8

8 X TRAVEL INSTAGRAM ACCOUNTS DIE JE WILT VOLGEN

Geld verdienen met reizen

Je kent ze wel van: Instagram accounts waarbij je denkt: ‘Oh Shit, wat doe ik verkeerd in mijn leven’. Deze girls reizen de gehele wereld af en daar verdienen ze ook nog hun geld mee. Wij zochten 8 Travel Instagram accounts waar je jaloers op wordt, maar ook inspiratie uit haalt! 

1. The trotter girl

Ze reist de gehele wereld over, weet alles over de beste koffiespots in de wereld en heeft een Instagram account om U tegen te zeggen. This girl has got it all. Daarnaast heeft ze nog een hele fijne website met toffe city guides. Eva Tsang die achter de The trotter girl zit woont in New York waar ze regelmatig te gekke foto’s van maakt.

Bron: The trotter girl. Geld verdienen met reizen

Er komt binnenkort een New York koffie guide van Laura Van Der Linde, uitgegeven door Girls Who Magazine

2. The bload aboard

Deze blonde schone heeft alle continenten op de wereld al een keer bezocht en is gekozen tot nummer 2 van de Forbes top 10 Travel Influencers van 2017. Haar Instagram account is er eentje om stiekem heel jaloers op te worden. Ze reist de gehele wereld af en wordt hiervoor betaald. Al haar avonturen kun je volgen op haar website maar ze heeft ook een YouTube kanaal. Ga dat zien.

Bron: The blond aboard. Geld verdienen met reizen

 

3. Michelle van Dijk

Michelle is fotografe, en wat voor een! Ze maakt de mooiste portretten en fashion foto’s die je op haar Instagram kunt bewonderen. Van Kaapstad tot India – overal is zij met haar camera te vinden. Daarnaast is Michelle ook zelf nog eens model. Bekijk vooral even haar te gekke portfolio op haar website.

Bron: Michelle van Dijk. Geld verdienen met reizen

 

4. Hannah Sophia

Toen wij dit Instagram account ontdekte dachten we gelijk: ‘jeetje wat een mooie foto’s en wat een te gekke reizen’. Hannah Sophia maakt niet alleen mooie foto’s maar schrijft er ook nog eens een geweldig verhaal bij. Wij zijn jaloers op haar account. Klikken maar!

Bron: Hannah Sophia. Geld verdienen met reizen

Deze 5 eigenschappen weerhouden jou van je droomreis

5. Liesbeth Rasker

Liesbeth, wie kent haar inmiddels niet meer?! Deze te gekke Amsterdamse chick reist ook de gehele wereld over en schrijft er daarnaast nog eens gezellige verhalen over, met een hele leuke tone of voice. Je kan haar verhalen lezen op haar website Bag To Reality en binnenkort lanceert ze een boek. Wij kunnen niet wachten! Ze woont met haar poes Disco midden in het centrum van Amsterdam. Nog een reden waarom wij haar helemaal leuk vinden: ze drinkt heel graag wijn en champagne.

Bron: Liesbeth Rasker. Geld verdienen met reizen

 

6. Louise Amelie

Op travel Instagram accounts zie je vaak zonnige plaatsen. Dat is immers waar wij allen zo naar verlangen.. Louise woont in Scandinavië en daar ligt meestal sneeuw ligt of is het beren koud is. Echter reist ze ook wel vaak naar de zon waar ze vervolgens met veel passie over schrijft. Deze verhalen kun je ook weer op haar mooie website lezen.

Bron: Louise Amelie.Geld verdienen met reizen

 

7. Modern Getaways

Modern Getaways is niet alleen een account waar je de mooiste bestemmingen in de wereld kan vinden, daarnaast is het ook nog eens een magazine. Het magazine dat focust op: ‘ultimate hangout for late-night room service lovers’. Dat spreekt ons zeker wel aan en jou ook, denk ik. Modern Getaways wordt gemaakt door Yasaman Bitarafan and we’re fan!

Bron: Modern Getaways. Geld verdienen met reizen

Yasaman huurt net zoals Nadine een bureau bij Hashtag Workmode. Lees hier een aantal van haar ondernemers lessen!

8. Sorelle Amore

Zoals Sorelle het zelf omschrijft klopt het helemaal. Ze heeft de leukste baan van de wereld. Ze reist namelijk alle luxe plekken in de wereld af om daar vervolgens haar lezers alles over te vertellen. Ze heeft ook een fantastisch YouTube kanaal waar ze vertelt hoe ze 10.000 dollar verdient per maand met reizen. Oh my lord, dit wil jij ook!

Bron: Sorelle Amore. Geld verdienen met reizen

 

Ken jij andere jaloersmakende travel instagram accounts? Laat het ons dan weten zodat wij deze wonderlust-lijst aan kunnen vullen!

CategoriesReistips