DRINK / Recepten & Trends

JE BENT INTELLIGENTER ALS JE VAN DIT KUNT GENIETEN

Vertellen mensen je wel eens dat je teveel drinkt? Beweren zij dat dit slecht voor je is? Met deze reden kan je ze ongelijk geven!

Vertellen mensen je wel eens dat je teveel drinkt? Beweren zij dat dit slecht voor je is? Met deze reden kan je ze ongelijk geven!

HET IS BEWEZEN

De wetenschap heeft gesproken dat vrouwen die meer drinken slimmer zijn. Ja, je leest het goed. Er is een link gelegd tussen drinkgedrag en intelligentie. Meerdere onderzoeken in Groot-Brittannië hebben inderdaad aangetoond dat hoogopgeleide vrouwen meer drinken.

86%

Er blijkt dat vrouwen die universitair opgeleid zijn maar liefst 86% meer drinken dan laagopgeleide vrouwen. Dat kunnen we zonder twijfel een enorm verschil noemen!

Bekijk hier ons avontuur op het Amsterdam Wine Festival !

 

VERSCHIL TUSSEN VROUWEN EN MANNEN

Volgens meerdere onderzoeken is er ook een verschil tussen mannen en vrouwen. Mannelijke alcoholdrinkers worden juist niet geassocieerd met intelligentie. Zij hebben de neiging om enorm veel op één avond te drinken en worden binge drinkers genoemd. In tegenstelling tot deze binge drinkers, drinken vrouwen minder op één avond. Vrouwen drinken namelijk met regelmaat. Wat betekend dat wij echt de tijd nemen voor het drankje. Vrouwen drinken dus eigenlijk verstandiger. 

LET OP!

Let op, ga niet gelijk extra veel drinken in de hoop intelligenter te worden. Want zo werkt het niet. Drinken maakt je niet slimmer! Maar als je nou eenmaal van een dagelijks wijntje geniet zou het zomaar kunnen dat je een hoog IQ blijkt te hebben. Dit wordt jouw ultieme excuus als iemand je ooit vertelt dat je te vaak drinkt.

Herken je een vriendin in dit onderzoek? Aarzel die om het te delen!

 

Bron: Beautify.nl  Gerelateerde artikelen