S

STRANDBED HUREN IN BERGEN AAN ZEE: 7 x TIPS

bedje huren bergen aan zee - Hemingway - De jongens bergen aan zee - ligbedden in bergen aan zee - strandbedden in bergen aan zee - strandbed reserveren bergen aan zee

Lekker de hele dag vertoeven op het strand: de zonnestralen op je lichaam, drankje in je hand en zee geluiden op de achtergrond. Heerlijk! Het sjouwen van inklapbare stoelen & bedjes? Da’s niet zo fijn. Maar, gelukkig zijn daar andere opties voor. Zo kun je heel makkelijk een strandbed huren in Bergen aan Zee. Hieronder vind je 7 x tips!


Zonnebrand
. Check! Strandtas met snacks. Check! Een plek om te liggen? Na deze tips met ligbedden in Bergan aan Zee, vink je dat ook af! >

Hemingway

Wil je een strandbed reserveren in Bergen aan Zee? Dat kan ook bij de strandtent Hemingway. Waar je overdag heerlijk met de voetjes in het zand zit en ‘s avonds kunt dineren met zeezicht en producten afkomstig uit de regio.

Ook handig! Strandbed huren in Noordwijk >

De Jongens Bergen aan Zee

Een dagje strand, zónder vroeg op locatie te hoeven zijn om een ligbed te scoren. Hoe goed klinkt dat? Bij De Jongens kun je vooraf een strandbed huren in Bergen aan Zee. Naast reguliere strandbedjes voor € 10,-, parasols voor € 12,-, heb je hier ook VIP pakketten met alles erop en eraan voor € 45,-. Reserveer hier >

Strandpaviljoen BadaBing

Huur een comfortabel bedje op het strand of drink een lekker drankje in de zon aan de bar. Ga op een lekkere loungebank zitten met je voeten in het zand of eet een gezonde snack uit de wind op het nieuwe dakterras. Het kan allemaal in het gezellige strandpaviljoen BadaBing op het strand van Bergen aan Zee.

Een strandbed huren in Hoek van Holland? Dit zijn 5 x tips >

Strandpaviljoen Blonde

Bij strandpaviljoen Blonde zit je op het terras al letterlijk met de voetjes in het zand. Maar wil je in full relax modus gaan of gewoon nóg dichterbij het water, kun je hier op zomerse dagen ligbedden reserveren!

Strandbed reserveren in Bergen aan Zee >

Loods aan Zee

De laatste in de reeks ligbedden in Bergen aan Zee is geen gezellige strandtent, maar is letterlijk een loods waar je een strandbed kunt huren, inclusief windscherm. En een plek met toiletten en douches om jezelf op te frissen. Voor een dag lidmaatschap leg je 25 euro neer.

Strandbed huren in Zandvoort doe je hier >

Blooming Beach

Strandfeesten, bar food met een twist, verkoelende drankjes, ligbedden én windschermen. Blooming Beach heeft alles wat je nodig hebt voor een dagje strand!

Waar ga jij op een zomerse dag een strandbed huren in Bergen aan Zee

CategoriesChill