6

6 x LEUKE RESTAURANTS IN HOOG CATHARIJNE

Aziatische restaurant Hoog Catharijne - aziatische restaurants utrecht centraal - lunchen hoog catharijne - eten in hoog catharijne - restaurants op utrecht centraal - eten utrecht centraal hoog catharijne - eten op utrecht centraal - gezond eten utrecht centraal

Het treinstation van Utrecht is meer dan een verzamelpunt om van A naar B te reizen. Tegenwoordig is het een foodwalhalla, waar je de hele dag terecht kunt en de keuze ruim is. Een keertje wat anders dan de klassieke broodje kroket of saucijzenbroodje op het perron. Hieronder vind je 6 x leuke restaurants in Hoog Catharijne!

Eten op Utrecht centraal? Van een Aziatisch restaurant tot Libanees: dit zijn 6 x leuke restaurants in Hoog Catharijne >

1. Comptoir

We beginnen de reeks leuke restaurants in Hoog Catharijne met het Libanese Comptoir. Zij begonnen in Londen, veroverden groot Brittannië met hun Midden-Oosterse gerechten. En zijn nu in Nederland te vinden, in het station van Utrecht. Volgens gebruiken is het motto ‘sharing is caring’, geniet hier samen van de beste baba ganoush, erschillende soorten tajine, cocktails met oranjebloesemwater en baklava.

Meer restaurants op Utrecht Centraal >

2. The Seafoodbar

Oesters eten op een centraal station? Je kunt je het misschien niet voorstellen, maar in Hoog Catharijne kan het gewoon. Bij de Seafood bar. Waar ze naast plateaus met zeevruchten en diverse visgerechten, óók bijpassende wijnen serveren. Zo is wachten op de trein opeens niet erg meer!

3. Aziatische restaurant Hoog Catharijne: Asia Street Cooking

Wie z’n hart verkocht heeft aan de Aziatische keuken kan in Hoog Catharijne z’n geluk op bij Asia Street Cooking. Op de menukaart vind je een fusion van alle authentieke smaken. Van traditionele Pan-Asian gerechten, kleine bites om samen te delen. Thais, Koreaans, Vietnamees en Chinees. Of Bao Buns om mee het perron op te nemen.

Ook leuk! 10 x nieuwe restaurants in Utrecht in 2023 >

4. Itoshii

Een andere Aziatische restaurant in Hoog Catharijne is Itoshii. Een plek waar cultuur en tradities samenkomen in authentieke Japanse gerechten met een gezonde, moderne twist. Perfect voor wie na het shoppen, tijdens je overstap of voor je treinreis haar buik wil rond eten met de populaire Japanse ééhapswonder of ramen.

Meer restaurants op Utrecht Centraal, Hoog Catharijne >

6. Mado

Wie had gedacht dat uit eten op Utrecht Centraal zo leuk kan zijn? Voor wie Turks wil lunchen of dineren in Hoog Catharijne schuift aan bij Mado. Het restaurant serveert traditionele gerechten met verse ingrediënten. Van recepten die al generaties lang worden doorgegeven. En dat proef je!

Dit zijn 5 x Turkse restaurants in Amsterdam >

5. Vascobello

In de Stadskamer vind je de Belgische Vascobello. Hier kun je genieten van kenmerkende rijke en uitgebalanceerde koffies. Gecombineerd met kleine gerechten zoals soep, salades en bites. Terwijl de achtergrondmuziek jazzy deuntjes speelt. Perfect voor wie ontspannen wil lunchen of koffie drinken in Hoog Catharijne.

En, bij welke restaurants in Hoog Catharijne kom jij een vorkje prikken?

CategoriesFijne Foodspots