E

EAU YEAH: 3 x ALTIJD-GOED PARFUMS OM CADEAU TE DOEN

altijd goed parfums - parfum vo iemand anders - parfum cadeau doen - parfums geven - bestse parfumsvoor haar - beste parfums voor hem

Een parfum cadeau doen, dat kan nogal tricky zijn. Geur is immers een kwestie van smaak. Gelukkig zijn er ‘altijd-goed-geuren’, luchtjes die *altijd* in de smaak vallen. Handig voor als je een luchtje cadeau doet, aan haar, hem of jezelf.

We beginnen met populaire parfums voor haar >

1. Mugler Alien Goddess (Hervulbaar) Eau de Parfum

Zonnig, bloemig en warm, zo kan je deze geur het best omschrijven. En het zonnetje in huis, dat wil jij natuurlijk zijn. Extra pluspunten voor de navulbare flacon, wel zo duurzaam en top om te besparen op de volgende aankoop!

2. Victor & Rolf Flowerbomb

Een eeuwige favoriet en daarom een altijd-goed parfum: de Flowerbomb van Victor & Rolf. Zoet, vrolijk en vrouwelijk. Een soort fleurig bouquet van frisheid op je poold en in je nek, wie wil dat nou niet? Mooi meegenomen: de prachtige fles waarin deze parfum zit. Hij is ontworpen in de vorm van een diamant-granaat, gebaseerd op de geur zelf, want net zo explosief, verfijnd en glamoureus.

3. The Marc Jacobs – Perfect

Marc Jacobs weet wel hoe hij goede parfums maakt. Deze ‘Perfect’ is ook echt perfect als cadeau aan jezelf of een ander. Speels en vrolijk, met geuren van rabarber narcissen, en het warme van amandelmelk. Heer-lijk.

Meer leuke cadeaus voor haar >

Populaire mannengeuren

Op zoek naar een altijd-goed geurtje voor een man? Er zijn een aantal luchtjes die ontzettend populair zijn bij de heren, dus je zou kunnen stellen dat je hier altijd safe mee zit. Giorgio Armani Code Men is al jarenlang één van de beste mannen parfums en ‘is perfect voor de elegante, moderne man’.

Ook Hugo Boss Bottled staat hoog in het lijstje van meest verkochte heren geuren. Dit luchtje zou elegantie & stijl uitstralen en welke man wil dat nou niet?

Twijfel je welke parfum je gaat kopen voor jezelf, hem of haar, dan is het altijd een goed idee om je te laten inspireren door zogenaamde ‘hardlopers’: geuren die veel verkocht worden. Vraag de verkoopster eens welke geuren er voor mannen of vrouwen nu hard gaan. Bestel je online? Vrouwengeuren bij Douglas kun je heel makkelijk filteren als je kijkt naar de meest populaire geuren. Dan heb jij zo een cadeautje in je (digitale) winkelmandje.

Meer leuke cadeaus voor hem vind je hier >


CategoriesGive