P

PICKNICKBOX BESTELLEN IN AMSTERDAM: 5 x TIPS

picknickbox bestellen in Amsterdam - picknick laten verzorgen Amsterdam - luxe picknickmand Amsterdam - picknick to go Amsterdam

De temperaturen stijgen weer en dat betekent maar één ding: het picknickseizoen komt om de hoek kijken. Tijd om naar je favoriete plek in Amsterdam te rennen met een goed gevulde picknickmand onder je arm. Maar, wat als we zeggen dat je zelf niet uren in de keuken hoeft te staan om deze mand te vullen? En, dat je de lekkere hapjes gewoon kant-en-klaar op kan halen? Heerlijk toch! Op deze 5 x plekken kan je een picknickbox bestellen in Amsterdam.

Picknickkleed en/of stoeltjes ingepakt? Dé perfecte picknickplek uitgekozen? Nu nog een picknickbox bestellen in Amsterdam & je bent good to go! Hier vind je 5 x leuke plekjes >

Borreltas Borreltas ÔBistro (Centrum)

In een mooi stukje Amsterdam, in de Jordaan, kan je elke vrijdag van 12:00 tot 17:00 een borreltas ophalen bij de jongens van Ô Bistro. Verschillende hors d’ouvres, kazen, Franse wijnen en zuurdesembrood vullen de tas. Hierdoor is de tas niet alleen geschikt voor de vrijdagavondborrel, maar ook goed voor een picknick aan de gracht of in een mooi stukje groen.

Mooie picknickplek in Amsterdam, in de buurt van ÔBistro: zoek een mooie plekje uit aan de Brouwersgracht

Ook leuk! Picknicken in Utrecht: mooie plekken & picknickboxen >

Een TOZI picknick (Zuid)

Soms wil je een keer iets anders dan je reguliere boterham met pindakaas. En, dan zijn de Italiaanse cicchetti picknickboxen van TOZI Amsterdam precies wat je nodig hebt! Een picknickbox gevuld met focaccia’s, smeersels en olijven. Maar ook de Italiaanse wijn ontbreekt hier niet. Er is overal aan gedacht: de picknickmand is inclusief bestek en glaswerk zodat jij, zonder zorgen, heerlijk in het vondelpark (of in je tuin) kan neerploffen!

Mooie picknickplek in Amsterdam, in de buurt van TOZI: het Vondelpark ligt op loofafstand!

Picnic Company (overal)

Zonder voorbereidingen picknicken in Amsterdam? Dat kan gewoon! Bij de Picnic Company bestel je een volledig verzorgde picknick met alles erop en eraan. Van een goed gevulde picknickmand met een combinatie van zoete- en hartige hapjes tot servies en een picknickkleed. Er is overal aan gedacht om jou de beste, zorgeloze, picknick beleving ooit te geven!

Picknicken Amsterdam algemene suggestie: Park Frankendael, vlakbij Merkelbach

Picknicken in Breda? Hier vind je mooie plekken & lekkere afhaalboxen >

NENI (Zuid)

De NENI Picknick is hét perfecte excuus om een picknickkleed erbij te pakken, je vrienden erbij te roepen en een leuk plekje uit te zoeken voor een culinaire picknick. Van heerlijke pitabroodjes en frisse salades tot falafel, labneh en hummus: de kant-en-klare picknickboxen van NENI Amsterdam zit vol met heerlijke Oost Mediterrane gerechten.

Mooie picknickplek in Amsterdam, in de buurt van NENI: Park schinkeleilanden

Amsterdamse Bostheater (Amsterdamse Bos/Amstelven)

We mogen weer officieel naar concerten en evenementen! Dit betekent dat het programma van het Amsterdamse Bostheater langzaamaan vol raakt. Maak je avond compleet door de picknickbox van het Bostheater te bestellen. Zo, kan je voor of tijdens de voorstelling genieten van de versgebakken broodjes, smeersels, zoetige lekkernijen en (alcoholische) drankjes.

Mooie picknickplek in Amsterdam, in de buurt van het Bostheater: het Amsterdamse bos natuurlijk!

En, op welke leuke plek ga jij een lekkere picknickbox bestellen in Amsterdam?

Bron omslagfoto: TOZI Amsterdam

CategoriesFijne Foodspots