1

13 x GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 4, 5 EN 6 OKTOBER

weekend tips amsterdam december - weekend tips amsterdam - weekend tips amsterdam december - wat te doen in amsterdam - evenementen amsterdam - events amsterdam - evenement amsterdam - weekend tip amsterdam - weekend tips amsterdam december

Levensgenieters! Iedere week vind je op Girls Who Magazine de leukste weekend tips voor activiteiten in Amsterdam en omgeving. Wat ga jij doen dit in Amsterdam op 4, 5 en 6 oktober? Dit zijn onze tips voor aankomend weekend!

Brandend Bos Benefiet – zaterdag 5 oktober, Paradiso

Een bijzonder concert in Paradiso aankomend weekend, waarmee aandacht gevraagd wordt voor het (brandende) Amazonegebied. Om hier aandacht voor te vragen treden verschillende  artiesten zoals de Jeugd van Tegenwoordig, Sjaak en Merol op.

Zo staat tijdens deze Weekend Tip niet alleen muziek in een toffe setting (Paradiso!) centraal, maar ook de inhoud. De situatie in de Amazone wordt visueel gepresenteerd en het publiek leert hoe zij in het alledaagse leven kunnen helpen bij het beschermen van de Amazone. Een leuk event mét een bijzondere boodschap dus!

Ook leuk: 20 x tips voor een onvergetelijke ADE 2019 >

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do Amsterdam - wat te doen met Pasen in Amsterdam - Paastips 2019 - Brunchen in Amstedam - wat te doen in oktober in amsterdam - events in Paradiso - planning Paradiso Weekend Tips Amsterdam // Wat te doen in Amsterdam dit weekend // Brandend Bos Benefiet

Bokkenbal – vrijdag 4 oktober t/m zondag 6 oktober, Tapzuid

Een feestje voor de bierliefhebber aankomend weekend, want Tapzuid viert het Bokkenbal. Geheel in stijl van het seizoen worden de bockbiertjes weer in de schijnwerpers gezet. Maar het draait om meer dan alleen bier: ook wordt er Vlaams stoofvlees (gegaard in bockbier) én bockbierijs geserveerd.

Dit bockbierpakket met 16 biertjes is ideaal voor de koude dagen >

Drank

Foodhallen Fest – donderdag 3 t/m zondag 5 oktober, Foodhallen

Dit weekend blaast de Amsterdamse foodhal vijf kaarsjes uit. En dit vieren ze groots, met een driedaagse verjaardagsmarathon. Hoe leuk is dat?! Met optredens van o.a. Géza & DIO en nog veel meer andere friends of Foodhallen en vele toffe spellen en prijzen wordt dit ongetwijfeld een geslaagd feestje.

Oh, en ook noemenswaardig is de gigantische hoofdprijs, namelijk een jaar lang gratis eten bij Foodhallen (t.w.v. €2000). Het enige wat je moet doen is je registreren via de website én natuurlijk aanwezig zijn.

Meer leuke evenementen in Amsterdam dit weekend >>

Oktoberfest – vrijdag 4 oktober, Bar Restaurant LELY
De Grote Vrijdag Avond Show – vrijdag 4 oktober, SkateCafé
Bierproeverij Lowlander + Workshop Biercocktails – vrijdag 4 oktober, Doof

Pasta voor een prikkie – vrijdag 4 oktober, EAST

Diner v/d maand – Côte de Boeuf – zaterdag 5 oktober, Pompet
Pesca’s Weekend Show: The Mussel Edition – zaterdag 5 oktober, Pesca

Gijsbrecht’s Sunday Brunch! – zondag 6 oktober, Gijsbrecht
EASY Sunday – zondag 6 oktober, Ron Gastrobars

Kaasfondue op zondag – zondag 6 oktober, De Doffer
Liever thuisblijven dit weekend? Bekijk hier onze Netfilx tips >

 

CategoriesWeekend tips