G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 12, 13 EN 14 JULI

weekend tips amsterdam - trek festival - weekend guide amsterdam - uitjes amsterdam

Levensgenieters! Iedere week vind je op Girls Who Magazine de leukste weekend tips voor activiteiten in Amsterdam en omgeving. Wat ga jij doen dit in Amsterdam op 12, 13 en 14 juli? Dit zijn onze tips voor aankomend weekend!

Festival TREK – vrijdag 12 t/m zondag 14 juli, Amstelpark

Van sushi tot Surinaams en van vega gerechten tot juicy burgers: op dit culinaire festival in het Amstelpark vind je van alles. Naast lekker eten is er ook genoeg te zien, te luisteren en te doen. En ook fijn: entree is gratis!

Meer food festivals in Nederland >
Een culinaire zomertip op een toffe rooftop in Amsterdam >

Stille Wateren – zondag 14 juli, Cafe De Ceuvel

Een silent disco, maar dan anders. Op een boot, op het water speelt wordt dit weekend door een band de sterren van de hemel gespeelt. Indierock-muziek met een Caribische twist van The Curious Incident. Entree kost €13.

De 7 gezelligste karaokebars van Amsterdam >

Street Food Festival heeft alles, maar dan ook echt alles op het gebied van #StreetFood. Een openlucht eet paradijs voor ieder wat wils. Gerechten van de BBQ, Asian bites, Sushi en nog veel mee. Maar ook: lounge, soul en dance muziek van de DJ’s voor een zomers sfeertje.

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do Amsterdam - wat te doen met Pasen in Amsterdam - Paastips 2019 - Brunchen in Amstedam - wat te doen in meiWeekend tips Amsterdam – Weekend Guide Juli – activiteiten Amsterdam – wat te doen in Amstedam

Hyatt Sunday Sessions – zondag 14 juli, Hyatt Regency Amsterdam

In het Hyatt Regency in Amsterdam Oost vinden vanaf 14 juli inspirerende Sunday Sessions plaats met onder andere de focus op duurzaamheid, creativiteit en persoonlijke groei. Een nieuw programma met een aanbod van inspirerende workshops en talks.
Tijd: 10:30 – 13:00 uur. Tickets zijn inclusief:Yoga, Mindful tea break, Meditatie, Smoothies, veganistische power snacks en een goodiebag.

Business Birds – dinsdag 16 juli, Kanarie Club

Girls Who Work, heb je ook wel eens het gevoel dat je digitale leven je afleidt? Al die meldingen, de hele dag door.. Tijdens de volgende Business Birds-speedcollege worden er tips gegeven om hiermee om te gaan.  Vanuit haar expertise als filosoof, coach en trainer, zal Nicoline Smalbraak je alles leren over haar no-nonsense hacks over mindfulness-leven. Terwijl Munganyende Hélène Christelle haar gloednieuwe definitie van welzijn deelt. Meer focus nodig en zin in inspiratie, hapjes en drankjes in een zwembadbar? Dan is deze late weekend tip iets voor jou!

 

Meer evenementen in Amsterdam dit weekend >

Sofia’s Cheese & Wine Canal Tour – vrijdag 12 juli,· Amsterdamse grachten >
Bottomless Disco Brunch – zondag 14 juli, The Hoxton
Persijn Mosselfestijn – vrijdag 12 juli, Persijn >
Boozy Brunch – zaterdag 13 juli, RAZMATAZ >
Workshop: Rainbow Sushi Bowl & Food Styling – zondag 14 juli, Vegabond’s kitchen >
Jansz. Rosé Sundays – zondag 14 juli, Jansz
VIVA x The Dylan Talks – dinsdag 14 juli, The Dylan >

Girls Who, dit waren weer de Weekend Tips Amsterdam van 12, 13 en 14 juli. Welke dingen om te doen in Amsterdam zet jij op je planning voor de komende dagen?

CategoriesWeekend tips