G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 25, 26 EN 27 MEI

Weekend guide Amsterdam. Things to do Amsterdam. Met dit korte werkweekje staat het weekend al weer bijna voor de deur. En wat voor weekend. De fanatiekelingen beginnen donderdag en de echte diehards gaan door tot dinsdag! Van terrassen tot vrijdagmiddagborrels, boozy brunches en latin festivals. You better warn and prepare your kidney. Dit zijn de weekend tips Amsterdam van 25, 26 en 27 mei (inclusief bonusdagen!)

Met dit korte werkweekje staat het weekend al weer bijna voor de deur. En wat voor weekend. De fanatiekelingen beginnen donderdag en de echte diehards gaan door tot dinsdag! Van terrassen tot vrijdagmiddagborrels, boozy brunches en latin festivals. You better warn and prepare your kidney. Dit zijn de weekend tips Amsterdam van 25, 26 en 27 mei (inclusief bonusdagen!)

Summer Terrace Opening – donderdag 24 Mei, MR PORTER

Voor de ambitieuze weekendvierders waarvan het weekend op donderdag al begint, dit is iets voor jou! Aangezien het is bijna zomer willen we dat zo vaak mogelijk vieren, en dan zeker met deze temperaturen. Vanavond doen we dat op de unieke rooftop van MR PORTER. Tijdens de officiële opening van het terras kun je vanaf 20:00 uur genieten van heerlijke cocktails, mooie mensen, lekkere tunes en bites, mét uitzicht op de Dam en het Paleis! Dresscode: Summer White!

Weekend Tips Amsterdam van 25, 26 en 27 mei

VrijMi-Birdhouse – vrijdag 25 mei, The Birdhouse

The Birdhouse haalt ’t buitenleven op vrijdag letterlijk naar binnen. Met de vogeltuin van overbuur Artis als inspiratiebron brengt deze stedelijke jungle verschillende types samen. Zo ook deze vrijdag tijdens de Grand Opening VrijMi-Birdhouse! Vrienden, familie, buurtbewoners en de rest zijn vanaf 17:00 uur welkom voor een goede borrel en wat stevige snacks. Uiteraard is er ook een DJ aanwezig voor de nodige swings!

Weekend Tips Amsterdam van 25, 26 en 27 mei

Lentebokfestival – zaterdag 26 mei,
De Proefzaak

Bloemetjes, bijtjes, bokjes en lentebokbier…. De lente is in volle gang, de dagen worden weer langer en zonniger, het Bloemenbok biertje zit op fust en je kunt weer zonder jas (in jurk) op het terras zitten! Genoeg reden om feest te vieren, vond De Proefzaak. Nou, daar zijn wij het mee eens hoor. Samen met De Bokkenbunker en Brouwerij Kleiburg organiseren zij een heus Lentebokfeest. Een hartverwarmend, kleurrijk lentefeestje om het begin van de zomer te vieren! Wat ’n gezelligheid!

Bron: De Proeflokaal | Weekend Tips Amsterdam van 25, 26 en 27 mei

Voetbal, bier en bitterballen – zaterdag 26 Mei, op je eigen bank

Voor voetballiefhebbers, katerknallers en meiden die vriendjelief een groot plezier willen doen. Dit is top! Aanstaande zaterdag vindt in Kiev de langverwachte Champions League-finale plaats, en ondankts het feit dat Nederland zijn ‘ticket’ verloor, speelt Deliveroo alle volhardende voetbalfanaten in Amsterdam de bal (lees: het bier) toe. In een partnership met Heineken NOW bezorgt Deliveroo ijskoude pils aan de voetballiefhebbers thuis. En ook aan de snacks is gedacht. Denkt Lay’s Chips, Doritos, Old Amsterdam of een Brandt & Levie Peperworstje, die direct te bestellen zijn om jouw borrelteam compleet te maken.

Sushi Festival – zaterdag 26 & zondag 27 mei, Dok Amsterdam

Visliefhebber opgelet! Jullie gaan een mooi weekeinde tegemoet. Het jaarlijkse Sushi Festival strijkt weer neer in Amsterdam. Voor sushifanaten zoals wij valt deze in de categorie niet te missen. En ja, je Instagram story wordt er ook beter van: in Dok bestel je fotogenieke sushiburrito’s, glimmende sushi­donuts en druipende sushiburgers. Even uitgesushiet?
Ga dan voor Japans ijs, ramen of okonomiyaki (Japanse poffertjes). Er zijn ook sushiworkshops, zodat je thuis door kunt met eten (maken).

Weekend Tips Amsterdam van 25, 26 en 27 mei

Dit zijn de beste plekken voor een (zomerse)
date in Amsterdam!

Brooks Boozy Brunch: Fries edition – zondag 27 mei, Brooks

Zondag is het weer tijd voor een Boozy Brunch bij Brooks! Pak dit moment om al jouw favoriete cravings samen te laten komen in een uitgebreide brunch. Sounds good, no? Deze maand staan de aardappels in de spotlight! Tijdens deze freaky fryday veroveren de frietjes menig hart. Knapperig goudbruin, zoet of bedolven onder kaas en bacon. Ook aan de kleine chippies wordt gedacht zodat jij nog een cocktailtje kunt bestellen. Reserveer wel even een tafeltje via 020 379 2020!

Bron: Brooks | Weekend Tips Amsterdam van 25, 26 en 27 mei

Summer Breeze Latin Festival – zondag 27 mei, Vondelpark Openluchttheather

Zon, muziek, vrienden, drank. Top ingrediënten om de zondag mee door te komen als je het ons vraagt. Zondag ik het van 13:30-18:00 tijd voor een old school feestje tijdens het Summer Breeze Latin Festival. Doe mee aan een swingende Bachata workshop, geniet van de wervelende dansshows en de unieke live Salsa band. Ook DJ Willy entertaint je met de beste salsa, bachata, kizomba en zouk. Klinkt als een gezellige boel!

Girls Who Magazine staat op Healthy Fest!

Pure Markt – zondag 27 mei, Park Frankendael

Met een vooruitzicht van 27 graden op zondag is een bezoekje aan de pure markt een goede aanrader! Op deze markt vind je meer dan 90 ambachtelijke ondernemers op het gebied van lekker eten en drinken en bijzonder non-food. Haal je boodschappen voor thuis, kom lekker picknicken op het grasveld of proeven op onze gezellige terrassen met live muziek. De kleintjes kunnen terecht in de speeltuin of een rondje zweven in de leukste zweefmolen van Nederland!

Weekend Tips Amsterdam van 25, 26 en 27 mei

Paradise zondag 27 mei, The College Hotel

Aanstaande zondag is het tijd voor dé zonovergoten party in hartje Amsterdam, met de leukste incrowd mensen, DJ’s (met saxofonistje erbij), heerlijke cocktails en snacks van de BBQ! In de volle zon in de tuin van The College Hotel gaan ze aanstaande ZONdag genieten tot de zon ondergaat. DJ King Eyal & DJ Lukas Vane staan voor je klaar om de lekkerste Ibiza Lounge & Hotel Costes tunes door de speakers te laten vloeien. De toegang is gratis!

Wij organiseren een Girls Who Borrel! Ben jij erbij op 1 juni?

Leer de fijnste shakejes van het vak – maandag 28 & dinsdag 29 mei, Perfect Serve Barshow

En voor de echte diehards is er deze week ook een officiele weekend-after! Het maakt niet uit of je nou dagelijks achter de bar de sterren van de hemel shaket of het weekend (met bijbehorende cocktails) je gewoon niet lang genoeg kan duren: de Perfect Serve Barshow op 28 en 29 mei is jouw ticket naar het mysterieuze land der bartenders. Leer de ins and outsvan de cocktailwereld, spot bekende bartenders in het wild en doe mee aan verschillende masterclasses en seminars. Scoor hier je tickets!

Dit waren de Girls Who weekend tips Amsterdam van 25, 26 en 27 mei. Genoeg feestjes, borrels en diners om jouw weekend culinaire te vullen dus!

Jouw toffe evenement promoten in onze weekend tips? Stuur een mailtje t.a.v. Weekend Tip kiki@girlswhomagazine.nl

CategoriesWeekend tips