D

DIT ZIJN DE BEST VERKOCHTE BOEKEN VAN DIT MOMENT

best verkochte boeken - beste boeken - bestsellers - populaire boeken

Je wilt je tijd investeren in een goed boek, maar hebt geen idee welke je nú weer open moet slaan. Ken je dat? Om je lees inspiratie te geven, vind je hier de best verkochte boeken van dit moment. Deze boeken tips zijn allemaal jouw tijd waard!

Vind hier de top 10 best verkochte boeken > 

Zon – Lucinda Riley 

Het zesde deel uit De Zeven Zussen serie van Lucinda Riley heet Zon en is het één na laatste deel uit de boekenserie. Volg in dit nieuwe deel het verhaal van de nieuwe zus Electra, die anders dan haar zussen, geen behoefte heeft om te weten waar ze vandaan komt. Dit verandert wanneer ze een bijzondere brief ontvangt. Zon brengt je langs het bruisende Manhatten en de prachtige vlaktes van Kenia.
Koop het boek hier >

Cliënt E. Busken – Jeroen Brouwers 

De cliënt E. Busken beschrijft in het boek een dag van zijn verblijf in de psychiatrische instelling waar hij zit. Hij zit er tegen zijn zin en hij zegt voor de rest ook niet veel, maar hij houdt zijn omgeving nauwlettend in de gaten. In het boek volg je zijn kritische gedachten gericht op zijn medebewoners en het personeel.
Koop het boek hier >

21 Lessen Voor de 21ste Eeuw – Yuval Noah Harari

In dit boek beantwoordt Yuval Noah Harari de 21 meest belangrijke vragen van onze tijd. Denk bijvoorbeeld aan: Hoe beschermen we ons tegen een nucleaire oorlog? Hoe weren we ons tegen fake news? Moeten we ons voorbereiden op een nieuwe wereldoorlog? En ga zo maar door. Harari maakt je duidelijk wat de uitdagingen van deze tijd zijn.
Koop het boek hier >De Meeste Mensen Deugen – Rutger Bregman

Rutger Bregman geeft in zijn boek De Meeste Mensen Deugen een nieuwe geschiedenis van de mens. Hij belicht inzichten uit de psychologie, de economie, de biologie en de archeologie. Ook neemt hij je mee op een reis door de geschiedenis en geeft nieuwe antwoorden op oude vragen. Waarom veroverde juist onze soort de aarde? Hoe verklaren we onze grootste misdaden?
Koop het boek hier >

Ook leuk! 7 x inspirerende boeken voor powervrouwen vind je hier >

De Zeven Zussen – Lucinda Riley

De Zeven Zussen is het eerste deel uit de populaire Zeven Zussen serie van Lucinda Riley. Nu het zesde deel uit de serie net uit is, wordt ook het eerste boek weer veel gekocht. In dit boek komen Maia en haar zussen bij elkaar na de plotselinge dood van hun vader. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen.
Koop het boek hier >

Mijn Vaders Hand – Bart Chabot

Velen kennen Bart Chabot. Als schrijver, als biograaf van Herman Brood of van tv. Maar in zijn boek Mijn Vaders Hand doet hij een boekje open over zijn eigen moeilijke jeugd. Het boek is een indringende en erg persoonlijke roman, nuchter en met humor geschreven.
Koop het boek hier >

Finse Dagen – Herman Koch

In Finse dagen gaat Koch terug naar Finland en zijn jeugd in Amsterdam-Zuid. Finse dagen is een roman over rouw, volwassen worden en over wat je woorden moet geven en wat beter verzwegen kan blijven. Een lange, onhandige jongen van negentien die ervoor kiest om op een zeer afgelegen plek op het land en in de bossen te gaan werken. Het klinkt misschien romantisch, maar dat was het niet. Veertig jaar later is hij weer terug in Finland en kijkt hij naar zijn eigen ‘geschiedenis’.
Koop het boek hier >

De Cursus ‘Omgaan met Teleurstellingen’ Gaat Wederom Niet Door – Herman Finkers

De Cursus ‘Omgaan met Teleurstellingen’ Gaat Wederom Niet Door is een bundel met de werken van Herman Finkers. Van Finkers zijn boeken krijg je gegarandeerd lach- en denkrimpels. In deze bundel zijn De cursus ‘omgaan met teleurstellingen’ gaat wederom niet door en Poëzie, zo moeilijk nie samengebracht.
Koop het boek hier >

Welke van deze best verkochte boeken ga jij binnenkort lezen?

CategoriesChill