S

STRANDBED HUREN IN NOORDWIJK: TIPS & TARIEVEN

Ligbedden reserveren noordwijk - b.e.a.c.h. Noordwijk - Bries Noordwijk - strandbedjes Noordwijk - Alexander Beach Noordwijk - Cabana huren Noordwijk - strandstoelen huren Noordwijk - strandtent reserveren Noordwijk -

Lekker de hele dag vertoeven op het strand: de zonnestralen op je lichaam, drankje in je hand en zee geluiden op de achtergrond. Heerlijk! Het sjouwen van inklapbare stoelen & bedjes? Da’s niet zo fijn. Maar, gelukkig zijn daar andere opties voor. Zo kan je heel makkelijk een strandbed huren in Noordwijk. Hier vind je de tips & tarieven.

Zonnebrand. Check! Strandtas met snacks. Check! Een plek om te liggen? Na deze tips & tarieven voor een strandbed huren in Noordwijk, vink je dat ook af! >

Beachclub Bries

Van kingsize windschermen en strandbedden tot cabana’s en parasols. Bij Beachclub Bries in Noordwijk huur je het allemaal voor een dagje strand. Liever het hele seizoen een strandbedje tot je beschikking hebben? Dan biedt deze strandtent ook seizoenkaarten aan voor € 500. In zo’n kaart zit een parasol, een kingsize windscherm en het hele seizoen gegarandeerd een bedje inbegrepen.

Ook leuk! 10 x mooiste hotels aan de kust in Nederland >

Breakers Beach house

Breakers Beach House heeft alles wat je nodig hebt voor een heerlijk en comfortabele dag in de zon. Op het strand voor het terras kan je namelijk windschermen, ligbedden en parasols huren. Een los ligbedje kost € 12,50 per dag, net zoals een los parasol. Een heel pakket kost 35. En, de drankjes? Die komen ze gewoon op het strand brengen!

Beachclub C

Verscholen in de Noordwijkse Zuidduinen ligt Beachclub C. Hier kom je voor prachtig uitzicht op de zee, heerlijke gerechten met een mediterrane twist en, ook niet onbelangrijk, een uitgebreide wijn & cocktailkaart. Voor € 30 verzeker jij jezelf van een ligbed op deze plek. Wel eventjes vooraf bellen!

De Zeeuwmeeuw

Recht voor de vuurtoren van Noordwijk, haast niet te missen, vind je het strandpaviljoen De Zeeuwmeeuw. Hier kan je het hele jaar door terecht voor een kop koffie, lunch, high tea of een uitgebreid diner. En, natuurlijk ook voor windschermen, ligbedden en parasols. Het fijne is: de medewerkers helpen je met alles. Van het opstellen van je plekje tot het opruimen aan het eind van de dag. Dat is pas ontspannen!

Het kostenplaatje? Dat valt ook reuze mee. Een los ligbedje kost namelijk maar € 7, net zoals een windscherm en € 3 voor een parasol. Voor liefhebbers van een luxe ligbedje leggen € 9 euro neer.

Verbrand door de zon? Dit kun je doen >

Bubbels Beach

Voor een relaxte stranddag kan je bij Bubbels Beach terecht. De ‘Strandman’ en zijn team zorgen dat alles voor je klaar staat: van mooie loungesets tot fijne ligbedden en dikke matrassen. Zelfs een grote handdoek als je deze vergeten bent of gewoon geen zin hebt om mee te slepen. Reserveer minimaal 1 dag van tevoren je strandpakket voor € 35.

Alexander Beach Club

Naast dat je bij de stijlvolle Alexander Beach Club het hele jaar terecht kan voor heerlijke vis, vlees & vegetarische gerechten, ben je hier ook welkom om een dagje te relaxen op de strandbedjes. Deze kosten los € 12,50, samen in een pakket € 40 of ga voor een driepersoons cabana voor € 75. Het enige wat jij mee hoeft te nemen? Een goed humeur, je zonnebrand en leuk gezelschap!

Talum

Plof op het strand voor het karakteristieke terras van Talum en het voelt net alsof je in het buitenland waant. Hier drink je zomerse cocktails, eet je de lekkerste Muhammara & smoothiebowls én huur je voor € 45 een volledig strandpakket voor twee personen. Bij Talum geldt het principe: wie het eerst komt, het eerst maalt. Wees er dus vroeg bij op zonnige dagen.

Dit zijn leuke boeken voor in je strandtas deze zomer >

Nomade Beach House

Zie je het al voor je? Geen zand op je handdoek, maar zittend op een luxe strandbed zonder zelf iets te sjouwen. Cocktail in je ene hand & een boek in de andere, terwijl je geniet van het zonnetje op je neus. Ja, bij Nomade Beach House zit je voor € 35 er volledig goed bij. Wel even van tevoren reserveren!

Branding Beachclub

Kom in ‘relaxmodus’ op de ligbedden van Branding Beachclub. Je vindt deze trendy strandbar aan de zuidelijke kant van Noordwijk. Naast het huren van een strandbed, waar je overigens € 45 voor neer legt, kan je hier ook Instagramwaardige culinaire hoogstandjes bestellen. Dit doe achterover geleund via je stoel online én niet veel later staan de hapjes naast je. Da’s pas genieten!

B.E.A.C.H Noordwijk

De laatste strandtent waar je een strandbed in Noordwijk kan huren is bij B.E.A.C.H. Van zonsopgang tot zonsondergang en ontbijt tot diner: hier kan je relaxen op het grote buitenterras in de ligstoelen. Voor € 50 lig je al met twee personen hier de hele dag te zonnen. Inclusief bediening!

En, bij welke leuke strandtent ga jij een strandbed huren in Noordwijk?

CategoriesChill