O

OUD&NIEUW COCKTAILS: SKINNY FLOWER BOMB

Staat de champagne alweer koud in de koelkast? Kijk je niet uit naar dit glaasje druivensap? Dan hebben wij de oplossing voor je namelijk oud&nieuw cocktails. Deze december maand hebben wij voor jou de lekkerste en leukste cocktails in samenwerking met Double Dutch. Elke dag verschijnt er een cocktail en dat is vandaag: Skinny Flower Bomb!

Even helemaal klaar met alle alcohol, maar wil je wel een te gekke cocktail serveren? Dan is deze Skinny Flower Bomb met Double Dutch Skinny Tonic Water het perfecte alternatief. Helemaal alcoholvrij, maar wel de uitstraling van een echte cocktail!

Wat heb je nodig

  • Double Dutch Skinny Tonic Water
    vlierbloesem siroop
    eetbare bloemen
    dille
    ijs

Hoe maak je deze cocktail

Vul een ijsblokjes tray met water en doe in ieder blokje wat eetbare bloemen. Doe deze ijsblokjes uiteindelijk in een glas en schenk daarover de vlierbloesem siroop en vul aan met Double Sutch Skinny Tonic Water. Top af met een takje dille en wat losse bloemetjes. Happy drinking girls!

Deze cocktail serie is in samenwerking met Double Dutch mixers. Double Dutch is opgezet door Raissa & Joyce twee zussen uit Nederland. Het is een mixer merk met unieke smaken die je met verschillende spirits goed gemixt kan worden. Double Dutch is onderhanden verkrijgbaar bij Dorslust.