&

‘DIT JAAR ZIJN ER 150.000 VRIENDSCHAPPEN GESLOTEN!’ | LIZE MAST FOUNDER VAN VRIENDINNEN ONLINE.

nterview met founder vriendinnenonline. Het is vandaag internationale vriendinnendag en dat leek ons een uitgelezen kans om de founder en owner van het grootste vriendinnen platform van Nederland te interviewen. Ze inspireerde ons op zowel ondernemend gebied, als op vriendschapsgebied. Lees hier hoe!

Gisteren was het internationale vriendinnendag en dat leek ons een uitgelezen kans om de founder en owner van het grootste vriendinnen platform van Nederland te interviewen. We spraken Lize over haar website onder het genot van een appelsap bij Meneer Nieges. Ze inspireerde ons op zowel ondernemend gebied, als op vriendschapsgebied. Lees hier hoe!

 

Vertel eens iets over jouw platform. Wat moeten we weten?

‘Ik heb een sociaal platform genaamd Vriendinnenonline.nl, waar vrouwen nieuwe vriendschap kunnen vinden. Stel, je woont in een nieuwe stad en je kent daar niemand. Dan kun je bijvoorbeeld naar een sportles gaan met de hoop daar nieuwe contacten te leggen, maar die drempel kan best hoog zijn en is niet voor iedereen weggelegd.

Als je leuke vriendinnen zoekt of sociaal contact wilt leggen, kun je terecht op onze website. Hier komen leuke meiden van alle leeftijden samen om gezellig te kletsen of om mee af te spreken.

Dit jaar hebben we de mijlpaal bereikt van 150.000 vriendschappen op de website! Ik kan me er nauwelijks een voorstelling maken van hoeveel mensen dat zijn. Ik ben daar ontzettend trots op en dankbaar voor, het is toch geweldig dat je zoiets belangrijks kunt betekenen voor mensen?’

Drankje met Lize.. founder vriendinnenonline

In deze steden kun je goedkoop met je vriendinnen drinken!

Er wordt ontzettend veel gepubliceerd op vriendinnenonline. Waar haal je schrijfinspiratie vandaan?

‘Doordat ik al jaren online werkzaam ben, lees en hoor ik veel van wat er speelt bij vrouwen. Dat probeer ik dan samen te vatten in een leuk en inspirerend artikel. Maar ik doe het niet alleen, ik heb een aantal gastbloggers die ontzettend goed en enthousiast zijn. Zij schrijven ook weer vanuit hun eigen expertise of ervaring en zo krijg je een diverse mix op de website.’

Drankje met Lize.. Founder vriendinnenonline

‘Uren kletsen met goede vriendinnen en ondertussen verzorgd worden met hapjes en drankje’
Lize, founder vriendinnenonline

Je zit ontzettend in de online vriendinnenwereld. Maar wat doe jij het allerliefst met je eigen vriendinnen?

Wat ik echt heel erg gezellig vind, is om lekker te eten en drinken met vriendinnen. Hé, sounds like a Girl Who.. enjoys life! Soms heb ik een ontbijtafspraak en zitten we ’s ochtends vroeg bij een koffiebarretje aan tafel. Maar ook een spontane borrel op een terras aan het eind van de middag of echt een gepland diner vind ik heel gezellig. Uren kletsen met goede vriendinnen en ondertussen verzorgd worden met hapjes en drankje. Ultieme luxe en ultiem genieten!


Wat is volgens jou de leukste vriendinnen bestemming voor een citytrip?

Dat ligt een beetje aan de leeftijd van de vriendinnen en waar de behoeftes liggen. Wil je een historische stad, strand, veel shoppen, lekker eten of juist stappen? Persoonlijk heb ik mijn hart verloren aan Rome. Ik heb daar een maand met mijn zusje gezeten om de Italiaanse taal te leren en de stad mogen ervaren als local. Wat een prachtige stad; veel te zien, bourgondische Italiaanse sfeer en heerlijke wijn, eten en gelati!

Dit zijn de raarste vondsten van de douane

Drankje met Lize.. Founder vriendinnenonline


In de categorie Girls Who Drink. Wat is jouw favoriete drankje met vriendinnen?

Dan moet ik toch zeggen: rode wijn! Hoewel ik met vriendinnen ook echt genieten van een grote pot thee (met zo’n gezellig theelichtje eronder), zijn er zoveel avonden die ik met vriendinnen heb doorgebracht terwijl we met een goede fles rode wijn op de bank zaten en fijne lange gesprekken voerden. Rode wijn is voor mij echt een vriendinnendrankje!


Tot slot: Welke tip kun je andere (startende) ondernemers meegeven?

Bedenk altijd dat je het niet alleen hoeft te doen. Toen ik zelf startte was ik te bescheiden om hulp of tips aan anderen te vragen omdat ik dacht dat niemand daarop zat te wachten. Maar nu ik verder ben, weet ik dat juist heel veel mensen het leuk vinden om een keertje mee te denken of je advies vanuit hun visie te geven. Juist door te sparren kom je verder, niet alleen jijzelf maar ook de ander. Dus gooi gerust wat hengeltjes uit!

Te gek dat Lize zich inzet voor het maken van bijzondere vriendschappen onder girls. Een woman met power, dat is het zeker. Herken jij jezelf in deze ondernemende vrouw? Laat ons via #girlswhomagazine weten waar jij je inspiratie vandaan haalt, en wat jou uniek maakt! 

CategoriesDrankje met