G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 21, 22 & 23 AUGUSTUS

weekend tips amsterdam - weekend amsterdam - wat te doen dit weekend amsterdam - amsterdam dit weekend - weekend tips - weekend tips augustus - augustus in amsterdam - event augustus - evenementen amsterdam augustus

Levensgenieters! Benieuwd naar wat te doen in Amsterdam dit weekend? Ook voor dit weekend hebben we een selectie gemaakt van tips die je niet wilt missen. Dit is de Girls Who Weekend Guide voor Amsterdam van 21, 22 & 23 augustus.

Wat te doen in Amsterdam dit weekend? Dit is onze selectie van leukste Weekend Tips Amsterdam voor 21, 22 en 23 augustus > 

Botanical Beertails & Bites – vrijdag 21, zaterdag 22, zondag 23 augustus, The Tailor

Geniet deze vrijdag met Lowlander Botanical Beertails en 4-gangen terrasbites. In de geheime tuin van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky vind je Golden Palm Bar. Kom tot rust midden in het centrum van Amsterdam en ontdek een tropisch menu met verfrissende cocktails, Lowlander beertails en zomerhapjes op ons terras. De Golden Palm Bar wordt gehost door Bar The Tailor, die jou een op de zomer geïnspireerd cocktailmenu trakteert.
Tijden: 12.00 – 19.00
Meer informatie en tickets > 

Vrij-mi-bubbels op het Champagneterras – vrijdag 14 augustus, Gashouder Westergas

De hele zomer openen ze bij mooi weer elke dag de deuren en ben je welkom om in de zon te genieten van een heerlijk glaasje bubbels. Ontdek de lekkerste champagne of laat je onderdompelen met een verfrissende biertje, wijntje of frisje. Deze vrijdag openen ze officieel het terras dus nodig al je vrienden uit, deel een fles goede champagne en haal een rijk gevulde borrelplank of entrecôte. Laatste tip? Neem je zonnebril mee want het terras staat op het zuiden!
Tijden: 15:00 – 23.45
Meer informatie vind je hier >

Ook leuk! Vind hier 9 x toffe dinnershows in Amsterdam >
Together Bottomless Brunch Project – zaterdag 22 augustus, Atelier Schinkel

Did someone say unlimited mimosa’s? Tijdens het Together Bottomless Brunch Project brengen ze mensen en lokale merken samen om een ​​brunchervaring te creëren die anders is dan alle andere in Amsterdam. Verwacht een gastronomische brunch, onbeperkt mimosa’s, heerlijke cocktails en live jazz op ons zonnige terras (of in onze gezellige industriële ruimte als het weer niet ideaal is). De brunch bestaat uit een vers gebakken muffin en een gastronomische ontbijtburrito. Vegetarische en glutenvrije opties zijn hier ook beschikbaar!
Tijden: 12:00 – 14:00
Meer informatie vind je hier > 

Onze zomertip: Jazz at the Plantage! Hier vind je alles wat je hierover moet weten >

Druivenplukfeest – zondag 23 augustus, Kas Keerweer

Kas Keerweer is een groene plek voor de buurt. De kas is van de gemeente en wordt beheerd door Stichting Kas Keerweer, die weer gerund wordt door vrijwilligers. De Kas is een overblijfsel uit de tijd dat dat deel van de Baarsjes vol zat met tuinderijen. Aankomende zondag gaan ze delen in de overvloed die de kas heeft te bieden: heel erg veel druiven. Dus kom plukken, limonade, jam of wijn maken of een druiventaartje eten.
Tijden: 11.00 – 17.00
Meer informatie vind je hier > 
Bonustip: Terrasjes dagen in Wijngaard de Amsteltuin

Wat nou als we je zeggen dat je met een picknickmand en fles wijn kunt neerstrijken tussen de druiventrossen, op fietsafstand van Amsterdam? Van vrijdag t/m zondag tussen 14:00 en 18:00 kan het. Ja, echt. Hier lees je er alles over

Meer tips voor in Amsterdam dit weekend vind je hier >

Friday Night Dinner & Acoustic – vrijdag 21 augustus, Zoku
Afterwork – vrijdag 21 augustus, Bar LELY
Frida’s Frozen Friday – vrijdag 21 augustus, Frida Mexican Cantina
IJ-Hallen – 22 & 23 augustus, NDSM-werf
Happy Oyster Hours – zaterdag 22 augustus, The Good Companion
Sunday Roast in de binnentuin – zondag 23 augustus, Hermitage
La Paellada de La Cerveceria – zondag 23 augustus, La Cerveceria

Keyzerlijke Visbrunch – zondag 23 augustus, Brasserie Keyzer
Girls, dit was de Weekend Guide Amsterdam van 21, 22 en 23 augustus. Welke van deze weekend tips zet jij op je planning voor de komende dagen?

Bron omslagfoto: Brasserie Keyzer

CategoriesWeekend tips