W

WOW! DIT ZIJN DE TOFSTE AIRBNBS IN AMSTERDAM

airbnb unieke verblijven - airbnb amsterdam woonboot - tofste airbnbs in amsterdam

Een nachtje in een grachtenhuis in het centrum, een tiny house nét buiten de stad of een woonboot in de grachten van 020. In Amsterdam vind je op elke hoek van de straat wel een Airbnb verblijf. Zovéél, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Welke zijn nu de leukste? Wij hebben de tofste Airbnbs in Amsterdam voor jou op een rijtje gezet!

Wow! dit zijn de tofste Airbnbs in Amsterdam >

Bij een dagje weg hoort lekker & gezellig eten! Hier vind je 16 x terrassen aan het water in Amsterdam >

Grachtenhuis in het centrum

Typerend voor Amsterdam zijn natuurlijk wel de eeuwenoude grachtenhuizen. Heb jij je altijd af gevraagd hoe het zou zijn om in zo’n schattige pand, aan een gracht, midden in de stad te wonen? Nou, dan heb je met deze Airbnb dé kans om het te ervaren! Op maar vijf minuten loopafstand van het centrum staat dit pareltje aan de Amsterdamse Singelgracht. Het is ruim, leuk ingedeeld en ook vanuit je raam kijk je de gracht op! Hoe tof is dat?
Airbnb 17e eeuw grachtenhuis | 197€ per nacht

unieke airbnb verblijven Amsterdam -  tofste airbnbs in Amsterdam - airbnb Amsterdam centrum

Stijlvolle woonboot met sauna

Vergeet ’t toeristische rondje met de boot door de grachten van Amsterdam én wordt letterlijk wakker op het water met je eigen designerwoonboot. Deze Airbnb is een voormalig vrachtschip omgetoverd tot een luxe en stijlvolle woonboot. Met een sauna, modern interieur en zelfs Netflix op de televisie dobber jij luxueus aan het IJmeer.
B&B Amsterdam woonboot | 200€ per nacht

airbnb unieke verblijven - airbnb amsterdam woonboot - tofste airbnbs in amsterdam

Mandela huisje met uitzicht op ’t IJ

Ramen die tot het plafond rijken, 360 graden uitzicht op ’t IJ en enorm comfortabel. Dat is deze toffe Airbnb in Amsterdam samengevat. Vanuit het ronde kingsize bed kan je samen met je gezelschap naar bootjes op het IJmeer kijken. Dit, terwijl jullie proosten met de ijskoude drankjes uit de minibar. Leuk om te bezoeken: Bar Piquette, zonovergoten terras aan het IJ >
Mandela huisje | 289 per nacht

Leuk om te doen! Street Art speurtocht in Amsterdam >

Airbnb met dakterras

Vlakbij het Rijksmuseum, van Gogh Museum en de Albert Cuyp markt is een toffe Airbnb verstopt met een dakterras. Op dit dakterras kan je tot de late uurtjes drankjes doen met uitzicht over de zeer populaire Amsterdamse buurt ‘de Pijp’. Heerlijk, om naar passerende mensen te kijken! Met de host een verdieping onder je, kan je daar altijd aankloppen voor vragen of hotspot advies. Maar je kan ook Girls Who doorspitten voor leuke plekjes in Amsterdam, hier staan al onze 020 tips >
Studio met dakterras | 96€ per nacht

airbnb unieke verblijven - airbnb amsterdam woonboot - tofste airbnbs in amsterdam

Uniek slapen in Amsterdam: in een molen

Wil je een origineel Hollands plattelandsgevoel in Amsterdam ervaren? Dan zit je bij deze Airbnb wel goed. Hier slaap je in een (werkende!) Nederlandse molen ten zuidwesten van het stadscentrum. Begin je ochtend met een kopje koffie terwijl je vanuit het raam uitkijkt op het typische Hollandse landschap, de koeien én schapen. En, in de middag ben je in een handomdraai (lees: 25 minuten) in het centrum van Amsterdam.
Amsterdam Molen | 93€ per nacht

Hier vind je 12 x restaurants met een tuin in Amsterdam >

Tiny house in Amsterdam

Ook in Amsterdam vind je ze: piepkleine huisjes met een efficiënte indeling en vaak duurzaam. Net buiten het centrum, 9 kilometer van het centraal station, staat Tiny Inn. Eén van de toffe Airbnbs in Amsterdam. Wat deze plek zo tof maakt? Het staat in de voortuin van een boerderij met uitzicht over de Waterlanden, de twee fietsen die je tijdens je verblijf mag gebruiken en het DIY ontbijtpakket.
Tiny Inn | 103 per nacht

airbnb unieke verblijven // airbnb Amsterdam woonboot // Airbnb amsterdam centrum

En, in welke toffe Airbnb in Amsterdam breng jij een nachtje (of meedere) door?

CategoriesChill