5

5 x KNAPPE (HANDIGE!) KLAPSTOELEN VOOR OP HET STRAND

opvouwbare stoeltjes voor op het strand - strandstoel inklapbaar lichtgewicht - rugzakstoel strand - draagbare strandstoelen - inklapbare hoge stoel - inklapbare lage stoel - opvouwbare hoge stoel - opvouwbare lage stoel

Ik ga naar het strand en neem mee? Natuurlijk dé strand essentials zoals zonnebrand, zwemkleding, een koelbox en leuk gezelschap. Maar ook een handig opvouwbare stoeltje hangt over je schouder zodat je comfortabel op het zand kan zitten. Geen rugpijn meer van je handdoeken zonder leuningen en geen geklungel met het sjouwen van de strandstoelen. Hier vind je 5 x handige inklapbare stoeltjes voor op het strand!

Met deze 5 x handige inklapbare stoeltjes voor op het strand is dragen geen probleem! >

1. Rugzak strandstoel

Wat draagt makkelijker dan een rugzak? Bijna niets toch? Deze handige rugzak strandstoel gooi je op je rug waardoor je beide handen vrij hebt om de andere strand essentials te dragen. En als je alsnog handen tekort hebt, gebruik je gewoon de geïntegreerde vakken die onder de grijze zitting van de draagbare stoel verstopt zitten. Handig voor zonnebrand, snacks, telefoon en meer.

Eten voor een dagje strand: Hier vind je
12 x Strand snacks >

2. Bamboe stoeltjes

Voor de liefhebbers van duurzaam én stijlvol zijn de vintage bamboe stoeltjes ideaal! Het is net wat anders dan de ‘normale’ strandstoel, is gemaakt van natuurlijke materialen én (niet geheel onbelangrijk) zit erg comfortabel! Even inklappen en je neemt ‘m eenvoudig plat mee. Let wel op: het stoeltje is niet waterafstotend dus je bikini blijft nat. Gelukkig is dat makkelijk op te lossen met een extra handdoek erover heen! Hier shop je ‘m >

3. Een hamamdoek strandstoel

Deze lichtgewicht opvouwbare strandstoel van hamamdoek is ideaal om nonchalant over je schouder te dragen. Of je het echt een ‘stoel’ mag noemen, valt te betwisten. Het is eigenlijk meer een handdoek, een hamamdoek om precies te zijn, met twee houten framestokjes die als leuning dienen. Ondanks dat is het stoeltje stevig, laag van model, comfortabel en makkelijk mee te nemen: je rolt het stoeltje eenvoudig op en het past moeiteloos onder je arm.

De drukte ontsnappen? Hier vind je 8 x Rustige stranden in Nederland >

4. Dé klassieker

In dit lijstje kan de klassieker niet ontbreken natuurlijk. Als je aan een typische stranddoel denkt, denk je aan het rood/witte streepjes design met een houten frame (omslagfoto). Tegenwoordig vind je deze modellen in allerlei kleurtjes en printjes. Zoals deze groene blaadjesprint van de Xenos, deze gele cirkelpatroonstoel van de Intratuin of deze simpele felle blauw kleur. Een voordeel van het klassieke model is dat het opvouwbaar is en simpel maar ook stijlvol.

5. Een knappe klapstoel

Soms is zitten nét wat comfortabeler met een hoge inklapbare strandstoel. Plus, een hoge leuning is goed voor de rug en hoog van het zand is een stuk makkelijker met overeind komen. Ook deze stoelen neem je dus zonder moeite meer naar het strand en weer terug naar huis. Nog een voordeel: deze stoelen zijn ook erg handig voor op de camping en zijn een feest voor het oog.

En, hoort een handige inklapbare stoel ook bij jouw strand essentials?

CategoriesChill