R

REIZEN IN HUIS HALEN: 10 x TOFFE REISBOEKEN VOOR INSPIRATIE

reisboeken - beste reisboeken - best verkochte reisboeken - boeken voor reizen - reis boek

Ben je op zoek naar inspiratie voor je volgende reis? Uit deze toffe reisboeken haal je waardevolle tips & tricks om mee te nemen op je volgende trip. Als cadeau voor jezelf, of voor die reislustige vriend(in). Hierbij: 10 x inspirerende boeken om een reis in huis te halen.

Vind hier de toffe reisboeken >

Bucketlist Reizen

Marloes de Hooge verzamelde voor dit boek de reizen die op jouw bucketlist thuishoren. Van een droom die werkelijkheid wordt in Marrakech tot het land van vuur en ijs: IJsland. Van een roadtrip langs de westkust van de Verenigde Staten tot Jordanië, de parel van het Midden-Oosten. In het boek vind je praktische informatie, handige tips en inspirerende foto’s.
Hier bestel je Bucketlist reizen > 

Mijn leven in de wildernis

In dit boek vertelt de Nederlandse Miriam Lancewood over haar leven in de wildernis van Nieuw-Zeeland. In 2010 verruilde ze de Achterhoek voor een leven ver van de bewoonde wereld. Samen met haar man leeft ze zonder enige vorm van luxe een geïsoleerd leven in de verlaten bergen op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. In het televisieprogramma Floortje naar het einde van de wereld zocht Floortje Dessing hun op. Een inspirerend verhaal over durf, keuzes en geluk.
Hier koop je het reisboek >

Backpack bestemmingen

In Backpack bestemmingen neemt Roëll de Ram je mee naar de beste landen voor een groots backpackavontuur. Van de mooiste plekjes in Sri Lanka tot een roadtrip door het ruige IJsland en wekenlang rondtrekken door het imposante Zuid-Afrika. In het boek vind je betoverende verhalen, praktische tips, prachtige routes en schitterende foto’s. Een boek vol inspiratie voor zowel de budgetreiziger als de flashpacker.
Hier koop je het reisboek > 

Take the slow road Schotland

Bergtoppen, heldere meren, groene valleien, prachtige stranden, oude kastelen, hedendaagse kunst, bijzondere dieren, hartelijke mensen – Schotland heeft het allemaal. En als je optimaal wilt genieten van dit prachtige land, waarom zou je je dan haasten? Geniet van het reizen en neem een keer niet de snelste weg. Van A naar B, maar wel via Z. Martin Dorey neemt je in dit boek met de camper of de caravan mee naar de mooiste wegen zodat je in alle rust kunt genieten van Schotland.

Hier bestel je dit boek >

Ga je solo op reis? Dit boek wíl je lezen >

Lonely Planet’s Best in Travel 2020 

In dit boek vind je het beste van het beste. De bestemmingen in dit boek zijn degene die de meeste reizigers over het hoofd zien of erg bekende hotspots met nieuwe redenen voor een bezoek. Elke bestemming is gekozen vanwege zijn actualiteit, unieke ervaringen en “wow”-factor. Daarnaast nemen ze duurzaam reizen serieus en helpen ze je een positieve impact te hebben, waar de reis ook naartoe gaat. Een echte aanrader onder deze reisboeken!
Hier koop je deze Lonely Planet > 

Waar magie te vinden is 

Dit boek neemt je mee op een magische reis langs ‘s werelds meest legendarische plaatsen. Bekende bestemmingen als Stonehenge en Angkor Wat komen aan bod, evenals minder bekende plaatsen als The Knuckler Hole in Engeland, Uluru in Australië, Fairy Glen op het eiland Skye en het Roze Meer in Senegal.
Nikki Van De Car vertelt in Waar magie te vinden is over de geschiedenis en legendes van deze bijzondere locaties. Met prachtige illustraties en fotografie ga je met dit boek op een betoverend avontuur naar waar magie echt bestaat – of ooit was.

Capitool Reisgids New York 

Deze reisgids verdeelt New York in vijftien interessante zones: van Greenwich village tot Upper East side en van Brooklyn tot Harlem en Morningside Heights. Bewonder het uitzicht vanaf het Empire State Building, snuffel rond op de markten van Chinatown, breng een bezoek aan het MoMA, wandel door Central Park of drink sublieme cocktails in East Village; deze gids toont je de pareltjes van New York.

Met de camper door Europa

Voor deze editie van Met de camper door Europa zette Michelin wel 75 routes in het ‘oude continent’ uit: van Zuid-Europa tot de Baltische Staten en van de Atlantische Oceaan tot de Zwarte Zee. De landen worden per regio verdeeld, zo kun je nog gemakkelijker prachtige rondritten maken. Per route krijg je tips voor wat je onderweg zeker niet mag missen en een korte beschrijving van de bezienswaardigheden.

In de praktische adresboekjes vind je voor elke route een goede selectie van slaap-, eet-, winkel- en ontspanningsadresjes. En natuurlijk wordt elke route overzichtelijk op kaart uitgetekend.
Hier koop je deze travel guide >

Staycation Guide

Vliegangst, of even geen budget of zin om een (verre) reis te maken? In het de Staycation Guide van blogger Anne de Buck wordt je meegenomen naar 22 toffe plekken, gewoon in Nederland en België. Je hoeft namelijk écht geen uren in het vliegtuig te zitten om een bijzondere reiservaring op te doen! Hier bestel je het boek >

Het Grote SAS Survival Handboek

Het grote SAS Survival Handboek zit boordevol onmisbare technieken om voedsel, water en onderdak te vinden, je aan te passen aan extreme omstandigheden, op natuurrampen te reageren, enzovoorts. Deze uitgave bevat de modernste technieken en bevat honderden prachtige afbeeldingen in kleur. De bijbel op het gebied van overleven in barre omstandigheden. Voor iedereen die zich bezighoudt met outdooractiviteiten, waar ook ter wereld.
Hier bestel je hem >

Welke van deze reisboeken ga jij kopen ter inspiratie voor je volgende trip?

CategoriesChill