deventer tips - hotspots deventer - leuke plekken deventer - lunchen in deventer - slapen in deventer
5

5 x GEZELLIGE HOTSPOTS IN DEVENTER

Deventer, een stad die misschien niet als eerste in je opkomt als je aan een Staycation denkt. Daar hopen we met dit artikel verandering in te brengen, want Deventer heeft zoveel leuks te bieden! Wij reden er naartoe om onze favoriete hotspots in deze oude stad met jullie te delen.

Slapen bij Finch

Van 1871 tot 1918 zat op de hoek Pikeursbaan met Keizerstraat het statige hotel De Keizer. Na meer dan 100 jaar heeft ditbijzondere hoekpand in het hart van Deventer binnenkort zijn originele bestemming terug. Boetiekhotel FINCH is sinds kort open. Het hotel telt 24 moderne, hippe (en betaalbare) kamers, een fijne en Instagrammable bar en gezellig & leuk informeel personeel. Voor een overnachting in Deventer is Finch the place to be.

Adres: Keizerstraat 20, 7411 HH Deventer

deventer tips - hotspots deventer - leuke plekken deventer - lunchen in deventer - slapen in deventerHotspots Deventer – Wat te doen in Deventer – leuke plekken in Deventer – Finch Deventer

Conceptstore PLEK

Winkelen in Deventer is een stuk leuker met alle conceptstores die de stad heeft. Plek is daar één van. De eigenaar inspireerde de store door tripjes naar Kopenhagen, Berlijn, Parijs en Milaan. Voor kleding kun je er onder andere terecht voor Love Stories, Filippa K, Samsøe & Samsøe en RAINS en je kunt er ook rondsnuffelen voor spullen voor interieurspullen.

Adres: Engestraat 15-17, 7411 LC Deventer

Coffee Together

Hier kun je, zoals de naam al doet vermoeden, terecht voor een bakkie goede koffie en wat lekkers ernaast. Coffee Together werkt voornamelijk met biologische producten en vergeet ook niet even om de hoek te kijken voor een kleurige installatie van paraplu’s.

Adres: Lange Bisschopstraat 40, 7411 KL Deventer

Restaurant Jackie’s

Dit restaurant ligt in hartje Deventer en heeft 3 verdiepingen met gezellige ambiance. In de zomer kun je buiten dineren en ook aan de bar is het lekker zitten. De keuken is geïnspireerd op  New York en kent veel verschillende invloeden, bijvoorbeeld uit China Town en Little Italy.

Adres: Grote Poot 19, 7411 KE Deventer

The Lemon Tree

Dezelfde eigenaren van restaurant Jackie’s openden samen met voormalig werknemer Valentijn het bijzondere The Lemon Tree. De keuken is gebaseerd op die van Kopenhagen. Pure smaken en een dito interieur zonder toeters en bellen. Maar wel mét bijzondere verrassingen, bij ieder gerecht weer.

Adres: Grote Poot 1, 7411 KE Deventer

Foodhal Fooddock

Altijd goed tijdens een weekendje weg: een foodhal doorstrollen! Fooddock is de eerste foodhal van Oost-Nederland en is open voor lunch, diner en borrel.

Adres: Zuiderzeestraat 2, 7411 MC Deventer

Wanneer bezoek jij Deventer en zijn gezellige hotspots?

CategoriesNederland