N

NIEUW OP NETFLIX IN AUGUSTUS

nieuw op netflix - nieuw netflix - netflix releases - netflix nieuwe films - netflix nieuwe film - netflix aanbod - netflix nieuw series - augustus

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken. Gelukkig voegt Netflix wekelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier wat er nieuw is op Netflix in augustus (releases van films, series en documentaires) >

Nieuwe series op Netflix in augustus:

World’s Most Wanted

Ondanks grote beloningen en wereldwijde onderzoeken blijven gewetenloze criminelen uit handen van justitie. Deze docuserie gaat over de gevaarlijkste boeven ter wereld. Een echte aanrader als je van crime houdt!
IMDb: nog niet bekend

Immigration Nation

Met uitgebreide toegang tot ICE-operaties en opnames van immigranten gaat deze docuserie diep in op de Amerikaanse immigratie. Een interessante serie waarin je het kat en muis spel tussen de politie en immigranten volgt.
IMDb: nog niet bekend

The Rain (seizoen 3)

Zes jaar nadat een virus bijna de hele bevolking van Scandinavië heeft weggevaagd, komen de Deense broer en zus, Simone en Rasmus, uit hun bunker. Ze voegen zich bij een groep jonge overlevers en gaan op zoek naar andere overlevenden.
IMDb: 6,4

Vind hier hele goede Netflix tips met een hoge IMDB-score >

Nieuwe films op Netflix in augustus:

American History X

Danny Vinyard is een tiener die helemaal onder invloed staat van zijn oudere broer, de skinhead Derek. Dereks haat tegen andere rassen komt voort uit de moord op zijn vader. Hij belandt zelf ook in de gevangenis voor moord en komt er achter dat hij door zijn eigen bende verraden is.
IMDb: 8,5

Interstellar

In de toekomst zijn regeringen en economieën over de hele wereld ingestort. Voedsel is schaars, NASA bestaat niet meer en de 20e eeuw is de grote schuldige. Wanneer een gat in de ruimtetijd opengaat is het aan een groep onderzoekers van NASA om op verkenning te gaan.
IMDb: 8,6

American Sniper

U.S. Navy SEAL Chris Kyle, de dodelijkste scherpschutter uit de geschiedenis van het leger gaat naar Irak om zijn wapenbroeders beschermen. Met zijn vaste hand redt hij levens op het slagveld, maar ook bij de vijand groeit zijn reputatie. Er wordt een prijs op zijn hoofd gezet en hij wordt het doelwit van rebellen.
IMDb: 7,3

Ook leuk! Vind hier 20 Netflix tips die jij waarschijnlijk nog niet kent >
En, welke van deze nieuwe Netflix releases/tips in augustus ga jij als eerste checken? 

CategoriesChill