S

STRANDBED HUREN IN SCHEVENINGEN: 7 x TIPS

goedkoop strandbed Scheveningen - ligbedden Scheveningen - ligbed Scheveningen - strandbed reserveren Scheveningen - Strandbedje Scheveningen - strandbed huren Zwarte Pad - ligbed huren Zwarte Pad Scheveningen - strandtent in Scheveningen met ligbed -

Lekker de hele dag vertoeven op het strand: de zonnestralen op je lichaam, drankje in je hand en zee geluiden op de achtergrond. Heerlijk! Het sjouwen van inklapbare stoelen & bedjes? Ja, da’s wat minder. Gelukkig zijn daar andere opties voor. Zo kun je heel makkelijk een strandbed huren in Scheveningen. Hieronder vind je 7 x tips >

Zonnebrand. Check! Strandtas met snacks. Check! Een plek om te liggen? Na deze 7 x tips om een strandbed te huren in Scheveningen, vink je dat ook af! >

1. The Fat Mermaid

We beginnen de reeks strandbedjes in Scheveningen met eentje die het helemaal waard is: The Fat Mermaid. Naast dat het een toffe strandtent is met regelmatig feestjes & lekker eten. Kun je hier tot en met 31 augustus (2023) ligbedden & parasols huren voor maar 0,10 cent per dag. Ja, een dubbeltje per dag! Een idee van Simyo ter compensatie voor de hoge parkeerkosten. Ideaal!

Ook leuk! Hier huur je strandbedden in Zandvoort >

2. Beachclub WOW

Voor een strandbed huren aan het Noorderstrand van Scheveningen, aan het Zwarte pad om precies te zijn, kun je terecht bij de relaxte beachclub WOW. Deze strandtent is smaakvol ingericht met een tropisch tintje – precies wat je wil op een zonnige dag. Én je huurt hier fijne loungebedden met een minimale bestedingsbedrag aan eten & drinken die varieert op basis van weersverwachtingen.

Meer ligbedden in Scheveningen >

3. Barborossa Beach

Een andere plek waar je een strandbed kunt huren aan het Zwarte Pad in Scheveningen is Barborossa Beach. Deze plek vinden we fijn want je hoeft niet per se om 9 uur op het strand te zijn om een ligbed te scoren. Je kunt hier vooraf luxe loungebed voor 15 EUR per set reserveren, dat dan tot 11 uur ‘s wordt vrijgehouden. Hoe goed klinkt dat?

Meer ligbedden in Scheveningen >

4. Bandu Beach

Op zoek naar een strandtent in Scheveningen met ligbed? Bij het vrij nieuwe Bandu Beach – voorheen strandtent Veronica – zit je op het terras al letterlijk met de voetjes in het zand. Maar voor wie in full relax modus wil gaan of gewoon nóg dichterbij het water wil zitten, kan hier op de zomerse dagen ligbedden reserveren. Nice!

5. Beachclub Amigos

Beachclub Amigos is heerlijk voor een dagje strand. Niet alleen omdat je hier een strandbed plus parasol kunt huren in Scheveningen. Ook vanwege de fijne lunches, diners en borrels die ze hier serveren in relaxte sferen. En, dat is toch alles wat je nodig hebt voor zo’n dag in de zon?!

Ook leuk! Hier huur je een strandbed in Hoek van Holland >

6. Strandtent Solbeach

Op zoek naar een strandbed in Scheveningen die je vooraf kunt reserveren? Dan is Solbeach er eentje om te onthouden. Je kunt hier telefonisch een plekkie reserveren even eventueel een solcard nemen, een soort ‘abo’ waarbij je kortingen krijgt. Perfect voor de mensen die niet 1, maar meerdere dagen te vinden zijn hier op het strand. En zoeken naar een vaste prik.

7. Zeezicht

Al meer dan dertig jaar vind je restaurant Zeezicht naast de befaamde Pier in Scheveningen. Dicht bij waar je kunt parkeren, met een gezellig terras en kaart gebaseerd op de moderne Hollandse keuken. Én natuurlijk grote ligbedden slash banken, waar je neer kunt ploffen en waar de drankjes & hapjes gewoon naar je toe gebracht worden!

En, waar ga jij een strandbed huren in Scheveningen?

CategoriesChill