S

STRANDBED HUREN IN ZANDVOORT: TIPS & TARIEVEN

strandtent zandvoort met ligbed - ligbedden reserveren in Zandvoort - noosa zandvoort - ohana zandvoort - hippie fish zandvoort

Lekker de hele dag vertoeven op het strand: de zonnestralen op je lichaam, drankje in je hand en zee geluiden op de achtergrond. Heerlijk! Het sjouwen van inklapbare stoelen & bedjes? Da’s niet zo fijn. Maar, gelukkig zijn daar andere opties voor. Zo kan je heel makkelijk een strandbed huren in Zandvoort Hier vind je de tips & tarieven.

Zonnebrand. Check! Strandtas met snacks. Check! Een plek om te liggen? Na deze tips & tarieven voor een strandbed huren in Zandvoort, vink je dat ook af! >

Hippie Fish Zandvoort

Een favoriete strandtent in Zandvoort is voor velen (ook voor ons) de gezellige Hippie Fish. Met het licht, frisse interieur en knusse zithoekjes, waan je letterlijk in Ibiza. Op de kaart staan verse (hippie vissen) en goede wijnen. Én je kunt voor € 17,50 een ligbed huren, inclusief windscherm. Voor een parasol betaal je € 5,- extra.

Ohana Beach

Bij de strandbar Ohana Beach huur je een luxe strandbed met dikke matrassen (yes, we like comfort!) en een windscherm. Daarnaast is de plek ook ideaal! Zo kun je pal naast de beachbar liggen met full service of beneden op het strand dichtbij de zee. Let op: je kunt de bedjes niet reserveren, dus kom lekker vroeg!

Ligbedden reserveren in Zandvoort >

Ubuntu Beach

Net zoals bij Hippie Fish Zandvoort en Ohana Beach, geldt ook bij Ubuntu Beach het ‘first come, first serve’– principe. Houd rekening met een bedrag van € 22,50 als je een ligbed (inclusief windscherm) én een parasol wilt.

Ook leuk! Tips & tarieven voor een strandbed huren in Noordwijk >

Beachclub Far Out

Een dagje strand, maar niet per se vroeg je bed uit willen? Bij Beachclub Far out kun je voor € 15,- vooraf een strandbedje reserveren. Tot 12.00 houden ze deze dan voor je vast, waardoor je niet al 07.00 ’s ochtends op het strand hoeft te zijn om verzekerd te zijn van een plekje!

Tijn Akersloot

Ook bij Tijn Akersloot kun je een strandbed huren in Zandvoort. Een mooie blauwe variant met een schaduwscherm voor je gezicht. Handig! Een ligbed kost € 10,-, dit is inclusief het schermpje. Maar voor een parasol betaal je extra.

Ligbedden reserveren in Zandvoort >

Bernies Beachclub

Huur je een bedje bij Bernies Beachclub? Dan mag je ook gebruik maken van het zwembad. (En geloof ons dat wil je! We herhalen: een zwembad op het strand!). Voor een bedje aan het zwembad betaal je € 25,-, andere bedjes gaan vanaf € 10,-.

https://www.instagram.com/p/CT9F4rsIvKd/?igshid=NWRhNmQxMjQ%3D

Noosa beach

Noosa Beach is een gezellige strandtent in Zandvoort. Naast dat je hier kunt genieten van een shared dining concept, geïnspireerd door gerechten over de hele wereld. Kun je hier ook een luxe balibed huren voor een ultiem relaxt dagje strand. Hier geldt (zoals bij vele strandbedjes in Zandvoort): je kunt niet vooraf reserveren.

Kayuka Zandvoort

Op de mooie dagen kun je een strandbed huren in Zandvoort bij de relaxte strandpaviljoen Kayuka. Er staan relatief veel ligbedden, maar wil je verzekerd zijn van een plekje, kom dan op tijd. Want ook hier kun je ze niet vooraf reserveren. Houd rekening met een bedrag van € 22,50 als je een ligbed (inclusief windscherm) én een parasol wilt.

En, bij welke leuke strandtent ga jij een strandbed huren in Noordwijk?

Dit zijn de leukste stranden & beachclubs in Zeeland >

CategoriesChill