1

182 X KOFFIESPOTS IN NEDERLAND EN BELGIE

Koffiebar gezocht? Wij hebben er 182 voor je via het boek van de koffiefilters. Een boek waar je 182 koffiebar in kan opzoeken. Hierdoor drink je nooit meer slechte koffie

Koffiebar gezocht? Er bestaat een boek met 182 koffiespots. Hierdoor drink jij nooit meer slechte koffie. Met dank aan de dames van de Koffiefilters heb jij er een mooi koffietafel (ha!) boek bij! Richt en Regina noemen het liever een gids; waar drink je de lekkerste koffietjes in Nederland en Vlaanderen. Let’s go on a roadtrip!

Groetjes uit Friesland

Mocht je nog niet weten waar de dames vandaan komen, de mooie Friese accenten verklapten tijdens de boekpresentatie waar ze vandaan komen. Richt en Regina, samen opgegroeid en in de zandbak gespeeld in het mooie Friesland. Nu velen jaren verder zijn zij het duo achter de succesvolle blog de Koffiefilters. In het Friese Bolsward (wie kent het niet) hebben de twee inmiddels een mooie studio, inclusief LaMarzocco Linea Mini (de Ferrari onder de koffie apparatuur), waar zij fotoshoots stylen en recepten creëren.

Koffie boost nodig? Probeer dit recept! 

Koffiebar gezocht? In dit boek vind je er 182. Hierdoor drink je nooit meer slechte koffie!

Vlierbloesem koffie cocktail

Na al dat online bloggen hadden de twee ook altijd al de droom om een boek over koffie uit te brengen. Deze gids is er voor jou om een mooi koffieplekje uit te zoeken, maar ook om zelf aan de slag te gaan. Je kunt jezelf uitdagen door je ochtend bakkie eens met een V60 te zetten of een Aeropress te gebruiken in plaats van je standaard cappu’tje. Hiernaast staan er ook leuke recepten in voor bijvoorbeeld een koffiecocktail met vlierbloesem (wij mochten ‘m al even proeven! Yum.) of een banaan-kaneel smoothie met koffie. Sounds good, right?

Koffiebar gezocht?

Pagina na pagina, alle mooie spots van het land staan er in. 182 adressen met veel cafeïne vind je inspirerende recepten, achtergrondinformatie én de mooiste zetmethodes waarmee je thuis de barista kunt uithangen. Deze dames zijn echt in alle hoeken van het land geweest. Met mooie fotografie hebben zij een prachtige gids samengesteld. Op de cover van de gids staat de eigenaresse van Native, de koffie hotspot van Haarlem. Go Native!

 

He koffieliefhebber, dit boek moet jij ook hebben! Bestel ‘m hier

CategoriesDrankje doen