S

STRANDBED HUREN IN HOEK VAN HOLLAND: 5 x TIPS

strandbed reserveren Hoek van Holland - ligbed reserveren Hoek van Holland - ligbedden in Hoek van Holland - zeebries hoek van holland - Villa on the beach Hoek van Holland

Lekker de hele dag vertoeven op het strand: de zonnestralen op je lichaam, drankje in je hand en zee geluiden op de achtergrond. Heerlijk! Het sjouwen van inklapbare stoelen & bedjes? Da’s niet zo fijn. Maar, gelukkig zijn daar andere opties voor. Zo kun je heel makkelijk een strandbed huren in Hoek van Holland. Hieronder vind je 5 x tips!

Zonnebrand. Check! Strandtas met snacks. Check! Een plek om te liggen? Na deze tips voor een strandbed huren in Hoek van Holland, vink je dat ook af! >

Dechi Beach

Dechi Beach is een gezellige strandtent in Hoek van Holland, waar je naast klassieke lunch,- borrel,- en dinergerechten ook een strandbed kunt huren. Een losse ligbed kost hier € 8,-. Wil je daar een windscherm én parasol bij, tel daar € 16,- bij op. Of pak uit met de Beachset Strandterras en krijg voor €25,- een vaste parasol, tafel, windscherm en 2 ligbedden.

Ook handig! Strandbed huren in Zandvoort >

Villa on the Beach

Voor luxe ligbedden in Hoek van Holland – met een dik matras – moet je bij Villa on the Beach zijn. Overdag geniet je hier op één van de strandbedden, uit de wind, op het groot terras én in volledige Ibiza sferen. Terwijl hier in de avonden de voetjes van de vloer gaan tijdens live optredens van dj’s. Een strandbed reserveren doe je via een Whatsapp berichtje: 06 21 41 67 92

Strandbed reserveren Hoek van Holland >

 Beachclub Royal

Beachclub Royal vind je aan het brede strand van Hoek van Holland. En is een echt tropisch walhalla voor zonliefhebbers. In de zomermaanden staan de ligbedden & loungeseats al tussen de palmbomen, met bediening bij de ligbedden en muziek op de achtergrond. In de zomermaanden staan de ligbedden & lounge seats al tussen de palmbomen.

Strandbed huren in Noordwijk doe je hier >

De Zeebries Hoek van Holland

Een strandbed reserveren in Hoek van Holland? Dat kun je ook bij Zeebries doen. Je vindt deze strandtent achter de duinen van Dishoek, waar je na het zonnebaden ook een afzakkertje kunt nemen!

Beachline Beach & events

Voor een dagje strand biedt Beachline Beach een fijne locatie waar je een strandbed kunt huren in Hoek van Holland, inclusief winschermen, parasols én zelfs een glijbaan voor de kinderen. Voor de Girls who liever op een sup plankje staan: deze kun je hier ook huren!

Waar ga jij op een zomerse dag een strandbed huren in Hoek van Holland?

CategoriesChill