L

LEKKER BUITEN ETEN: 7 x LEUKE PICKNICKMANDEN

leuke picknickmanden - picknickmand met kleed - picknickmand Xenos - goedkope picknickmand - picknickrugzak 2 personen

Picknicken is een leuke manier om samen buiten de deur eten. Warm weer, lekkere hapjes en gezellig gezelschap maakt veel goed. Máár een leuke en goedgevulde picknickmand kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. Hier zijn 7 x leuke picknickmanden op een rijtje gezet zodat jij helemaal picknick-ready bent!

Van klassiekers en leuke printjes tot handige manden. Hier vindt je 7 x leuke picknickmanden >

1. Dé klassieker

Een simpele rieten mand is eigenlijk precies waar je aan denkt bij een picknick, toch? Je kan de plank niet misslaan met een bruine rieten picknickmand. Zeker niet als de mand ook nog eens goed gevuld is met lekkere hapjes en drankjes!

2. Typisch Hollandse picknickmand

Een rieten mand met blauw- en witte strepen geeft het design al snel een nostalgisch randje. Zoals bij de Dutch Mountains picknickmand. Waarvan de naam ook nog eens typisch Hollands is! Je hoeft alleen voor het eten en gezelschap te zorgen want de picknickmand is inclusief bestek én een handig picknickkleedje.

De perfecte picknick: tips, recepten & inspiratie >

3. De picknickrugtas

Makkelijk je picknickmand meenemen? Dan is de picknickrugtas ideaal. Je zet de tas op je rug en je hebt je handen vrij voor andere dingen! Kies bijvoorbeeld voor een picknickrugtas met een simpele kleur of pak uit met leuke printjes. Er zijn grotere tassen voor 6 personen, maar er zijn ook picknickrugzakken voor 2 personen. Niets is te gek! Je hebt zelfs een rugtas met koeler aan de zijkant zodat de drankjes altijd koud staan.

4. Picknickmand met kleed

Ook een fijne optie: kies voor een picknickmand variant inclusief bijbehorend kleed. Deze manden hebben een apart vakje waar je het kleed in kan rollen. Dat scheelt een hoop tijd in vergelijking met het opvouwen en meenemen van een aparte kleed. Plus, er is een grote kans dat je deken leuk matcht met je mand!

Meer leuke picknickmanden vind je onder de foto >

Opzoek naar een leuk plekje? Hier vindt je14 x de beste plekken voor picknicken in de natuur >

5. Picknickmand voor op de fiets

Als je een stukje moet fietsen voor een leuk picknickplekje, is een picknick fietstas ideaal. Bindt de riemen goed vast aan je fiets en zorg ervoor dat de deksel van de mand goed dicht is. We willen natuurlijk geen hapjes op de grond strooien! Als alles goed vast én dicht zit, ben je klaar om te racen naar je favoriete picknickplek!

6. Koeltas als picknickmand

Verkoelend én praktisch! Door een koeltas te gebruiken als picknickmand, blijft je drinken, fruit of andere hapjes vers. Géén warm fruit en zwetende kaas meer! Daarnaast zijn tassen ook makkelijk om overal mee naar toe te nemen én je kan het nog leuker maken door te kiezen voor leuke printjes. Zoals deze leuke picknickmand van de Xenos met een “Hello Summer”-printje of een gestreepte koeltas.

7. Verschillende vormen

Wil je een keer iets anders dan een simpele vierkante mand? Kies er dan één met een leuke vorm zoals deze hartvormige picknickmand. Of ga juist voor een subtiele ovale picknickmand. Er is keuze genoeg: de manden zijn namelijk letterlijk in alle soorten en maten te vinden!

En, welke picknickmand neem jij mee op je picknickdate?

CategoriesNiet gecategoriseerd