N

NIEUW IN AMSTERDAM: BOWLING RESTAURANT ALOHA

aloha amsterdam - spelletjeshal amsterdam - bowling restaurant amsterdam

Amsterdam is een arcade hal rijker: vanaf 1 augustus 2020 opent Aloha Amsterdam haar deuren – een plek waar bowlen, minigolf (glow in the dark), lasergame en karaoke samenkomt in Hawaïaanse setting. 

Hawaï op 2000 vierkante meter

De 2000 vierkante meter tellende indoor locatie (met terras) is overgenomen door de mannen achter Cannibale Royale, Nieuw Amsterdam en Hannekes Boom. Kijk, dat is veelbelovend. En raar maar waar, de stroeve COVID-19 start heeft hun alleen maar enthousiaster gemaakt.

Het originele plan was namelijk om de locatie zo’n beetje te laten voor wat het was, maar door de gedwongen corona sluiting hebben de mannen toch besloten de ruimtes om te toveren tot iets totaal nieuws en vrolijks.

50 x Originele dingen om te doen in Amsterdam >

Aloha Amsterdam

Het restaurant is ingericht met kleurrijke tafels en stoelen, omringd door tropische Hawaïaanse booths. De BBQ & Grill heeft plaatsgemaakt voor een menukaart met veel – en niet te complexe – variatie voor jong en oud. Daar worden tropische mocktails/cocktails naast geschonken voor de grote mensen, en voor de kleintjes staan verrassingsboxen met patat, een snack en speeltje klaar.  

Naast een spelletjesavond met vriendinnen of je date, leent de locatie zich voor (kinder)feestjes, bedrijfsuitjes, evenementen en toernooien. In de weekenden kan er gedanst worden op de deuntjes van DJ’s. 


De Ruijterkade 151

Amsterdam

Openingstijden:
Zondag t/m donderdag
12:00u – 01:00u
Vrijdag en zaterdag
12:00u – 03:00u 

CategoriesWeekend tips