1

10 x BESTE MISDAAD FILMS OP NETFLIX (VOLGENS IMDB)

misdaad films netflix - films netflix - film netflix - film tips - film tip - misdaad - crime - netflix tips - beste films

Zin in een een flinke dosis spanning op je beeldscherm? Gelukkig bestaan er genoeg bloedstollende misdaad titels om te kijken! Hieronder vind je de 10 beste misdaad films op Netflix (volgens IMDb).

Vind hier de beste misdaad films op Netflix > 

Catch Me If You Can

Hij doet zich voor als van alles en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, net twintig jaar, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Tot de politie een internationale klopjacht opent.
IMDb: 8,1

The Wolf of Wall Street

Deze film is gebaseerd op de succesvolle autobiografie van Jordan Belfort en gaat over zijn spectaculaire succes en ondergang op Wall Street, zijn flamboyante levensstijl en hectische  privé-leven, dat werd gedomineerd door een verslaving aan drugs en alcohol.
IMDb: 8,2

Batman Begins

Bruce Wayne zag zijn ouders voor zijn ogen wreed vermoord worden: een trauma dat hem voor de rest van zijn leven vervult met wraakgevoelens. Toch besluit hij een nieuw persoon te worden, namelijk Batman. Met de hulp van politieman Jim Gordon zet Batman zijn eerste stappen in zijn strijd tegen het onrecht.
IMDb: 8,2

Ook leuk! Vind hier 10 bloedstollende podcast tips over misdaad >

Scarface

Tony Montana wordt geconfronteerd met de harde waarheid als in Miami blijkt dat vluchtelingen zich alleen staande kunnen houden met misdaad. Hij weet zich met cocaïne omhoog te werken. Maar als het grote geld binnenloopt wordt hij paranoia, en heeft de misdaadbestrijding het op hem gemunt.
IMDb: 8,3

The Dark Knight Rises

Bane, is een schurk die in het verleden erg gewond is geraakt en een verdovend gas nodig heeft om te overleven. Zonder zijn masker, dat in zijn kaak verwerkt zit, is de pijn voor hem niet vol te houden. Batman zal in Bane zijn grootste uitdaging tot nu toe tegenkomen. Spannend
IMDb: 8,4

American History X

Danny Vinyard is een tiener die helemaal onder invloed staat van zijn oudere broer, de skinhead Derek. Dereks haat tegen andere rassen komt voort uit de moord op zijn vader. Hij belandt zelf ook in de gevangenis voor moord en komt er achter dat hij door zijn eigen bende verraden is.
IMDb: 8,5

The Departed

Undercoveragent Billy Costigan infiltreert in het syndicaat van maffiabaas Costello. Tegelijkertijd is crimineel Colin Sullivan aan het werk bij de politie als Costello’s informant.  Als duidelijk wordt voor de criminelen en politie dat er een verklikker is, zijn Billy en Colin in levensgevaar.
IMDb: 8,5

Vind hier wat er nieuw is op Netflix in Augustus >

Vind hier nog meer misdaad films op Netflix > 

Goodfellas

Henry Hill wil al van jongs af aan bij de maffia. Hij begint als loopjongen en door de jaren heen krijgt hij steeds grotere klussen. Gangster Jimmy Conway neemt de jonge Henry Hill onder zijn hoede en leert hem alles. Henry merkt dat hij voor zichzelf moet gaan zorgen als hij wil blijven overleven in deze harde wereld.
IMDb: 8,7

The Dark Knight

Met de hulp van luitenant Jim Gordon en openbaar aanklager Harvey Dent wil Batman de georganiseerde misdaad in Gotham uitroeien. Het drietal gaat slim te werk, maar ze worden al snel gepakt door meesterbrein, The Joker. Hij dompelt Gotham onder in anarchie en dwingt hem steeds verder over de delicate grens te stappen tussen held en burgerwacht.
IMDb: 9,0

The Shawshank Redemption

Andy Dufresne betrapt zijn vrouw met een ander en wordt vervolgens beschuldigd van de moord op zijn vrouw en haar minnaar. Hij houdt vol dat hij onschuldig is, maar krijgt toch twee keer levenslang. Hij sluit vriendschap met een andere gevangene die spullen kan regelen. De beste onder de misdaad films op Netflix, dus zeker een aanrader!
IMDb: 9,3
En, welke van deze misdaad films op Netflix ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill