V

VRIENDINNENAVOND THUIS: 8 x TIPS VOOR EEN GIRLS NIGHT

wat te doen met vriendinnen thuis - meidenavond - tips voor een girls night - Girls night spelletje - vriendinnenavond ideeën - vriendinnenavond tips -

Gezellig bijpraten, samen koken, lachen, nog meer kletsen en vooral leuke activiteiten doen. Een heerlijk vriendinnenavond thuis is soms precies wat je nodig hebt. Hier vind je tips & inspiratie om te doen tijdens jullie girls night!

1. Samen uitgebreid koken

Uitgebreid kokkerellen met z’n allen is altijd een goed idee! Probeer een nieuw recept uit, bereid samen een viergangenmenu of sla een van de kookboeken op een random pagina open en ga samen aan de slag. En, daarna samen de kookcreaties proeven aan een mooi gedekte tafel.

2. Thuis op reis met thema avonden

Lukt het maar niet om een datum te prikken voor een girls holiday? Dan haal je tijdens een gezellige vriendenavond thuis de reis gewoon in huis? Kies samen in de groepschat een land uit, zoek er de juiste recepten bij, versier de tafel en eventueel de kamer in de sferen van het land én zet bijpassende muziek op. De thema avond maak je zelf zo groot of klein als je zelf wilt.

3. Spa avond

Tover je huis om tot een spa! Maak van de woonkamer een gezellige cirkel van sierkussens op de grond, hijs jullie in zachte badjassen of trek de warme truien uit de kast, maak je eigen DIY beauty behandelingen en klets lekker bij (onder het genot van een wijntje) terwijl je huid de maskertjes in laat trekken. En, om het helemaal af te maken: lak de nagels met vrolijke kleurtjes.

Na de afbeelding vind je meer leuke tips voor een vriendinnenavond thuis >

4. Home tasting avond

Je kunt een home tasting avond op meerdere manieren indelen. Zo kun je online heel makkelijk een wine tasting box of tapasbox bestellen. Serveer het in mooie wijnglazen, op mooie bordjes en aan een mooi gedekte tafel en smul er gezellig samen van. Ook leuk is dat iedereen haar eigen favoriete gerecht meeneemt en jullie tijdens de vriendinnenavond thuis van elkaars creaties smikkelen.

5. Spelletjes avond

Houden jullie wel van sensatie of spanning? Daag elkaar uit tijdens een vriendinnenavond thuis met een klassiek bordspel, een leuk drankspelletje of een ouderwets potje pesten met kaarten.

Hier vind je 11 x de leukste bordspellen voor thuis >

6. Chickflick marathon

We zijn allemaal niet vies van een avondje Netflixen. Voeg daar leuk gezelschap, lekkere hapjes én een collectie van jullie old time favorites om lekker bij weg te zwijmen aan toe. En, je vriendinnenavond is compleet. Films die je echt niet op je lijstje mag ontbreken? Sex and the city, She’s the man & 13 going 30 natuurlijk!

Ook leuk: vervang de nostalgische chick flicks voor videoclips van vroeger. En, zing én dans er helemaal op los! Meer tips voor een vriendinnenavond thuis vind je onder de foto >

nostalgische chick flicks - klassieke chick flicks - classic chick flicks- chick flicks netflix 2021

7. Wine & painting

Wine & painting, een uit Amerika overgewaaide hype wat leuk is om te doen met je vriendinnen, maar ook alleen of met je date. Het idee is dat je schildert op een wit doek onder het genot van een goed glas wijn. Schilder allemaal dezelfde afbeelding na, schilder elkaar of laat gewoon jullie creativiteit losgaan. En, tussendoor wordt er flink bij gekletst en geproost uiteraard!

8. Organiseer een fotoshoot

Hoe kan het dat je met je beste vriendinnen helemaal niet zoveel foto’s hebt? Een girls night is de perfecte gelegenheid om daar verandering in te brengen. Neem jullie mooiste outfits mee, speel met het decor en poseer verschillend voor de camera. De timer op je telefoon of camera is uitstekend voor groepsfoto’s!

En, welke gezellige activiteiten staan bij jullie volgende vriendenavond thuis op de planning?

CategoriesChill