Z

ZOMERTIP: JAZZ AT THE PLANTAGE

jazz at the plantage - hortus botanicus - zomertip amsterdam - zomertip - hermitage - jazz amsterdam - events - evenementen - tips - weekend tips

Blijf jij deze zomer in eigen land en ben je opzoek naar een bijzonder uitje in Amsterdam? Wij hebben precies wat je zoekt: Jazz at the Plantage.

Vind hier alles over Jazz at the Plantage. De perfecte zomertip voor een romantisch avondje in Amsterdam!

Jazz at the Plantage

Jazz at the Plantage is een zomers muziekfestival in juni, juli en augustus, met concerten in de binnentuin van de Hermitage Amsterdam en de Hortus Botanicus. Deze zomer vindt de 4de editie van het festival plaats.

Bezoekers kunnen opnieuw genieten van een reeks jazzconcerten in de sfeervolle binnentuin van de Hermitage Amsterdam en de prachtige tuinen van de Hortus Botanicus. Dit festival is een unieke samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam, waarbij ook dit jaar weer aanstormend talent centraal staat.

50 x Originele dingen om te doen in Amsterdam

Zondagen

Op zondag is het terras van de Oranjerie in de Hortus Botanicus the place to be! In juli en augustus kun je elke zondagmiddag vanaf 17.00 op verschillende plekken in de zomerse tuin naar livemuziek luisteren. In deze intieme setting spelen voornamelijk akoestische duo’s. De tuin en het Hortus-café zijn op Jazzzondagen tot 20.00 uur geopend.

Voor €9,75 koop je een ticket voor dit leuke event. Daarnaast is het verplicht om voor uw bezoek een tijdslot te reserveren.

Zaterdagen

Van trio tot kwintet, elke zaterdagmiddag vanaf 17.00 in augustus is er in de Hermitage Amsterdam live jazzmuziek op hun intieme binnenplaats. Een ticket voor dit event kost maar €5,- en kun je hier reserveren.
En, wanneer ga jij onze zomertip voor dit leuke event gebruiken?

CategoriesWeekend tips