G

GIRLS WHO CULINAIRE WEEKEND TIPS VAN 17, 18 EN 19 AUGUSTUS

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do Amsterdam - wat te doen met Pasen in Amsterdam - Paastips 2019 - Brunchen met koningsdag in Amstedam - activiteiten amsterdam augustus - events amsterdam augustus

Grauw en grijs, wind en regen. We hebben de eerste zomerstorm overwonnen. Het herfstweer kwam afgelopen vrijdag om de hoek kijken, en zo ook kwam de drang om languit op de bank te liggen en een weekendmarathon op Netflix te starten. Maar schuif deze plannen nog even vooruit, want de zomer is toch nog echt in volle gang. Ook dit weekend is er weer genoeg leuks te doen! Dit zijn de Girls Who Weekend Tips van 17, 18 en 19 augustus!

Pluk de Nacht Festival – donderdag 16 augustus tot zondag 26 augustus, Westerdoksdijk

Het weer lijkt nu misschien niet ideaal om buiten een film te kijken, maar dat mag de pluk-de-nacht-pret niet drukken! Op een strandstoel in de buitenlucht naar een film kijken is op zich al een hele ervaring. De featurefilms in het weekend zijn op vrijdag Brothers’ Nest, op zaterdag The Heart op zaterdag en op zondag wordt Whatever Happens Next. Carpe noctem afgespeeld.

Grauw en grijs, wind en regen. We hebben de eerste zomerstorm overwonnen. Het herfstweer kwam afgelopen vrijdag om de hoek kijken, en zo ook kwam de drang om languit op de bank te liggen en een weekendmarathon op Netflix te starten. Maar schuif deze plannen nog even vooruit, want de zomer is toch nog echt in volle gang. Ook dit weekend is er weer genoeg leuks te doen! Dit zijn de Girls Who Weekend Tips van 17, 18 en 19 augustus! Weekend Tips Amsterdam. Culinaire Weekend Tips Amsterdam. Girls Who Weekend Tips. Weekend tips van 17, 18 en 19 augustus.Bron: Pluk de Nacht | Weekend Tips van 17, 18 en 19 augustus

6 tips voor een vakantie in eigen land

De Parade – zaterdag 17 augustus tot zondag 2 september, Matin Luther King park

Vanaf zaterdag is het weer tijd voor De Parade in Amsterdam! Op dit theatherfestival spelen zo’n 80 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen voor jong en oud in de theatertenten. Merendeel van de voorstellingen zijn speciaal voor het festival gemaakt en alleen op de Parade te zien, die gemiddeld zo’n 30 minuten duren. Tussen de voorstellingen door kun je poffertjes bakken, sangria dringen, een speciaalbiertje bestellen en de zwaaimolen in!

Grauw en grijs, wind en regen. We hebben de eerste zomerstorm overwonnen. Het herfstweer kwam afgelopen vrijdag om de hoek kijken, en zo ook kwam de drang om languit op de bank te liggen en een weekendmarathon op Netflix te starten. Maar schuif deze plannen nog even vooruit, want de zomer is toch nog echt in volle gang. Ook dit weekend is er weer genoeg leuks te doen! Dit zijn de Girls Who Weekend Tips van 17, 18 en 19 augustus! Weekend Tips Amsterdam. Culinaire Weekend Tips Amsterdam. Girls Who Weekend Tips. Weekend tips van 17, 18 en 19 augustus. De Parade.Bron: De Parade | Weekend Tips van 17, 18 en 19 augustus

Oesters & Champagne – vrijdag 17 augustus, Café Americain

Aankomende vrijdag organiseert Café Americain wederom een speciale oester tasting. Het icoon van het Leidseplein is deze zomer sowieso een heerlijke plek als je op zoek bent naar een zonovergoten terras. Even ontsnappen aan de drukte van de stad, verkoeling te zoeken bij de fontein en tegelijkertijd oesters slurpen an champagne drinken. Verschilende oesters, zoals Creuses No3, Umami No3 en Zeeuwse platte zijn per stuk te bestellen. En om het plaatje helemaal compleet te maken worden hier tongstrelende champagnes bij geschonken!

Grauw en grijs, wind en regen. We hebben de eerste zomerstorm overwonnen. Het herfstweer kwam afgelopen vrijdag om de hoek kijken, en zo ook kwam de drang om languit op de bank te liggen en een weekendmarathon op Netflix te starten. Maar schuif deze plannen nog even vooruit, want de zomer is toch nog echt in volle gang. Ook dit weekend is er weer genoeg leuks te doen! Dit zijn de Girls Who Weekend Tips van 17, 18 en 19 augustus! Weekend Tips Amsterdam. Culinaire Weekend Tips Amsterdam. Girls Who Weekend Tips. Weekend tips van 17, 18 en 19 augustus. Oesterproeverij. Weetjes over oester.
Weekend Tips Amsterdam van 17, 18 en 19 augustus

Deze 10 bizarre feitjes wist je nog niet over oesters..

Rum in the kitchen – zaterdag 18 augustus, Restaurant C

Kennen jullie de rum Union 55 al? Zo niet, dan is het aankomend weekend tijd om kennis te maken met deze vernieuwende booze. Eén van hun ambities is om de volledige smaakpotentie van rum te bereiken, en daarmee nieuwe elementen van genieten te ontdekken. Dit weekend hebben ze daarom hun handen ineen geslagen met een aantal culinaire experts. Samen met topkoks Arnout Van Der Kolk en Wijnand Schoen van restaurant C zet Union 55 de perfecte combinatie tussen kitchen & bar neer. Tijdens een 4-gangenbrunch komen verschillende smaken, temperaturen en unieke gerechten voorbij. Koop de laatste 9 kaartjes via deze link!

Culinaire Weekend Tips van 17, 18 en 19 augustus

Het Land van Ooit Festival – zaterdag 18 augustus, Thuishaven

Nostalgie ten top, aankomende zaterdag bij Thuishaven! Op het Land van Ooit Festival kun je niet alleen dansen op ’90s en ’00s muziek, je kunt er een potje koekhappen doen, winnen tijdens een watergevecht, riddertje spelen in een opblaaskasteel of je soepele heupen laten zien tijdens een potje hoelahoepen. Herleef je jeugd op Thuishaven.

Bron: Land van Ooit | Girls Who Weekend Tips Amsterdam van 17, 18 en 19 augustus

Bottomless BBQ – zondag 19 augustus, Mama Makan

Zondag is het ‘World Orangutan Day’ en omdat Mama Makan afgelopen jaar twee Orang-oetans heeft geadopteerd, id dit de uitgerekende dag om te vieren. Van 12:30u tot 15:30u kan je bij Mama Makan terecht voor een Bottomless BBQ met live muziek. Voor €25,- p.p. kan je genieten van Indonesische gerechten van de BBQ en speciale cocktails. Daarnaast wordt €1,- van dit bedrag gedoneerd aan het goede doel van de geadopteerde Orang-oetans. Ga voor meer informatie naar de Facebookpagina.

Weekend Tips Amsterdam

Dit zijn de leukste hotspots van Amsterdam-Noord

Dit waren de Girls Who (hopelijk) zonnige, Culinaire Weekend Tips Amsterdam van 17, 18 en 19 augustus! Genoeg borrels, etentjes en toffe plekken om jouw weekend mee door te komen dus.

Jouw evenement promoten in onze weekend tips? Stuur een mailtje t.a.v. Weekend Tip kiki@girlswhomagazine.nl

Bron omslagfoto: De Parade

 

CategoriesWeekend tips