&

‘THAT GIRL’ TREND PROBEREN? ZO DOE JE DAT

Hashtag that girl - #ThatGirl - That girl ochtendroutine - hoe word ik that girl - That Girl TikTok - beste versie van jezelf worden - That Girl lifestyle - that girl aesthetic -

Hashtag ‘That girl’ zet haar wekker vroeg, drinkt groene smoothies, leest elke dag én mist nooit een stap van haar skincare routine. De social media wereld lijkt wel geobsedeerd met ‘de beste versie van jezelf’ worden – en dat laten ze massaal met deze hashtag zien.

Van havercappu’s en matcha latte’s tot podcasts luisteren en boeken lezen. Zo kan jij ‘That Girl’ trend uitproberen >

‘That Girl’ blijft een social media trend

Een disclaimer voordat we beginnen met de reeks tips hoe ook jij ‘That Girl’ trend kan uitproberen. Onthoud dat het social media is én blijft. De meeste fragmenten die je op deze hashtag voorbij ziet komen, zijn verheerlijkt en laten een klein deel uit iemands leven zien. Vergelijk je dagelijks leven niet met een denkbeeldig ideaal, schep niet de onrealistische verwachting dat je áltijd maar productief moet zijn. En doe geen dingen waar jij je niet prettig bij voelt.

16 x dingen die je wil hebben door TikTok >

Sta vroeg op – zonder te snoozen

De That Girl ochtendroutine begint vroeg, zodat je in de ochtend niet hoeft te stressen en voldoende tijd hebt voor andere activiteiten. Denk aan het opmaken van je bed, goed ontbijten, bewegen, een boekje lezen of alvast extra werk afmaken (en je middag vrijhouden). En niet valsspelen en snoozen, want wist je dat die o zo leuke snooze button eigenlijk helemaal niet zo goed is voor je lichaam. We leggen dat hier uit >

Eet voedzame producten en drink voldoende water

Food is fuel! Verwerk in je maaltijden voedzame producten. Naast dat dit natuurlijk hartstikke goed voor je is, krijg je hierdoor ook meer energie en laat het je huid shinen. Zorg ook dat je de hele dag door voldoende water drinkt – voor ‘That Girl’ het liefst in een Instagramwaardige waterfles.

simpele tips voor een gezonde levensstijl - gezonde levensstijl voeding - tips voor een gezonde levensstijl - gezonde leefstijl sport -

Begin je dag met beweging

Je dag beginnen met beweging brengt heeft vele voordelen voor de gezondheid. Zo heb je de rest van de dag een betere concentratie, minder stress en meer energie. Het kan dus geen kwaad om wat beweging in te plannen, zoals een wandeling, een krachttraining of yoga work-out.

Luister naar een podcast

Podcasts kunnen je informeren, emotioneren en motiveren. Tijdens een wandeling, treinrit, het opruimen van je huis of als je in bed ligt. Je kan het op elk moment van de dag aanzetten en er iets van opsteken. That Girl luistert naar leerzame en zelfhulp podcasts. Maar niemand neemt het je kwalijk als je naar andere soorten podcasts luistert!

Girls Who podcast tips >

Lees een boek voor het slapen gaan

Het eindeloos scrollen door social media voor het slapen gaan omruilen voor een paar hoofdstukken van een boek. Het hoort bij de ‘That Girl’ trend én het zorgt ervoor dat je beter kunt slapen. Ook hier geldt: de meiden van de trend lezen het liefst leerzame en zelfhulpboeken. Maar niemand neemt het je kwalijk als je verdrinkt in een goede fictie.

Houd je aan je skincare routine

That Girl scrubt, hydrateert, smeert maskertjes, zorgt goed voor haar huid en haalt elke dag haar make-up eraf. Maar het állerbelangrijkst: ze doet dit consistent elke dag!

huidverzorgingtips herfst - herfst skincare - je huid herfstklaar maken - huid verzorgen in de winter - spf in het najaar - huidverzorgingtips voor het najaar

Romantiseer je dagelijkse havercappu of matcha latte

De eerst kopje koffie van de dag, een iced latte met havermelk tijdens het shoppen of het maken van het populaire drankje de matcha latte. We kunnen daar allemaal van genieten – dus waarom daar niet éxtra bij stil staan en dat kleine momentje nog meer liefhebben.

Schrijf je doelen & dankbaarheid op

Door elke dag stil te staan bij wat je wilt bereiken en wat je al hebt, forceer je jezelf bewust na te denken over je leven. Over levensdoelen die je misschien nog wilt bereiken, maar ook ter reflectie op je leven zoals wat je allemaal al hebt bereikt. En waar je dankbaar voor bent in het leven. Zo begin je de ochtend zeker positief!

Dankbaar door het leven: zo doe je dat >

Maak een aesthetic video

Want, ben je écht hashtag That Girl als je van de ‘ideale routine’ geen stijlvolle TikTok’s of Instagram Reels van maakt? Dit is natuurlijk een grapje – maar het kan best leuk zijn om van simpele fragmenten uit je leven met een muziek eronder een video te maken.

En, ga jij ‘That Girl’ trend uitproberen?

CategoriesNiet gecategoriseerd