G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 8, 9 EN 10 JUNI

Heb jij (nog) geen enkeltje naar de zon geboekt maar zit de zomer al wel flink in je bol? Geen zorgen. Ook dit weekend zijn er weer genoeg feestjes die jou dat echte vakantiegevoel geven. Don’t know where to go? We hebben ze allemaal weer voor je op een rij gezet. Dit zijn de Girls Who Weekend tips Amsterdam van 8, 9 en 10 juni!

The Melt Down – vrijdag 8 juni, Sticky Fingers

De zomer zit er goed in bij Sticky Fingers en om dit blije gevoel met iedereen te delen, organiseren ze morgen een speciale terrasopening. Onder het genot van een flinke dosis milkshakes, ijs en livemuziek wordt het zomermenu aan de gasten gepresenteerd. Verwacht dus ook lekkernijen die afkomstig zijn van deze nieuwe kaart. De entree is gratis en de dresscode is.. een raketje. Succes daarmee!

Weekend tips Amsterdam van 8, 9 en 10 juni

Friday Night Live – vrijdag 8 juni, Brooks 

Na calorierijke shakes kunnen we door naar Brooks, waar het tijd is voor de 2e editie van Friday Night Live. Na een spetterende eerste editie, trekken ze de lijn gewoon door en kun je weer genieten van heerlijke jazzy sounds. Speel met de kleine gerechtjes op het menu en stel je favoriete combinaties samen. Now, who doesn’t like the sound of that?

Liever de zee op zoeken dit weekend? Dit zijn de fijnste strandtenten van Nederland!

Vrijmibo – vrijdag 8 juni, Bar Kantoor 

Voor degenen die meer in een borrelstemming zitten is Bar Kantoor de geschikte locatie op vrijdag. Hier kun je namelijk elke vrijdagmiddag terecht voor de vrijmibo om je weekend in te luiden. Het liefst natuurlijk op het zonovergoten terras, maar bij slecht weer is het binnen ook heerlijk vertoeven. Wat er te drinken valt? Emmers bier!  


Weekend tips Amsterdam van 8, 9 en 10 juni

Seafood Saturday – zaterdag 9 juni, Partisan

Vanaf zaterdag 26 mei start Partisan met een terugkerende Seafood Saturday. Verwacht Fruit De Mer & Sancerre in overvloed om je vingers er bij af te likken. Met lekker weer zullen er buiten extra tafels geplaatst worden waar leuke oestermeisjes van Amsterdam je komen bedienen. Alles kan los worden besteld, maar echte visliefhebbers gaan natuurlijk voor de package deal (kleine/grote fruits de mer en Sancerre).

Frans Fruit – zaterdag 2 juni, ZUID

Ook bij restaurant ZUID kun je iedere zaterdag bourgondisch genieten van een heerlijk plateau vol lekkers uit de zee: verse mosselen, kokkels, Noordzeekrab, oesters & vongole. Goede fles witte wijn erbij en viola, een perfecte zaterdag!

Weekend tips Amsterdam van 8, 9 en 10 juni

Boozy Brunch– zondag 10 juni, Lokaal Edel

Aankomende zondag kun je weer heerlijk Boozy Brunchen bij Lokaal Edel. Kom samen met je vriendinnen, matties, familie of buren genieten van een gevarieerd brunchplateau om te delen. Of je nou op zoek bent naar een katerkuur, oneindig veel mimosa’s en Bloody Mary’s of gewoon een hele goede deal voor wat betreft eten & drinken in de middag. Aanstaande zondag ben hier aan het juiste adres. Je tafel wordt voor €14,50 p.p. vol gezet met hartige en zoete brunchgerechtjes, er staan gezellig brunchhitjes op en de drankjes vliegen om de oren!

Weekend guide Amsterdam van 8, 9 en 10 juni

Bali Brunch – zondag 10 Juni, Mama Makan 

Tussen alle zomerse feestjes en festivals behoefte aan wat ontspanning en liefde van mama? Ook deze zondag kun je gelukkig weer bij Mama Makan terecht voor de wekelijkse Bali Brunch. Laat je vanaf 12:30 verwennen en kies – alles – van het unlimited a la carte menu en het dessert buffet.


Open Kooi – zondag 10 juni, Kanarie Club

Uitgebruncht maar wil je nog even niet denken aan die belangrijke meeting van maandag en kan je nog wel een feestje gebruiken? Bij Kanarie Club word je op zondagmiddag vanaf 16:00 uur bevrijd uit je kooi en lijkt maandag nog even heel ver weg. Geniet van je zondag met live performances, DJ’s, silent disco en natuurlijk fantastische drinks & bites. Meld je voor 9 juni gratis aan via Facebook door jezelf op “aanwezig” te zetten.. Niet aangemeld maar wil je toch graag komen? Aan de deur zijn tickets te koop voor €5.

Weekend guide Amsterdam van 8, 9 en 10 juni

Dit waren de Girls Who weekend tips Amsterdam van 8, 9 en 10 juni! Genoeg borrels, eten en toffe plakken om jouw weekend goed mee door te komen dus. Wat staat er op jullie planning?

Jouw toffe evenement promoten in onze weekend tips? Stuur een mailtje t.a.v. Weekend Tip kiki@girlswhomagazine.nl

 

CategoriesWeekend tips