1

12 x RESTAURANTS MET EEN TUIN IN AMSTERDAM

restaurants met tuin amsterdam - restaurant met tuin amsterdam - restaurants met binnentuin amsterdam - tuin amsterdam - binnentuinen amsterdam

Dat er buiten genoeg leuke plekjes zijn in onze hoofdstad voor een lunch, borrel of diner hoeven we je niet meer te vertellen. Maar naast deze terrassen zijn er ook een aantal geweldige binnentuinen te vinden! Benieuwd waar jij kunt genieten van een hapje en drankje in een fijne tuin? Hieronder vind je 12 restaurants met een tuin in Amsterdam.

Op zoek naar een groene binnentuin middenin de stad? Vind hier 12 restaurants met een tuin in Amsterdam >

Druis

Op zoek naar een terras in Amsterdam met een grote ‘tuin’ erbij? Bezoek Druis Amsterdam; de bar slash restaurant in het Bilderdijkpark in West met een super fijn (en zonovergoten) terras. Hier geniet je tijdens de lunch of het diner van een Bourgondisch boerse keuken en ook voor een borrel is Druis zeker geschikt!
Druis > 

Restaurant Merkelbach

Eten als een vorstin bij haar paleis? Op het terras van Merkelbach, in het prachtige Huize Frankendael dat zich ín een park bevindt, voel je je net een koningin! Ze zijn iedere dag vanaf 08:00 uur open en je kunt hier terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch en diner.
Merkelbach > 

Lion Nior

Op de Reguliersdwarsstraat vind je restaurant-bar Lion Noir. Een plek waar je overdag terecht kunt voor koffie en lunch en ’s avonds voor borrel en diner! Tijdens het zomerseizoen vertoef je hier op het prachtige terras in de achterliggende grachtenhuistuin.
Lion Nior >

Grand Café De Tropen

Het terras van deze zaak is een oase van rust en echt een ontdekking. De verstopte binnenplaats ligt namelijk nét achter de drukte van de stad in Oost. Met mooi weer is de binnentuin van De Tropen de perfecte plek voor ontbijt en lunch!
De Tropen >

Het Rijk van de Keizer

Een van de leukste verborgen terrassen in Amsterdam is het groene paradijs van Het Rijk van de Keizer; een creatieve evenementenlocatie in Amsterdam Nieuw-West, verscholen tussen de weilanden. De sfeer is hier lekker ongedwongen, de mogelijkheden eindeloos. Ga hier langs, geniet hier in een hangmat en vergeet de tijd!
Het Rijk van de Keizer >

Ook leuk! Vind hier de leukste restaurants aan het water in Amsterdam >

The College Hotel

Een oase van rust in hartje Amsterdam. Shiraz @ The College Terrace is met haar groene, mediterrane sfeer de ideale plek om aan de drukte van bruisend Amsterdam te ontsnappen. Geniet hier in de buitenlucht van een heerlijke borrelplateau of relax met een goed glas wijn.
The College Hotel >

Gardenbistro Oriole

De binnentuin van gardenbistro Oriole is echt een aanrader als het om binnentuinen gaat. In deze gezellige en wild beboste tuin kun je even ontsnappen aan de drukte van de stad tijdens een romantische lunch of diner. Good to know: bij iets minder goed weer zit je hier tussen de planten in de serre ook heerlijk.
Oriole >

De Oranjerie (Hortus Botanicus)

De Hortus Amsterdam is een van de oudste botanische tuinen ter wereld. Het Hortuscafé ‘De Oranjerie’ met bijbehorend terras zijn komende zomer voor het eerst ook ’s avonds open. Het is nu dus ook mogelijk om een hapje te eten in de Hortus of te genieten van een zomerse terrasavond. Klinkt geweldig toch?
Hortus Botanicus >

Pause Pulitzer

De fluweelgroene stoelen, de relaxte sfeer en een verstopt terras is wat Pause at Pulitzer typeert. Het inmiddels welbekende garden café bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam. Tussen de historische grachtenpanden kun je genieten van de serene rust in de serre en binnentuin.
Pause >

Pompstation

Hier kom je voor wining & dining onder het genot van fijne live muziek op de achtergrond. Hun kaart staat vol met Franse klassiekers, maar ook lokale seizoensgroenten en vegetarische gerechten. Geniet hier met volle teugen in de prachtige binnentuin op een warme dag!
Pompstation >

restaurants met binnentuin amsterdam // binnentuin amsterdam // restaurant tuin amsterdam // eten in een tuin amsterdam

Bar Brasserie Occo

In het 5-sterren boutique hotel The Dylan vindt je Bar Brasserie Occo. Hier kun je heerlijk eten en drinken, ook in de stadse binnentuin. In de warmere maanden heeft deze binnentuin een eigen bar wat natuurlijk de kers op de taart is!
Bar Brasserie Occo >

MidWest

Hoe lekker is het om in de tuin te zitten, midden in de stad. Waar je geniet van het groen, maar waar je het gras niet hoeft te maaien. Ze bakken hier een tosti voor je, maken een koffietje en Sjalotte maakt dagelijks een gezonde Zomertuinlunch of lekkere frisse snacks.
MidWest >

En, bij welke restaurants met een tuin in Amsterdam zien we jou zitten zodra het weer kan?


CategoriesFijne Foodspots