DO / Weekend tips

9 x TOFFE DINNERSHOWS IN AMSTERDAM

dinnershows amsterdam - dinnershow amsterdam - entertainment amsterdam - dinnershow - dinnershows - dinnershow nederland - weekend tips - tips amsterdam - restaurant amsterdam - events amsterdam

Dineren terwijl de danseressen om je tafel paraderen of de grappen om de oren vliegen? Geprikkeld worden door niet alleen het eten, maar ook een show? Wij houden ervan. Wil je een bijzonder avondje uit eten, dat verder gaat dan lekker eten op je bord? Reserveer dan een tafeltje bij deze bijzondere dinnershows in Amsterdam.

Vind hier 7 dinnershows in Amsterdam voor een geweldige en complete avond uit > 

Chin Chin Club

Chin Chin kennen we vooral van hun goede feesten, maar nu clubben (tijdens de coronacrisis) niet mogelijk is, zijn ze met een tof alternatief gekomen: een dinnershow. Boek je tafel voor een Aziatisch geïnspireerd menu in een club setting: terwijl je geniet van heerlijke gerechten zorgen hun dj’s voor de muziek en zie je spraakmakende performances door veelzijdige artiesten. Aanschuiven bij de dinnershow kan iedere donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 2 juli en 29 augustus en je hebt keuze uit twee shifts (vroeg of laat).
Reserveren doe je hier >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De tafels zijn opgedekt, de kaarsen aangestoken en de bubbels staan koud. 🕯🍾 Ready for the show! 🎩

Een bericht gedeeld door Chin Chin Club (@chinchinclubams) op

Nova 

Elk weekend in juli en augustus treden bekende artiesten van Nederlandse bodem op in verschillende horecagelegenheden in heel Nederland, waaronder dus in Club Nova. Geniet van een avond met optredens van comedy met Roué Verveer, heerlijke soul met Berget Lewis of optredens van namen als Ruben Annink en Yves Berendse! Bekijk op hun website welke show jou het meest aanspreekt.
Reserveren doe je hier >

Ook leuk! Vind hier 12 restaurants met fine dining gangen- of een chef’s menu >

Bar Rouge

Bar Rouge vind je in de Supperclub, die is omgetoverd tot een intieme Parijse bar en nachtclub. Denk aan een club lounge gevoel DJ en prikkelende shows die zorgen voor een zwoel sfeertje. Geniet hier van Aziatische favorieten zoals heerlijke sushi rolls, oesters en dim sum, maar ook bijzondere combinaties die samenkomen op shared dining planken. Meer informatie over Bar Rouge vind je hier > 
Reserveren doe je hier > 

bar rouge amsterdam - dinner show amsterdam - sushi amsterdam - thijs boumaDinnershows Amsterdam // Dinner show Amsterdam // Diner en entertainment Amsterdam

Cinetol

Uit eten gaan en concerten bezoeken, een gouden combinatie die gelukkig ook corona-proof is. Vanaf juli organiseert Cinetol daarom elke donderdagavond een dinnershow waarbij iedere week weer een ander talent op de planken staat. Voor slechts €35 geniet je tijdens deze shows van een 3-gangendiner, live muziek van opkomend talent en een DJ in de intieme setting van onze zaal.
Reserveren doe je hier > 

Paleis van de Weemoed 

Geniet hier van een avond uit vol Burlesque-entertainment. Dit theaterrestaurant is een herontdekking van de prachtige theatrale zangstukken uit het verleden, uitgevoerd door flamboyante artiesten in de sfeer van een nachtclub. Kortom, een bijzondere avond uit vol humor, vermaak en heerlijke gerechten zonder poes pas.
Reserveren > 

Zin in iets nieuws? Vind hier 11 bijzondere restaurants in Nederland >

Boom Chicago 

Bij comedy club Boom Chicago weet je dat je met een lach op je gezicht de avond doorkomt. Ook hebben ze eten en een live DJ toegevoegd aan hun bekende Boom Chicago improvisatie comedy show. Er is een pop-up keuken en ze serveren prima eten. Het is geen Michelin-ster diner, maar dat is juist de bedoeling. Gewoon lekker ontspannen eten en drinken met vrienden voorafgaand aan de show.
Reserveren doe je hier > 

Pasta è Basta

Op zoek naar een romantisch restaurant voor een date night? Reserveer (tijdig) een tafeltje bij Pasta è Basta! Hier doe je meer dan alleen lekker eten. In dit ‘interactieve’ restaurant word je namelijk niet alleen verwend door het eten van topchef Ron Blaauw en zijn team, je wordt er bediend door professionele zangeressen en het eten wordt uitgeserveerd op de vleugel (!) van de piano in de zaak. Dit bij elkaar zorgt voor een unieke ervaring en een perfecte avond uit in de prachtige grachtengordel in het centrum van Amsterdam.
Reserveer hier een tafeltje >

Dinnershow Amsterdam

’t Sluisje

In hartje Amsterdam, vlak achter het Koninklijk Paleis, midden in de Jordaan, vind je al zo’n 25 jaar theaterrestaurant ‘t Sluisje. Tijdens een 3-gangen keuzemenu geniet je hier van spectaculaire travestieshows en bijzonder entertainment. Van dragqueens die rondom je tafel lopen moet je zeker niet raar opkijken hier. Ook leuk: je kunt ’t Sluisje afhuren om met eigen gezelschap te genieten van een dinnershow.
Reserveren doe je hier > Madame Jeanette

Oké vooruit, voor deze show moet je net iets buiten Amsterdam zijn (namelijk in Hilversum), maar zal je hoe dan ook een onvergetelijke avond uit bezorgen. Studio 21 in Hilversum is voor deze dinnershow volledig verbouwd met centraal in de zaal de keuken en een hightech decor. Daarin bevindt zowel het podium, video als audio zich in een 360-graden setting rond de gasten: alle ingrediënten voor een onvergetelijke diner ervaring.
Reserveren doe je hier >

En, naar welke van deze dinnershows in Amsterdam ga jij binnenkort?

> Psssst! Heb jij een tip voor onze redactie? Laat het ons weten door een mailtje te sturen.Gerelateerde artikelen