1

10 x BESTE MYSTERY FILMS OP NETFLIX (VOLGENS IMDB)

mystery films netflix - mystery films - films netflix - netflix tips - beste films netflix - netflix - aanraders - misdaad films

We houden allemaal van een goed mysterie. Of het nu gaat om een ​​klassiek moordverhaal, een misdaadfilm of een spannende psychologische thriller. Benieuwd naar goede titels? Hieronder vind je de 10 beste mystery films op Netflix (volgens IMDb).

Vind hier de beste mystery films op Netflix (volgens IMDb) >

Interstellar

In de toekomst zijn regeringen en economieën over de hele wereld ingestort. Wanneer een mysterieus gat in de ruimtetijd opengaat is het aan een groep overblijvende onderzoekers van NASA om op verkenning te gaan en op zoek te gaan naar een plek in de ruimte waar de mensheid kan voortbestaan.
IMDb: 8,6

The Prestige

Vanaf jongs af aan, toen ze nog lerende goochelaars waren, zijn Robert Angier en Alfred Borden elkaars concurrenten. Hun vriendschappelijke competitie veranderd in een heftige rivaliteit die hun grote vijanden maakt. Hun ontmoetingen zijn niet alleen gevaarlijk, maar soms zelfs dodelijk voor de mensen die dichtbij hun staan.
IMDb: 8,5

Ook leuk! Vind hier de beste misdaad films op Netflix (volgens IMDb) >

Memento

Leonard is een onderzoeker voor een verzekeringsmaatschappij. Zijn geheugen is erg beschadigd na een poging in te grijpen bij de moord op zijn vrouw. Leonard is uit op wraak, maar door z’n slechte geheugen kan hij alleen functioneren door het constant maken van aantekeningen, tatoeages en het maken van polaroidfoto’s.
IMDb: 8,4

Changeling

Op een ochtend, terwijl Christine is gaan werken, verdwijnt haar zoontje Walter uit het huis. Als hij wordt ‘gevonden’, meldt ze onmiddellijk bij de politie dat deze jongen niet haar zoon is. Christine spoort de autoriteiten aan om verder te blijven zoeken maar al snel ontdekt ze dat ze als vrouw niet veel te zeggen heeft.
IMDb: 7,7

Durante la Tormenta

Door een scheur in het ruimte-tijdcontinuüm kon Vera 25 jaar geleden het leven van een jongen redden, maar ze verloor haar dochter. Nu vecht ze met alles wat ze heeft om haar terug te krijgen. Zal het haar lukken om haar kleine meisje weer bij zich te hebben?
IMDb: 7,4

Vind hier de beste Netflix tips met hoge IMDb-score >

Forgotten

Wanneer zijn ontvoerde broer na zijn terugkeer lijkt te zijn veranderd en niets meer wat van de afgelopen 19 dagen weet, wil Jin-seok weten wat er nou precies is gebeurd. Een spannende thriller die je op het puntje van je stoel laat zitten!
IMDb: 7,4

Journal 64

Een paar rechercheurs doen een bizarre ontdekking en gaan op onderzoek uit naar een medisch instituut waar allerlei vreselijke dingen gebeuren. Deze film uit Denemarken is precies wat je zoekt als je van goede misdaad films houdt!
IMDb: 7,4

Now You See Me

Deze film gaat over vier illusionisten in Las Vegas die een grote stunt uithalen. In het bijzijn van publiek beroven ze virtueel een bank in Parijs. Het geld dwarrelt naar beneden over de hoofden van de toeschouwers. Wanneer de volgende dag blijkt dat de bank echt beroofd is, krijgt het viertal in één klap enorme bekendheid met hun briljante roof.
IMDb: 7,3

Nieuw op Netflix in Augusts >

Bandersnatch

Deze film speelt zich af in 1984 en gaat over een jonge programmeur die van een fantasieroman een spel maakt. Al snel zijn de realiteit en de virtuele wereld gemengd en begint dit alles verwarring te creëren. In dit avontuur, ben jij (de kijker) degene die de leiding heeft over alles wat er gebeurt. De situaties waarin je terechtkomt, zijn een direct gevolg van jouw beslissingen.
IMDb: 7,2

The Mist

Door een plotseling opstekende storm komt David Drayton samen met zijn zoontje Billy en buurman Brent Norton vast te zitten in de lokale supermarkt. Deze wordt omringd door een opkomende dikke mist. Ze merken alleen dat deze mist mensen doodt zodra ze de deur uitgaan..
IMDb: 7,1
En, welke van deze mystery films op Netflix (volgens IMDb) ga jij als eerste checken?

CategoriesChill