8

8 x OUD & NIEUW BORREL BOXEN OM TE BESTELLEN

hapjes oud en nieuw - borrelbox oud en nieuw - feestelijke hapjes oud en nieuw - NYE borrelbox

Ons artikel met kerstmenu’s van goede restaurants was de best gelezen van december, maar wisten jullie dat ook veel restaurants een speciaal, feestelijk oud & nieuw menu hebben voor op oudejaarsavond? Heb jij geen zin om in de keuken te staan? Hier vind je 8 x feestelijke NYE borrel boxen om te bestellen in Amsterdam.

Hapjes oud en nieuw bestellen? Onderstaande restaurants verzorgen heerlijke NYE borrel boxen voor thuis. Jij hoeft de oud & nieuw hapjes alleen uit te pakken en op tafel te zetten >

Sharing Box van Bam Boa

Bam Boa weet als geen ander hoe ze een feestelijke menu op tafel moeten toveren. Naast een 4-gangen dinner box met allerlei kleine hapjes (€24,50 per persoon), kun je ook een DIY Sangria box bestellen met alles erop en eraan (€28).

Hier bestel je hun NYE box >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BAM BOA (@bam.boa)

hapjes oud en nieuw

27 x Tips voor een coronaproof Oud & Nieuw >

Celebration box van Jaimie van Heije

Speciaal voor Oud & Nieuw heeft restaurant Jaimie van Heije een feestelijke box gemaakt vol met lekkere hapjes. De box is 31 december zit vol met lekkernijen als steak tartaar, oesters, vitello tonato, pata negra en nog veel meer. Je kunt het Oud & Nieuw menu afhalen in Ouderkerk, Tilburg, Utrecht, Rotterdam, Breda, Amsterdam, Alkmaar en Enschede.

Hier bestel je deze box >

Oud & Nieuw menu van De Veranda

De Veranda aan het Amsterdamse bos verkoopt drie oud & nieuw menu’s, met of zonder champagne en kaviaar. De basic box kost €50 en zit vol met gerechtjes zoals eendenlever pâté, verschillende kaasjes, zacht gegaarde pulpo en dungesneden Iberico ham. Kortom: super feestelijk!

Hier bestel je deze oud en nieuw hapjes >

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door De Veranda (@deveranda)

Mata Hari Mezze Menu

Ze hadden ook al een heerlijke kerstmenu bij Mata Hari, maar ook met Oud & Nieuw hapjes pakken ze uit! Hun borrel box zit vol met kleine hapjes zoals gravad lax, pulpo en vega kebab (€19,50 per persoon).

De box bestel je hier

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mata Hari (@mata_hari_amsterdam)

New years eve borrelbox van Sab’s Deli

Sa’b NYE borrelbox zit vol met kleine Oud & Nieuw hapjes zoals eendenrilettes met cornichons, Parmaham, frisse tonijn dip met citroen en za’atar en huisgemaakte hummus. Het menu kost maar €13,50 per persoon en bestel je hier >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sab’s Deli ? (@sabsdeli)

Shared dining kits van Umami by Han

Umami by Han is de king of shared dining, en mocht dat nou precies ideaal zijn voor oud & nieuw 2020. Binnen 15 minuten zet je alle gerechten uit de box op tafel om samen met je gezelschap van te genieten. De box kun je tot 30 december bestellen en is beschikbaar voor bezorging of afhaal.

Hier bekijk en bestel je het menu >

Oud & Nieuw special van Nieuw Amsterdam

Ook restaurant Nieuw Amsterdam heeft een feestelijke doos gevuld voor oud & nieuw hapjes. Van Noordzee krabsalade tot eendenrilette, een hele kreeft en crostini’s en dip. De NYE box kost €92,50 en is voldoende voor 2 tot 5 personen.

Hier bestel je de NYE box >

Zelf maken? 22 x feestelijke borrel hapjes >

Cocktails van Super Lyan

Bij al dat eten hoort natuurlijk iets lekkers om mee te proosten. Cocktailbar Super Lyan heeft een heerlijke NYE drinks box samengesteld die ze per post kunnen verzenden. Hier bekijk je hun aanbod >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Super Lyan — Amsterdam (@super.lyan)