voyeur echt iets voor jou. Hieronder vind je alles wat je over dit wijnspel moet weten.

Vind hier wat je over het wijnspel Vin Voyeur moet weten > 

Wijn drinken en leren

Volgens initiatiefnemer Joris Pals is iedereen te verleiden voor dit wijnspel. Terwijl je wijn drinkt, er ook nog iets van opsteken… Wat wil je nog meer? Ook (of juist) degenen die nog niet veel van wijn weten hebben veel plezier tijdens dit spel. Zelf wist hij ook niks van wijn, maar wilde er wel graag meer over weten. Daarom bedacht hij samen met wijn-expert Marloes Marinussen het spel Vin Voyeur zodat iedereen een echte wijnkenner kunt worden.

Ook leuk! Ontsnap uit deze escape room door wijn te drinken > 

Weg met het traditionele geleuter 

Tijdens een avond Vin Voyeur ga je ieder glas drinken met een missie: al spelenderwijs (én al drinkend) leer je de basics van wijn, ontdek je jouw smaak en geniet je van het gezelschap. Je speelt het bordspel met drie tot acht mensen en proeft zes verschillende soorten wijn. Aan de hand van smaak, kleur en geur doe je steeds meer kennis op over de wijntjes.

Je neemt het tegen elkaar op in de geur-battle, wijn-pubquiz en als grand finale: de blind tasting! Hier gaat het erom of jij deVino Incognito weet te ontmaskeren. Je deelt je mooiste wijnervaringen met de andere spelers en beantwoordt spicy vragen. Zoals ze zelf zeggen: “Weg met het traditionele geleuter in de wijnwereld, we willen ook de jongere wijndrinker eens aanspreken.” Binnen no-time een echt wijnkenner!

Zin in een avondje leerzaam genieten? Bestel het spel dan via www.vinvoyeur.com.

Met wie ga jij binnenkort dit leerzame wijnspel spelen?

CategoriesDrankje doen